MP3-AFSPILLERE

A100 Walkman® A-serien

NW-A100 SERIES

Billede af A100 Walkman® A-serien

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Vejl. Udsalgspris

kr 3.000,00

(VAT)
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien
Billeder af A100 Walkman® A-serien

Funktioner

Farver i harmoni

Det nye h.ear-udvalg fås i farver, der passer perfekt til din livsstil. Tonerne arbejder med et spektrum af nuancer og forskellige farver. Prøv dem med dit yndlingstøj, og det hele virker bare – ubesværet harmoni.

Et udtryk for stil, en fejring af lyd.

Den iøjnefaldende NW-A100 understøtter Android™ og har direkte download og streaming ved hjælp af Wi-Fi og lader dig nyde din musik på din måde.

Kompatibel med lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Trådløs lyd i høj opløsning

Nyd musikstreaming i høj kvalitet takket være LDAC, vores førsteklasses trådløse codec. Med 3x bitraten for standard BLUETOOTH®-teknologi kan du nyde en overlegen lytteoplevelse ved al din musik.

DSD-afspilning

Oplev den naturlige lyd og de intense detaljer i DSD-lydformater op til 11,2 MHz takket være NW-A100-seriens PCM-konvertering i høj kvalitet.

S-Master HX™ leverer lyd i høj opløsning og maksimal kvalitet

Nyd alle nuancerne i din musik med S-Master HX™-digitalforstærker, der leverer lyd i høj opløsning i maksimal kvalitet med reduceret forvrængning og støj.

DSEE HX™

Opskalering af lyden forbedres yderligere af vores nye DSEE HX™-processor, som på intelligent vis genkender instrumenterings-, vokal- og musikgenrer. Ved at identificere disse samt lydens relative energi kan den nøjagtigt genopbygge den lyd, der går tabt i den digitale komprimering, og give en fuld nøjagtighedsoplevelse selv med komprimerede formater. DSEE HX-processoren virker, selv mens du streamer musik.

NFC™ One-touch og Bluetooth® for øjeblikkelig tilslutningsmulighed

NFC- (Near Field Communication) og BLUETOOTH®-teknologi gør det nemt og hurtigt at tilslutte din musik. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod din NW-A100 for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame. LDAC og aptX™ HD-lydkompabilitet er tilgængelig.

Hård fræset aluminiumsramme for forbedret lydkvalitet

Den førsteklasses fræsede aluminiumsramme leverer overlegen hårdhed for lav impedans og klar, stabil lyd og solid bas.

Filmkondensator

Filmkondensatorer i høj kvalitet bruges i forstærkerfasen til at hjælpe NW-A100 med at realisere gennemsigtige, ekspansive høje toner og naturlig lyd.

Modstand til fin lyd

Den overflademonterede modstand til fin lyd sikrer en ensartet, effektiv strømdistribution til kredsløbets komponenter for ensartet lydkvalitet.

Optimeret printkortlayout

Printpladens opbygning er blevet optimeret ved at opdele lydblokken (markeret med rød) og strøm-/digitalblokken (blå) for at sikre, at lydkvaliteten er upåvirket af digital støj.

Avanceret lodning med guld for klarere lyd

Guldets fremragende konduktivitet sikrer det absolut mindst mulige signaltab. En førsteklasses, blyfri lydkvalitetslodning med en lille smule guld forbinder NW-A100's kredsløb til batteriet.

Understøtter Android™

NW-A100 understøtter Android™, hvilket giver dig let adgang til en stor række medieapps og musiktjenester.

Wi-Fi-kompatibel for direkte download og streaming

NW-A100 understøtter Android™, er Wi-Fi-kompatibel og giver dig endnu flere måder at lytte til din musik. Nyd din yndlingsstreamingtjeneste og musikapps direkte på din Walkman eller forbind til en pc for at få adgang til din musiksamling.

Brugergrænseflade med kassettebånd

Som en hyldest til den ikoniske TPS-L2, den originale Walkman® fra 1979, har NW-A100 en speciel brugergrænseflade og screensaver med et kassettebånd. Det synlige kassettebånd på din Walkman®-skærm afhænger af codec for den musik, du lytter til.

USB Type-C™-port

NW-A100 har en USB Type-C™-port for nem tilslutning til en lang række enheder.

Gem endnu mere musik med microSD-kortstik

Udvid den allerede store hukommelse på din NW-A100 med et mikroSD-kort – sæt et i stikket for at nyde uendelige playlister og selv de største musiksamlinger på farten.

Op til 26 timers batterilevetid

Perfekt, når du pendler, eller når du vil nyde din musik. Ved fuld opladning kan du nyde op til 26 timers musik, når du afspiller MP3 128 kbps.

Vinylprocessor

Giv varmen og egenskaberne ved vinyl tilbage til dine digitale numre, og lad dig igen fortabe i melodiernes fylde og dynamik på dine foretrukne albummer. Diskret gengivelse af den lavfrekvente resonans, tonearm-modstand og overfladestøj giver en autentisk lydoplevelse.

Walkman® 40-årsjubilæum

I år er 40-årsjubilæet for Walkman®. Den først Walkman, TPS-L2, blev lanceret i 1979 og blev et teknisk og designmæssigt ikon, der for evigt ændrede folks måde at høre musik. For første gang var det muligt at nyde dine yndlingsnumre, -albums og -kunstnere i høj lydkvalitet når som helst og hvor som helst, og vi har gjort det lige siden.

Få mere at vide om historien bag Walkman®

Walkman 40-års-jubilæumspakke

Vi har skabt en eksklusiv Walkman 40-års-jubilæumspakke for at fejre 40-årsjubilæet for den banebrydende TPS-L2 Walkman. Indeni kassen, der er baseret på den originale TPS-L2-indpakning, er der en NW-A100 Walkman, komplet med 40-års-jubilæumslogo på bagsiden sammen med et specielt blødt etui i stil med den ikoniske TPS-L2. Der er også inkluderet to Walkman 40-års-jubilæumsklistermærker.

Specifikationer
Med lyd i høj opløsning og farver, der passer til din livsstil, lader NW-A100 med Android™ dig nyde din yndlingstreaming og musikapps direkte på din Walkman® – eller du kan forbinde til din pc for at få adgang til din musiksamling. Det har aldrig været lettere at lytte til din yndlingslyd.
  • Bring harmoni ind i dit liv med farverne i h.ear-udvalget

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • S-Master HX™-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • DSEE HX Al analyser sangtypen og genopretter komprimerede lydfiler

  • Brug Wi-Fi til at streame og downloade musik med dine foretrukne Android™-apps

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet