NW-A30-serien

Mere af den musik, du holder af

Nyd endeløse afspilningslister med dine yndlingssange på den nyeste Walkman®. Takket være lyd i høj opløsning og et flot design ser NW-A30-serien lige så godt ud, som den lyder. 

MP3-AFSPILLERE

A30 Walkman® A-serien

NW-A30 SERIES

Billede af A30 Walkman® A-serien

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

Vejl. Udsalgspris

kr 1.750,00

(VAT)

16 GB med hovedtelefoner

NW-A35HN

Vejl. Udsalgspris

kr 2.100,00

(VAT)
h.ear-logo

Hør dine farver

h.ear-udvalget fra Sony kombinerer evnen til lyd i høj opløsning med et kraftfuldt design. Levende lyd har aldrig set så godt ud. 

Udtryk dig med lyd

Elegante farver, sofistikerede materialer og et iøjnefaldende design gør NW-A30-serien virkelig unik. Find den, der passer perfekt til dig.  

Minimalistisk design

NW-A30-serien er inspireret af det enkle og er et smukt eksempel på, at "mindre er mere". Med de rene linjer og en enkel form er den designet til at blive en del af din personlige stil.

Media Object

Se videoen

Ikoniske farver

NW-A30-serien fås i flere stilfulde farver - alle er nøje udvalgt med tanke på en bestemt personlighed. Hvilken farve er du?

  • Limegul
  • Viridian-blå
  • Kulsort
  • Bordeaux-pink
  • Cinnoberrød
Berøringsskærm

En intuitiv berøringsfunktion

Skærmen på 7,9 cm (3,1") er af høj kvalitet og berøringsfølsom, så du kan få adgang til funktionerne blot ved at berøre ikonet. Det er så intuitivt, at du bruger det helt uden at tænke over det. 

Lyt kun til lyde, der betyder noget

Hovedtelefoner med støjeliminering medfølger

Fordyb dig endnu mere i lyden med NW-A30-seriens eksklusive medfølgende hovedtelefoner med støjeliminering. Luk forstyrrelser ude, og bevar fokus på musikken.  

Førsteklasses stil møder førsteklasses lyd

Få mest muligt ud af hvert nummer

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Lyd i høj opløsning
DSEE HX

DSD-afspilning

Oplev afspilning i høj kvalitet af PCM-konverteret indhold (Pulse Code Modulation) med samme varme lyd som DSD-originalen.

S-Master HX

S-Master HX

Den digitale S-Master™ HX-forstærker eliminerer forvrængning og støj hen over et bredt frekvensområde for en fyldig og detaljeret lyd.

DSD

DSEE HX

Hør, hvad du er gået glip af. DSEE HX opskalerer eksisterende musik til en kvalitet, der nærmer sig høj opløsning.Bluetooth®-streaming, når det er bedst

Nyd musikstreaming i høj kvalitet takket være LDAC, vores førsteklasses, trådløse codec. Med 3x bithastighed i forhold til standard Bluetooth® kan du nyde en overlegen lytteoplevelse i al din musik.

Batterilevetid

Lang batterilevetid

Nyd op til 45 timers afspilningstid med forbedret batterilevetid. Brug mindre tid på opladning og mere tid på at lytte til den musik, du holder af

Hukommelse/lager

Flere afspilningslister

NW-A30-seriens lagerkapacitet kan udvides. Du skal blot indsætte et microSD-kort, så løber du aldrig tør for musik.  

Specifikationer og funktioner
Nyd endeløse afspilningslister med dine yndlingssange på den nyeste Walkman®. Med lyd i høj opløsning og et flot design ser NW-A30-serien lige så godt ud, som den lyder.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE HX-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Inkluderer hovedtelefoner med støjreduktion

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger