Gå til indhold

WF-SP700N

Musik uden besvær

Få mest muligt ud af hver træning med de trådløse WF-SP700N-hovedtelefoner. Støjelimineringsteknologi lukker forstyrrelser ude og holder dig fokuseret, mens Ambient Sound-tilstanden lader dig nyde musikken uden at lukke omgivelserne ude. 

HOVEDTELEFONER

Trådløse støjeliminerede hovedtelefoner til sport

WF-SP700N

Billede af Trådløse støjeliminerede hovedtelefoner til sport

pinkyellowwhiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)

Træn med stil

Med fire friske nuancer kan du vælge den farve, der passer til din stil. Med de helt trådløse WF-SP700N-høretelefoner kan du lytte til dine ynglingssange med Bluetooth®-forbindelse og NFC-tilslutning, så ledningerne ikke holder dig tilbage.

Ingen forstyrrelser med digital støjeliminering

Når du har brug for den helt særlige afspilningsliste, som løfter din træning til et højere niveau, lukker støjeliminering forstyrrelser ude - som f.eks. lydene fra træningslokalet eller gaden omkring dig. Så er der kun dig og rytmen. 

Bevar opmærksomheden med Ambient Sound-tilstand

Ambient Sound-tilstanden lader dig bevare kontakten med omgivelserne, når du er på farten. Den blander den musik, du elsker, med lyden af dine omgivelser, så du kan nyde dine yndlingssange, mens du stadig kan høre din træningspartner eller være opmærksom, når du løber udenfor.

Skabt til bevægelse

Disse hovedtelefoner er behagelige og sikre og kan klare enhver situation. 

WF-SP700NPX4 svedtæt klassificering

Ja til musik, nej til sved

Takket være IPX4-klassificeringen og beskyttelsesmaterialet vil stænk og sved hverken stoppe disse hovedtelefoner eller din træning.

WF-SP700N Sikker og komfortabel pasform

Du bevæger dig, dine hovedtelefoner sidder fast

Disse høretelefoner er grundigt testet under reel træning i fire størrelser for en sikker pasform, der passer til dine ører. Desuden sikrer silikonestøtterne, at de bliver på plads og er behagelige at have på.

EXTRA BASS-logo

Mere slagkraftig baslyd med EXTRA BASS™

Boost dit beat - og din ydeevne. Vælg EXTRA BASS™ for en stærk og slagkraftig baslyd, der giver dig et skub, som holder dig i gang.  

WF-SP700N Sony | Headphones Connect-app

De perfekte indstillinger med to tryk på en knap

Vælg dine foretrukne lydindstillinger med de hurtige lydindstillinger i Sony | Headphones Connect-appen, og indstil dem derefter øjeblikkeligt med to tryk på knappen i venstre side.

Nem, håndfri kommunikation 

Samtaler er ligetil med nemme, håndfri opkald. Lad telefonen blive, hvor den er, og begynd at tale med et klik. 

Sikker og al den strøm, du har brug for

Når de er fuldt opladede, giver hovedtelefonerne dig op til tre timers musik. Den kompakte bæretaske holder ikke kun dine hovedtelefoner sikre, den giver også mulighed for yderligere to fulde tretimers-opladninger, så du har strøm på farten. Det er op til 9 timers musik, så du kan lytte hele dagen. 

Hovedtelefoner bliver smartere med Google Assistant

WF-SP700N-hovedtelefoner bliver optimeret til Google Assistant med en opdatering. Stil spørgsmål, giv instruktioner, Det er din egen personlige Google, der altid er klar til at hjælpe.

Specifikationer og funktioner
Få mest muligt ud af hver træning med de virkelig trådløse SP700N-hovedtelefoner. Med støjeliminerende teknologi kan du lukke forstyrrelser ude og holde fokus, eller du kan vælge Ambient Sound-tilstand for at lytte til dine yndlingssange og stadig høre dine omgivelser.
  • Med digital støjeliminering kan du lytte uden forstyrrelser

  • Virkelig trådløs med Bluetooth®-streaming

  • Den sikre pasform gør, at høretelefonerne bliver på plads og føles behagelige i dine ører

  • I Ambient Sound-tilstand kan du høre vigtige lyde

  • Nemt at foretage håndfri opkald ved et enkelt klik

Driverenhed
6 mm (dome-type)
S-Master HX
Nej
DSEE HX
Nej
Frekvenskurve (Bluetooth®-kommunikation)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling)
Passiv betjening
Nej
NFC
Ja (etui)

Hvad er der i kassen

Opladningsetui (1), Støttebuer (M/L), Lange hybridørepuder (SS/S/M/L), Mikro-USB-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet