Fra

Vejl. Udsalgspris

kr 750,00

(VAT)
587

3.9 baseret på 587 brugeranmeldelser

246
184
69
32
56
Ydeevne

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Such a small thing, such a lot of pleasure!

8 GB 19-01-2021 af Chopsuey (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

This is my 3rd one and it is used every day. The only thing is that sometimes it doesn't charge. Whether its the USB plug, or the cable fitting into the player or something else I don't know but this has happened on all three, usually at the end of the battery life, but its happening on the new one this time. Otherwise I have never had such a reliable, multifunctional entertainment device. I have lots of talking books which I can listen to whilst doing my knitting, crochet, sewing or gardening. This has been a lifesaver during the lockdown. Sue

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

8

0

Mest nyttige kritiske
0

Low quality, poor battery life, cheap garbage

4 GB 09-08-2021 af Aenima (Storbritannien)

I couldn't be more disapponted with this cheap, low quality plastic garbage product. It did work for 2 months, then it could only be switched on by pressing the reset button, now it does not switch on at all unless I connect it via USB for charging. However, once charged and the battery shows full, the battery drains within 1 hour or dies the following night. I had lots of Sony products (reliable walkman and disc player) throughout my life but this mp3 player has nothing to do with the quality Sony once stood for. Really a massive dissapiontment. I really regret having spent 90 Euros for this trash.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

587 brugeranmeldelser

3 Modeller

Modeller

0

Simple radio and MP3 player - great battery life

8 GB 23-07-2022 af Rats2022 (Storbritannien)

Simple radio and MP3 player - great battery life. Downloading music is a bit tricky on a Mac

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Always good

8 GB 14-07-2022 af Lj76 (Storbritannien)

I always have had sony walkman and this one doesn't fail to disappoint, much better than my last one and with a hold feature which means i dont change song by mistake just by walking

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Immer noch gut, aber schlechter als der Vorgänger

8 GB 14-06-2022 af SonyFan Martin (Tyskland)

Ich habe den Vorgänger NW-E436 besessen, der immer zuverlässig seinen Dienst tat - bis er leider zuviel Kontakt mit Wasser hatte, was er nicht überlebte. Also kam nun der Nachfolger an Bord. Daher kann ich gut vergleichen: - Gehäusequalität ist schlechter (früher Alu bzw. Metall -> heute Kunststoff) - die Displayqualität ist maximal gleich geblieben (leider immer noch schlechte Auflösung) - das Hochfahren des Geräts ist gefühlt etwas schneller - der Klang ist unverändert gut, gerade auch bei gut aufgelösten Dateien - er ist sehr schnell aufgeladen, und hält seine Akkuladung recht lange. Habe allerdings noch nicht nachgemessen. - Das Beladen mit Dateien funktioniert entgegen anderer Nutzerberichte wunderbar mit einem reinen Windows-Explorer. Die beiliegende Software ist nicht zwingend notwendig. - es ist leider keine Uhrzeit mehr im Gerät. Die Funktion habe ich eigentlich immer gern unterwegs genutzt, wenn mal keine Armbanduhr oder Handy verfügbar waren. Unterm Strich ist das Gerät immer noch sein Geld wert, allerdings kein Superschnäppchen. Aber ich bin mir sicher, dass die Langlebigkeit, wie man sie von Sony gewohnt ist, noch dazu beiträgt, meinen Spaß an diesem Player zu erhalten.

Ydeevne

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Service
16-06-2022

Hi SonyFan Martin,
vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns leid, dass du solche Erfahrung mit deinem NW-E436 erlebt hast. Hättest du die Sicherheitsmaßnahmen ab Seite 108 durchgelesen: https://cutt.ly/fKtTM5L
In Bezug auf (NW-E394) leiten wir dein Feedback gerne an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit es gegebenenfalls berücksichtigt werden kann.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt
Gehad @Sony Support DE

0

Just The Job

8 GB 06-06-2022 af Eves67 (Storbritannien)

I am very happy with rhis great little mp3 player. Even simple for an elderly 82 yr old woman to drag and drop loads of favourite music in. I recommend.

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sony Walkman - nicht mehr das, was es mal war

8 GB 05-06-2022 af mike the mechanic (Tyskland)

Positiv: leichtes Handling der MP3 Dateien via USB-Verbindung zum Computer; Klang des Players ist OK; individuelle Equaliser Funktionen Negativ: Haptik der Bedienknöpfe ist eine Katastrophe. Reaktionen auf Tastendruck entweder gar nicht, verspätet, oder doppelt. Billige Verarbeitung. Ablesbarkeit der Menupunkte und welcher gerade angewählt wurde - dazu benötigt man Adleraugen. Zufallsfunktion zum Abspielen aller Musikordner - da werden nicht alle Ordner abgespielt Preis - Leistungsverhältnis für so ein Produkt ist nicht in Ordnung.

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Dårlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
08-06-2022

Hi,
es tut uns leid, dies zu hören. Wir werden dein Feedback für die zukünftige Produktentwicklung weitergeben, insbesondere in Bezug auf die Haptik der Bedientasten, die Verarbeitung und die Lesbarkeit der Menüpunkte. Was das Problem der verzögerten Tastenreaktion betrifft, empfehlen wir, den Walkman auf die Werkseinstellungen zurückzusetzen. Anweisungen dazu sind hier zu finden: https://bit.ly/3H3kour (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du dennoch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, dich direkt an uns zu wenden. Die Kontaktdaten findest du unter folgendem Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa @Sony Support DE

0

Great !!

8 GB 26-05-2022 af Mansweet (Storbritannien)

It is so easy to use and it was easy to download my music on to this player

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gut zu 'handeln'

8 GB 17-05-2022 af norb17 (Tyskland)

Mein erster Eindruck nach der bisherigen Nutzung des Sony Walkman ist sehr positiv, vor allem, wenn ich das Produkt mit meinen vorherigen Modellen anderer Hersteller vergleiche. Die Handhabung ist wohltuend einfach, die Menueunterpunkte schnell und unkompliziert zu erreichen. Die Volumetaste ist an der Geräteseite angebracht und nicht im Menue versteckt. So ist sie direkt verfügbar. Ebenso ist die Hold-Taste, die das Gerät sperrt, an der Seite des Gerätes leicht zu finden und schnell zu bedienen, was Zeit und Nerven sparen kann. Das Gerät ist angenehm in der Benutzung, sodass ein Tastendruck exakt und zuverlässig die Funktion erfüllt, die ihm zugedacht ist. Es gibt keine Klick-Marathons bis ein Menüpunkt angesteuert ist, weil alles über das Display direkt ansteuerbar ist. Die optische Darstellung im Display ist ebenso hochwertig, wie auch das Gesamtdesign des Walkman. Einzig die In Ear Kopfhörer sagen mir aufgrund ihrer Form nicht zu, da sie mir Ohrenschmerzen verursachen würden, was aber kein Beinbruch ist. Zu Klang und Klangfunktionen kann ich mich heute noch nicht äußern, da ich noch nicht alles ausprobieren konnte. Was ich vorerst an mp3 Dateien hochgeladen habe, ist klanglich allerdings sehr gut. Dass Displays in der grellen Sonne oft schwierig abzulesen sind, ist noch ein allgemeines Problem, das auch bei I Phones und Tablets etc. noch nicht endgültig gelöst ist, würde ich sagen. Letztendlich bereue ich es nicht, mir die Anschaffungskosten für den Sony Walkman genehmigt zu haben, da der Gegenwert adäquat und erfreulich ist. Zur Fotospeicherfunktion kann ich mich nicht äußern, da ich vor allem an der Musikwiedergabe interessiert bin. Ich traue dem Display aber eine scharfe und farbechte Wiedergabe von Fotodateien zu, da die automatisch erzeugten Albuminformationen zu mp3 Dateien in Bild und Schrift in ihrer Darstellung sehr ansprechend aussehen.

Lydkvalitet

God

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
19-05-2022

Hi norb17,
danke für dein Feedback. Es wird empfohlen, die Bildschirmhelligkeit anzupassen. Anweisungen dazu findest du hier: https://bit.ly/3wqQvjM (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Da wir weitere Informationen über das Problem mit dem In-Ear-Kopfhörer benötigen, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x.
Radwa@ Support Sony DE

0

Compact and efficient

4 GB 14-05-2022 af Penarthref (Storbritannien)

Bought this to replace our pld I pod - found it to be just as good and easy to use with great sound quality

Lydkvalitet

God

Ydeevne

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony support team
16-05-2022

Hi Penarthref,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your Walkman.
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK

0

Not as good as previous model NWZ A 816

8 GB 12-05-2022 af Aequitas (Storbritannien)

Regrettably I found this Walkman to be inferior in quality to my previous Walkman A 816 which was more solidly built, gave a better sound reproduction and also in the sound settings had two custom equalizer features. The earphones provided previously were ear buds and now have been replaced by cheap standard ear pieces. Can appreciate that time has moved on, but...........

Lydkvalitet

Mindre god

Ydeevne

Mindre god

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
16-05-2022

Hi,

Thank you for leaving your review, and we're sorry to hear that our product hasn't satisfied your expectations, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

We'd also like to highlight that you can set the sound quality according to the music genre or preset the value of the 5 band equalizer as a custom setting by following the steps clarified here: https://bit.ly/3PnH9Nh & https://bit.ly/3FPv2nF.

As for the Walkman design, we appreciate your valuable feedback and we've flagged your feedback as voice of customer to the concerned team for future consideration. We are always delighted to hear from our customers, and are always working to develop our products to suit your needs.

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have.

Mennah @Sony Support UK

0

toller Klang

8 GB 14-04-2022 af Hopsing59 (Tyskland)

habe den walkman erst 3 tage bisher alles super, später mehr

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Tolles Gerät

8 GB 31-03-2022 af Doc1944 (Tyskland)

simple Bedienung, sehr guter Sound, überall einsetzbar Abschluss überRCA/3,5 mm Connection an HiFi Anlage anschließbar mit bestem Sound!

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

God afspiller, men lidt svag i lydstyrken.

8 GB 27-03-2022 af sunchaser (Danmark)

Dette er min tredie walkman fra Sony. De to første endte med at skratte i hovedtelefonerne efter mange timers brug, men indtil da havde de en god lyd. Denne nyere version er ren plastic og måske ikke så solid som mine andre modeller som jeg har tabt flere gange uden at de er gået i stykker. Det vil tiden vise. Lyden i denne nye model kan desværre ikke blive så høj som i den gamle og jeg skal have den nær max volume 30 for at få den samme styrke som jeg fik i den gamle ved 20! Og skærmen er desværre blevet mindre. Men jeg håber at denne lettere model holder længere.

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

The Best at This Level

8 GB 19-02-2022 af Rod55 (Storbritannien)

I've tried many MP3 Players but always come back to the Walkman. Easy to use, long battery life before charge required and good sound. I now own two of them.

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Quality product

8 GB 19-01-2022 af PGC1 (Storbritannien)

I was delighted to receive this as a Christmas present. It's a Sony so I expect years of excellent service. I like the "sound" it makes and appreciate the Bass Boost.

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

2

Svar fra Sony Support Team
21-01-2022

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Walkman, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Meets all my needs

8 GB 05-01-2022 af Shugboro (Storbritannien)

(This is actually my wife's but these are her opinions) For what it was bought for, it's excellent, but I only use it for the radio

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ist ein Geschenk

8 GB 25-12-2021  (Tyskland)

Wird erst in Betrieb genommen Farbe rot optisch sehr schön

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
29-12-2021

Hi Wilfried,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du irgend Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Hadir @Sony DE

0

Lecteur MP3 pas fiable du tout

8 Go 19-12-2021 af Sylvain13 (Frankrig)

J'ai eu en cadeau ce modèle en juillet 2020. Il est tombé en panne en décembre 2021. La garantie des 2 ans étant encore valable, je suis retourné en magasin pour faire un échange. J'ai repris le même modèle car jusque là il me donnait satisfaction. Le nouveau lecteur déballé ce jour ne fonctionne pas...

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Dårlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
22-12-2021

Bonjour Sylvain,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes vraiment navrés de lire votre expérience.
Pour régler le souci, veuillez consulter le lien suivant :
https://bit.ly/3ecGFZ7.
Si le souci subsiste, le mieux est de contacter notre Support :
https://bit.ly/3eiY6ae.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

SON EXCELLENT

8 GB 06-12-2021 af jimipl (Frankrig)

J'ai acheté ce produit car je connaissais la qualité du son sony.

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Superb Player

8 GB 04-12-2021 af Old Timer (Storbritannien)

This is my second one, I love the timer setting and the next day the player returns back to where it left off. Shame they don`t make a case for this model.

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Gut mit Schwächen

8 GB 03-12-2021 af LeChuck (Tyskland)

Nachteile Vorgänger NWE435 Plastikgehäuse Kürzere Akkulaufzeit Shuffle-Modus ist schlechter Schlechterer Klang/geringere Lautstärke

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
06-12-2021

Hi LeChuck,
es tut uns leid, das zu hören. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3ceLq0x (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Radwa @Sony DE

0

gute Qualität

8 GB 30-10-2021 af Olaf Heinze (Tyskland)

vor 1 Monat gekauft super Klang gute Handhabung spitze

Lydkvalitet

God

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Überraschen gut

4 GB 12-10-2021 af crossroads (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Großartig insgesamt, auch der FM-Empfang ist überraschend gut. Gut beim Sport ist die "Hold"-Funktion, die Ohrhörer dafür weniger. Eine Kleinigkeit fehlt noch, Titel beim Abspielen löschen zu können

Lydkvalitet

Fremragende

Ydeevne

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony
15-10-2021

Hi crossroads,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter. Damit es berücksichtigt wird.

0

Ausstattung / Tools

8 GB 01-10-2021 af suse2 (Tyskland)

Als lange Kundin von Sony bin ich sehr enttäuscht! A l l e Vorgängermodelle waren besser u. hatten mehr Möglichkeiten. Damals konnte man noch vom Radio direkt speichern - lange vorbei, aber dieses Modell kann z.B. kein Hintergrundfoto , die Sound-Einstellungen u. auch restl. allgemeine Einstellungen "very poor" :-(( mäßig ausgestattet und dafür der Preis entschieden zu hoch. Gehäuse minderwertig, zu leicht. Display zu klein, dafür Schrift zu groß.) Kopfhörer unpassend groß, die ständig herausrutschen. - (Doch dafür habe ich eh welche von Sennheiser) Insgesamt unzufrieden.

Lydkvalitet

Mindre god

Ydeevne

Dårlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Customer Service
05-10-2021

Hi suse2,
es tut uns leid, das zu hören. Wir werden dein Feedback gerne weitergeben.
Radwa@Sony Support DE

0

Light and small

8 GB 13-09-2021 af Shenny (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I bought this 2 week ago to replace a phillips mp3 player that i had for years my grandson loaded 6 cds onto it so i have 200 songs to listen to once i masterd the controls and found the volume control on the side i am fine just come out of hospital so when i cannot sleep at night this mp3 player is a godsend

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

Svar fra Sony support team
15-09-2021

Hi Shenny,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Walkman, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
Don't hesitate to reach us in case you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Just the job!

8 GB 01-09-2021 af oldskool (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Just wanted a device to store music without superfluous extra features. Quality sound, ease of use and value.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

redelijke mp3 speler

8 GB 16-08-2021 af muziekfriek (Holland)

ik heb hem gekocht omreden dat Sony een goed merk is.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Conforme à mes attentes

4 Go 14-08-2021 af Holystab (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Après 3 semaines d utilisation , il fait le job , bon la notice est un peu bidon je trouve mais le système d insertion des fichiers est top ( copié collé ) par rapport à la galère de Apple

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

aBSOLUTE DISASTER - THE BATTERY DOESN'T CHARGE UP

8 GB 10-08-2021 af mtoffice (Storbritannien)

HAVE TRIED TO CHARGE UP THE BATTERY SEVERAL TIMES AS PER THE INSTRUCTION MANUAL BUT NO LUCK. COMPLETE WASTE OF MONEY

Lydkvalitet

Dårlig

Funktioner

Dårlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

3

Svar fra Customer Support
12-08-2021

Hi Mtoffice,

We appreciate your feedback, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your Walkman. Having read your review, we recommend that you contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Low quality, poor battery life, cheap garbage

4 GB 09-08-2021 af Aenima (Storbritannien)

I couldn't be more disapponted with this cheap, low quality plastic garbage product. It did work for 2 months, then it could only be switched on by pressing the reset button, now it does not switch on at all unless I connect it via USB for charging. However, once charged and the battery shows full, the battery drains within 1 hour or dies the following night. I had lots of Sony products (reliable walkman and disc player) throughout my life but this mp3 player has nothing to do with the quality Sony once stood for. Really a massive dissapiontment. I really regret having spent 90 Euros for this trash.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

Svar fra Sony support team
12-08-2021

Hi Aenima,

Thank you for your review.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

funzionalità non al passo con i tempi

8 Go 08-08-2021 af iggypop9000 (Italien)

Buona qualità audio ed ottima durata della batteria ma con i seguenti svantaggi: - bluetooth assente = non è possibile collegare cuffie wireless (un vero peccato) né comunicare senza cavo con un terminale (e.g. soundbar) - display con bassa risoluzione (non si capisce l'utilità allora di predisporre un player per foto/copertine CD) - visualizzatore foto nativo = poco utile (poteva essere invece installata qualche funzionalità audio supplementare) - scarsa - radio assente (almeno nel modello NW-E394L) - bassa capacità di memorizzazione nativa (max 8 GB)

Lydkvalitet

God

Funktioner

Mindre god

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Non costo efficace

8 Go 07-08-2021 af Achab2021 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Poche funzionalità software di gestione veramente basic. Nessuna connessione Bluetooth. Il costo è elevato rispetto a prestazioni e funzionalità. Oggi fuori mercato

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Dårlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super fonctionnalités

8 Go 06-08-2021 af ghiuva (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheter cet appareil il-y-a 15 jours ,il est toujours en service et j'en suis très content.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Capability.

8 GB 05-08-2021 af Calvin 2475 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Play's the stations I want when I want. My last portable radio was a Bush and this is smaller, as easy to use with good reception.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Does what it says

8 GB 03-08-2021 af Bomber 146 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Had thought of buying a cheap one so glad I didn’t

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

great features

8 GB 25-07-2021 af ROY56 (Storbritannien)

this product is an excellent example from Sony full of tech

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Great value

4 GB 24-07-2021 af Diligent simon (Storbritannien)

Bought item for running, easy to fit into pockets and a very light product.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony support team
26-07-2021

Hi Diligent,

We're glad to hear that you're enjoying your Walkman. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

werkt prima en simpel

4 GB 23-07-2021 af Annie95 (Holland) Godkendt køber Godkendt

gekregen voor verjaardag en ben er erg tevreden mee software voor pc niet altijd gebruikersvriendelijk

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Très bien mais...

8 GB 15-07-2021 af granduc55 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Rien à redire sur la qualité sauf le niveau de sortie qui sur un auto radio est très limite comparé au modèle précédent : NWZ E384

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

GREAT FEATURES

8 GB 05-07-2021 af SKITTS (Storbritannien)

TOTALLY THE BEST AND WORTH IT. LOVE THE DESIGN AND EASY FUNCTIONALITY.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

extremly hard to use

8 GB 23-06-2021 af ockie (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

it is impossible to play several albums one after another. if you make a playlist it just plays all the number one songs then the number 2 songs etc.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Dårlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
29-06-2021

Hi Ockie,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your Walkman. We'd like to highlight that you can play the albums one after the other by setting the search method to "Album" as shown in the Help Guide here: https://bit.ly/3h52iNf
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Communication

8 GB 21-06-2021 af JVJR (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

First MP3 player I have bought. Needed to consult the online Help Guides to set it up. Sticker over screen needs to have a notice on it to peel it off before starting setup, as I thought it was the screen image and couldn't make the device work. Only found I needed to download a driver for it by looking in the Help Guide, as nothing in the paperwork. Operation and downloads reasonably easy once learned and sound good.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
23-06-2021

Hi JVJR,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Walkman and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

wunderbar

8 GB 01-06-2021 af Herbert Frühling (Tyskland)

ich suche nach Anschluss von Bluetooth Kopfhörer an den Sony Walkman

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Superbes fonctionnalités

8 Go 23-05-2021 af Cajv (Frankrig)

Mode d'emploi ultra siomple Prise en main très facile Bon son .

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Not up to my expectatoons

4 GB 12-05-2021 af Jkarak (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I have returned this to Amazon and have now got the NW A45 which is much better. I am currently testing it.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Mindre god

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

3

0

Wonderful!

8 GB 09-05-2021 af JuanDublin (Irland)

Am very happy! It is small and not very heavy! On the other hand can store a lot of songs!

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super fonctionnalité

8 Go 09-05-2021 af Mimilulu (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheté pour mon petit fils pour un cadeau il s en ait pas servi encore

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Usual Sony features

8 GB 18-04-2021 af Saudisteve (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Bought to replace my aging old Walkman, very disappointed with the quality and feel of the new one compared to my old one

Lydkvalitet

God

Funktioner

Dårlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

Svar fra Customer Support
23-04-2021

Hi Saudisteve,

Thank you for your review.
We'd like to highlight that Sony strives for the optimal product design while using suitable material aiming for product optimisation and durability. However, we highly appreciate your feedback, and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Bon lecteur mp3

8 Go 17-04-2021 af Garcian (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Lecteur mp3 très pratique et de bonne manufacture. Les réglages sont simples et la qualité du son est bon également.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

buone funzionalità

8 Go 14-04-2021 af frizzoletto (Italien) Godkendt køber Godkendt

ho comprato questo ipod un mese e sono parzialmente soddisfatto.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
19-04-2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci fa piacere sentire che ti goda il tuo nuovo walkman Sony. Purtroppo, il tuo feedback riguardante la performance del prodotto non è abbastanza chiaro. Ce ne servono maggiori dettagli. Se riscontri alcun problema nell'uso dell'apparecchio o hai bisogno di qualsiasi assistenza, ti invitiamo a contattarci e saremo lieti di fornirti supporto: http://bit.ly/2O18LN4 (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

Impeccable

8 Go 13-04-2021 af HENRI MP3 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Super pour le cyclisme Le son est super et cela n'empêche pas de percevoir les bruits de circulation

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Just what the doctor ordered

8 GB 11-04-2021 af Nonesuchlikeever (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Very good sound quality. Used only for classical music and practise my singing.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0