WF-SP800N

Hovedtelefoner til hård træning

De helt trådløse WF-SP800N til sport kombinerer lang batterilevetid, modstandsdygtighed over for vand og sved samt dyb baslyd med digital støjreduktion. Så de svigter dig ikke, når forholdene bliver hårde.

TRUE WIRELESS

Trådløse WF-SP800N-hovedtelefoner med støjreduktion til sport

WF-SP800N
Billede af Trådløse WF-SP800N-hovedtelefoner med støjreduktion til sport

bluewhiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
Kom tættere på WF-SP800N-hovedtelefonerne
Designet til en aktiv livsstil

Med en IPX55-klassifikation vil stænk, sved og støj ikke stoppe disse vandtætte hovedtelefoner – du kan endda vaske dem efter en hård træning.

Farveudvalget varierer muligvis afhængigt af region.

18 timers batteri-logo
Lang batteritid – 9 t (ørepuder) + 9 t (opladningsetui), hurtig opladning

Med fuld opladning giver hovedtelefonerne 9 timers strøm, og det smarte opladningsetui giver yderligere 9 timer. Det er 18 timers støjfri lytning. Med støjreduktion slået fra er det endnu længere – 13 timers strøm på en fuld opladning, hvor der fås yderligere 13 timer med opladningsetuiet og dermed op til 26 timers afspilningstid. Og hvis du har travlt, giver hurtigopladning på 10 minutter dig op til 60 minutters musikafspilning med støjreduktion.

IP55-logo
Vand- og støvafvisende

Med sin imponerende IP55-klassificering til vand- og støvafvisning kan WF-SP800N-hovedtelefonerne blive vasket, hvilket gør dem perfekte til en aktiv livsstil og udendørs brug.

Ørepuder med sikker pasform
Sikker pasform

Den bløde buestøtte og det tredimensionelle buede design sikrer en sikker, komfortabel pasform. Så dine hovedtelefoner bevæger sig ikke, når du gør.

Illustration, der viser pålidelig Bluetooth-forbindelse

(A) GAMMEL: V til H Relay BT Transmission.
(B) NY: V/H Simultaneous BT Transmission

Stabil, pålidelig Bluetooth®-tilslutning

En Bluetooth-chip, der transmitterer lyd til højre og venstre øre samtidig, sikrer i kombination med optimeret antennedesign en stabil forbindelse og enestående afspilning. Lav forsinkelse på lyd gør dem også gode til at se video.

Vælg den størrelse, der passer til dig

Med den medfølgende buestøtte i 2 størrelser til pasform selv under hård træning samt lange ørepuder i hybridsilikone i 5 størrelser kan du finde den perfekte pasform til dine ører for at optimere lydkvaliteten og minimere støj.

Billede, der viser buestøtter i to størrelser og ørepuder i hybridsilikone i fem størrelser
Bærbar, beskyttet og med masser af strøm

Det kompakte opladeretui beskytter ikke kun din WF-SP800N, det lader dig også oplade på farten. Med en enkelt ekstra fuld opladning kan du nyde op til 18 timers musik med aktiveret støjreducering, og op til 26 timer uden. Hurtig opladning er også tilgængelig. 

Maksimer din præstation med EXTRA BASS™

Boost dit beat – og din ydeevne. EXTRA BASS leverer stærk og slagkraftig baslyd, der giver dig et skub, som holder dig i gang.

Sony | Headphones Connect-logo
Brug for mere bas?

Uanset, om du ønsker mere eller mindre bas, så lader Sony | Headphones Connect-appen dig tilpasse lydniveauerne for at tilpasse musik med equalizeren.

Ingen forstyrrelser med digital støjreduktion

Når du skal bruge den helt særlige playliste, som løfter din træning, lukker støjreduktion forstyrrelser ude – som f.eks. lydene fra træningslokalet eller gaden omkring dig. Så er der kun dig og rytmen.

Bevar opmærksomheden med Ambient Sound-tilstand

Ambient Sound-tilstanden lader dig bevare kontakten med omgivelserne. Den blander din musik med omgivelserne, så du kan lytte til musik, mens du kan høre din træningspartner eller være opmærksom, når du løber udenfor.

Adaptive Sound Control tilpasser sig dine aktiviteter og din lokation

Adaptive Sound Control er en intelligent funktion, der automatisk registrerer, hvad du laver – f.eks. rejser, går eller venter – og dernæst justerer indstillingerne for omgivende lyd. Du kan også tilpasse indstillingerne til dine præferencer med Sony | Headphones Connect-appen – den kan endda lære foretrukne steder som fitnesscenteret eller parken.

Forklaring af Adaptive Sound Control
Tal med et tryk for Quick Attention

Ved at placere din finger over ørepuden, skrues musikken ned og lader omgivende lyd slippe ind. Så kan du snakke med nogen med det samme uden at tage dine hovedtelefoner ud.

Ikon for berøringsstyring
Kontrol lige ved hånden

Brug intuitiv berøringsstyring til at afspille, stoppe eller hoppe gennem numre og justere lydstyrke. Hvis du vil tilpasse dine touch-betjeningselementer, så er det nemt. Sony | Headphones Connect-appen lader dig tildele alternative indstillinger.

Logo for indbygget Google Assistant og Alexa
Gør det mere intelligent med Stemmeassistent – Google Assistent og Amazon Alexa og Siri

Hold styr på dagen blot ved at spørge din assistent. Nyd underholdningen, opret forbindelse til vennerne, hent oplysninger, lyt til musik og meddelelser, lav påmindelser og meget mere.

Ikon for håndfrit opkald
Forbedret stemmekvalitet med håndfri opkald

WF-SP800N giver klarere stemmekvalitet til håndfri opkald, og du kan modtage opkald via enten den ene eller begge ørepuder. Det giver dig mulighed for at skifte mellem deres opladning eller at høre opkald klart og tydeligt i støjende omgivelser.

Fast Pair-logo

WF-SP800N understøtter Googles nye, praktiske Fast Pair-funktion, så du nemt kan finde dine WF-SP800N-hovedtelefoner med en tone eller lyd – eller ved at tjekke den seneste position i Googles Find My Device-app på din smartphone.

Farveudvalget varierer muligvis afhængigt af region.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Fokuser udelukkende på dine mål med de helt trådløse WF-SP800N-hovedtelefoner med støjreduktion til sport. De har IP55 med beskyttelse mod vand og sved, tilbyder også lang batterilevetid, stabil tilslutning via Bluetooth® og EXTRA BASS™ for dyb, kraftfuld lyd.
  • Ægte trådløst design med stabil trådløs BLUETOOTH®-forbindelse

  • IP55-klassificering til udendørs brug og nem rengøring

  • Op til 18 timers batterilevetid med opladningsetuiet

  • EXTRA BASS™ for dyb, kraftfuld lyd

  • Med digital støjreduktion kan du lytte uden forstyrrelser

DRIVERENHED
6 mm (dome-type)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger