NW-A40-serien

Find din stil. Nyd bedre lyd.

NW-A40-serien er designet til at passe perfekt ind i dit liv, og den fås i unikke h.ear-farver, der passer til din stil. Nyd suveræn lyd i høj opløsning og forbedret BLUETOOTH®-streaming med LDAC™.

PREMIUM

A40 Walkman® A-serien

NW-A40 SERIES
Billede af A40 Walkman® A-serien

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

Vejl. Udsalgspris

kr 1.750,00

(VAT)

16 GB med hovedtelefoner

NW-A45HN

Vejl. Udsalgspris

kr 2.100,00

(VAT)
h.ear-udvalget
Hear Your Colours

Få harmoni i dit liv med farverne i h.ear-udvalget. Med fem farver er der mindst én, der passer perfekt til din stil og dit liv.

Farver i harmoni

Det nye h.ear-sortiment kommer i farver, der passer perfekt til din livsstil. Tonerne arbejder med et spektrum af nuancer og forskellige farver. Prøv dem med dit yndlingstøj, og det hele virker bare – ubesværet harmoni.

Se nærmere

Se h.ear-udvalget fra alle vinkler, og opdag designfunktionerne på egen hånd.

Hør forskellen
Gennemført autentisk lyd

Nyd de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning. Passionen for musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig. 

Lyd i høj opløsning

3,2x mere data overføres

DSD
Nyd DSD-afspilning

Oplev den naturlige lyd og de intense detaljer i DSD-lydformater, takket være NW-A40-seriens PCM-konvertering i høj kvalitet.

DSEE HX
Genopret detaljerne i musikken

Ved at gendanne de højfrekvenstoner, som går tabt ved komprimering, gengiver DSEE HX™ dine digitale musikfiler med fyldig, naturlig lyd. 

S-Master HX
Få mest muligt ud af lyd i høj opløsning

S-Master HX™ digitalforstærkeren er optimeret til lyd i høj opløsning, reducerer forvrængning og støj og giver dig mulighed for at høre alle de små nuancer i din musik. 

Præcisionsforarbejdet til overlegen lyd
Nyt loddemetal maksimerer klarheden

Blyfrit loddemetal i høj kvalitet skaber en mere effektiv elektronisk forbindelse mellem komponenterne, inkl. S-Master HX™-forstærkeren. Nyd mere ren lydafspilning med forbedret stemmeklarhed, hver gang du afspiller musik.

Nyt loddemetal
GAMMELT LODDEMETAL
Nyt loddemetal
NYT LODDEMETAL
Ny printplade
GAMMEL PRINTPLADE
Ny printplade
NY PRINTPLADE
Ny printplade giver ren, solid bas

Printpladen er optimeret for at forbedre strømforløbet, så strømforsyningen bliver stabil. Det betyder, at du oplever mere klar lyd og ren, solid bas i din musik.

Bedre Bluetooth®-streaming

LDAC™ bruger en almindelig BLUETOOTH®-forbindelse, men overfører med en maksimal hastighed på op til 990 kbps – cirka tre gange hurtigere end andre lydprofiler. Resultatet er forbedret trådløs lytning, der ligger tættere på kunstnerens hensigt. Fuld kompatibilitet med aptX™ HD-lyd bliver tilgængelig med en firmwareopdatering.

Flere måder at lytte på
Støjreduktion mindsker baggrundsstøj

Vil du være alene med dine sange? Aktiver støjreduktion, så vil de kompatible IER-NW500N/NE-hovedtelefoner arbejde sammen med NW-A40-serien for at lukke omgivelsernes lyde ude.

Med Ambient Sound-tilstand kan du høre de vigtige lyde

Når du bruger de kompatible IER-NW500N/NE-hovedtelefoner, kan du aktivere Ambient Sound-tilstand, så du kan høre lyde udefra, mens du hører musik.

DAC
Brug din NW-A40 som en digital lydkonverter

Ved tilslutning via USB bruger NW-A40-serien sin egen avancerede behandling til at omdanne lydsignalet fra din computer og give dig forbedret lydkvalitet.

MQA-kompatibilitet
Afspiller og afkoder MQA™-filer

NW-A40-serien er kompatibel med afspilning og afkodning af MQA™-filer, så du kan afspille endnu mere musik i tabsfri kvalitet.

Mere musik lige ved hånden
16 GB hukommelse, der kan udvides
Udvid din hukommelse

NW-A40-serien har 16 GB indbygget hukommelse, men du kan tilføje mere ved at sætte et Micro SD-kort i.

45 timers batteri
Oplad mindre, lyt mere

Batteriet med hurtig opladning giver dig 45 timers lytning, så du kan nyde din musik hele dagen.

Specifikationer og funktioner

Nyd suveræn lydkvalitet indpakket i din verdens farver. Lyd i høj opløsning gengiver musikken, som kunstneren havde tænkt det, mens den avancerede printplade og det blyfrie loddemetal i lydentusiast-kvalitet sikrer krystalklar lyd. Bliv trådløs - BLUETOOTH®-streaming med LDAC bevarer detaljerne i hvert eneste nummer, og NFC™ giver mulighed for enkel one touch-tilslutning.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • S-Master HX™-digitalforstærker (CXD3778GF) giver ren lydkvalitet

  • DSEE HX™-opskalering gendanner komprimerede musikfiler

  • Nem BLUETOOTH®-tilslutning med NFC™ One-touch

  • Digital støjreduktion og Ambient Sound-tilstand

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger