LINKBUDS

Produktanmeldelser

Vejl. Udsalgspris

kr 1.400,00

(VAT)
141

4.3 baseret på 141 brugeranmeldelser

83
31
15
8
4
Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Dev'essere una scelta consapevole e allora ottime

WF-L900 24-04-2022 af NunzioS (Italien)

Sapere ciò che si vuole è il successo di un buon acquisto, pertanto se si cerca in questo modello Sony - LinkBuds, degli auricolari che consentano l'assoluto ascolto senza interferenze con il mondo esterno, QUESTE Sony - LinkBuds NON SONO LLA SCELTA DA FARE. Al contrario, se si vogliono auricolare affidabili e che possano dare il meglio di se anche e soprattutto senza isolarci dal resto del mondo, allora queste Sony - LinkBuds SONO LA SCELTA DA FARE. Permettono di ascoltare ciò che si vuole, senza estraniarci dal mondo esterno, pertanto alcuni compromessi ci devono essere, sono obbligatori. Ascoltare la musica, ma senza perdere ciò che viene attorno a noi (corsa in strada, ed ascoltare un'auto che si avvicina, in aeroporto gli annunci per l'aereo che ci interessa, idem in stazione). Ovviamente l'ascolto migliorerà se intorno a noi c'è silenzio, ma non è lo scopo e la funzione delle Sony - LinkBuds. Lo scopo è quello di permetterci un ascolto buono in condizioni in cui dobbiamo prestare attenzione a ciò che ci circonda. Questo è lo scopo ed è stato raggiunto per me al 100%. Potrebbero essere migliorate (ad esempio l'autonomia di ogni singola ricarica), sicuramente, ma già così sono ottime.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

Mest nyttige kritiske
0

Great idea, still needs refining

WF-L900 13-06-2022 af Lordposh (Storbritannien)

Bought these when they first launched, they are comfortable to wear and the sound quality is excellent. However, the software needs refining as they have a tendency to stop playing if you for example sneeze, I also found whilst they would be ideal when out riding my bike given the design lets you hear ambient noises around you, they would stop playing due to wind noise. I still feel there is very good potential with these as they just need a few minor issues addressed.

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

141 brugeranmeldelser

0

Set your expectations

WF-L900 14-11-2022 af OriginalMrP (Storbritannien)

I bought the Linkbuds knowing that they will have audio limitations, however they are very good at what they were designed for. The negative is the terrible connectivity. They suffer from a high signal dropout rate, no better than a pair of generic Bluetooth in-ears from Banggood for £100 less.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
17-11-2022

Hi,

Thank you for leaving your review, and we're sorry to hear that our headphones haven't satisfied your expectations, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

We'd like to highlight that Bluetooth wireless technology operates within a range of about 10 m (32.8 ft). The maximum communication distance may vary depending on the presence of obstacles (people, metal objects, walls, etc.) or the electromagnetic environment.

If the connection is still dropping out, please ensure that your headphones are running on the latest software version by following this link: http://bit.ly/3posuG8.

you can also test the headphones with different compatible devices.

If the issue remains, try resetting and initializing the headphones by following the steps here: http://bit.ly/3xyu2kS & http://bit.ly/3Majw9b.

If the issue is still disrupting you, we'd love to offer extra assistance. Feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you further!

Mennah @Sony Support UK

0

Ottimo davvero

WF-L900 11-11-2022 af Il nazzadella bici (Italien)

Compro soni da anni e mi sono sempre trovato bene Davvero un bel prodotto

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super casque sans fil

WF-L900 08-11-2022 af JPNAT (Frankrig)

J'utilise depuis 3 mois et je suis très satisfait. Les buds sont légers bien adaptés aux oreilles. Le son est bon en toutes circonstances. Petit bémol sur le réducteur de bruit et sur l'autonomie un peu juste mais la recharge est rapide.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Good idea

WF-L900 05-11-2022  (Storbritannien)

Like the idea of not having complete isolation, given the world around you. Never liked bunged up feeling that isolation pods give.

Lydkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
10-11-2022

Hi Erasmus,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your LinkBuds, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Wow unbelievable sound

WF-L900 02-11-2022 af JMaiuse (Storbritannien)

I bought following a recommendation from my sister. She was not wrong. It was set up for me in store and was good to go. I have found this is easy to use with a clean sound.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
04-11-2022

Hi JMaiuse,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your LinkBuds, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Fin lyd og batteri

WF-L900 29-10-2022 af Bob27 (Danmark)

Jeg købte produktet for en uge siden og har trænet med den en del gange siden, fin og og sidder godt. Kan godt lide at man kan høre omverdenen imens man har dem i.

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Great sound and comfort

WF-L900 26-10-2022 af Pierthinker (Storbritannien)

Had this product for a few weeks now and could not be happier. Sound quality is good, but the real winner here is the ergonomics. These are very small and fit very well into the ear, so you don’t even remember you are wearing them.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
28-10-2022

Hi Pierthinker,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your earphones, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Wonderful headphones

WF-L900 25-10-2022 af Popsfromuk2022 (Storbritannien)

What can I say brilliant design, comfortable, durability is great, amazing sound very surprised thoroughly a magnificent experience top product...well done Sony you guys rock again.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Comfortable fit but poor performance

WF-L900 25-10-2022 af SimonG1967 (Storbritannien)

Bought the open ring design specifically for conference call use and not wanting noise blocking or noise cancelling eaebuds. Very comfortable for all day wear but poor microphones, terrible Bluetooth range and relatively short battery life means I went them back. Audio quality is good especially for voice calls as I wanted, and OK for music (bit base light obviously due to open design) but poor microphones mean poor audio for others on calls. Bluetooth range is dire - can't leave the room that has the phone in without drop out or losing call completely.

Lydkvalitet

Dårlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
27-10-2022

Hi Simon,
Thank you for your review.
We're sorry to hear that Bluetooth range is not sufficient and that the microphone quality is not good, in an attempt to resolve the issue, kindly check the below:
Can you check if your LinkBuds are running on the latest software version from this link: http://bit.do/fVv4H as well as this link if the sound quality is low: http://bit.do/fVv4L and this link if you are facing issues with your voice not reaching the person during a call http://bit.ly/3Dej6en
Can you check and change the sound quality mode to priority on stable connection here: http://bit.do/fVv4S
If the issue persists we recommend resetting the headset: http://bit.do/fVv4P and initializing the headset to restore factory settings here: http://bit.do/fVv4Q
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL
Elshahat @Sony Support UK

0

Wonderful product

WF-L900 24-10-2022 af Johirul islam (Storbritannien)

It a good product. I am happy to use it. It's feet with my ears.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Nice but not so nice

WF-L900 24-10-2022 af Flybo68 (Storbritannien)

Brought after purchasing LinkBuds S. For comfort, the LinkBuds win but for performing; LinkBuds S are a better option.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
27-10-2022

Hi Flybo68

Thank you for your review.
Can you check if your LinkBuds are running on the latest software version from this link: http://bit.do/fVv4H as well as this link if the sound quality is low: http://bit.do/fVv4L
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL
Elshahat @Sony Support UK

0

Easy to use

WF-L900 23-10-2022  (Storbritannien)

I've used these ear buds several times. They were very easy to connect to my mobile. The sound quality is very good and it easy to adjust the volume. I am able to hold a conversation with someone whilst still listening to my music.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottima qualità sonora

WF-L900 23-10-2022 af Brucone (Italien)

Prodotto di alta qualità. Assolutamente consigliato.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sehr leichte und gut zu tragen

WF-L900 22-10-2022 af Dierk Nethling (Tyskland)

Die Kopfhörer sind nicht im, sondern am Ohr befestigt. Beim Tragen kaum zu merken. Sehr schöner luftiger Klang. Natürliches Hörgefühl da offene Hörer. Das beste Ergebnis gibt es bei hochwertigen Streamingdiensten mit hoher Bitrate. Ganz hervorragend.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

De perfecte oortjes

WF-L900 21-10-2022 af MvD1107 (Holland)

Eerst de oortjes geprobeerd met de bekende steeltjes die uit je oren hangen. Deze vielen telkens uit mijn oren. Daarna een “in oor” versie gekocht. Die begonnen al snel pijn te doen in de gehoorgang. Bovendien een gedoe met je oorsmeer dat je ook nog steeds dieper je oor in duwt. Nu deze LinkBuds van Sony gevonden. Je voelt ze niet, je kunt schudden met je hoofd als een hond, maar ze blijven gewoon zitten dankzij de verschillende maten pasringetjes zitten ze als gegoten klem in je oorschelp. En het geluid is uitstekend en heeft ruim voldoende instelmogelijkheden. Bedienen door vlak bij je oor te tikken in plaats van op de oortjes is ook veel prettiger en werkt uitstekend. Tot slot. De 360 reality modus geeft een wouw! ervaring. Voor mij dus de perfecte oortjes. Oh ja, noise canceling is gevaarlijk in het verkeer en dus alleen nuttig als je echt last hebt van omgevingsgeluid. Dat die er niet op zit is wat mij betreft alleen maar goed.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Excellent

WF-L900 17-10-2022 af Mukenshin97 (Frankrig)

J'ai acheté ce produit il y à une semaine et je suis très satisfait. Facile à porter, très légère une qualité de son exceptionnelle avec réduction de bruit efficace réglable grâce à l'application Sony Headphones Connect

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Einfach super

WF-L900 15-10-2022 af Benz70 (Tyskland)

Sehr guter Klang, sehr gut zu tragen. Habe schon in meinem Arbeitsleben viel mit Sony zu tun gehabt

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottime cuffie

WF-L900 14-10-2022 af Filippo__00 (Italien)

Le cuffie sono di ottima qualità, il suono limpido e hanno un bel design

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Brugbare

WF-L900 11-10-2022 af Linkbuddy (Danmark)

Jeg har haft produktet i 3 uger og er tilfreds. Lyden er fint. Det er nyttigt at kunne høre lyd fra omgivelserne og meget lækre til opkald. Det er også behageligt. Og batteriet holder meget godt.

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Wonderful sounds

WF-L900 10-10-2022 af OAP Nanny L (Storbritannien)

My daughter recommended that I bought these but as an older technophobe I was somewhat reluctant. However since buying them I’ve been really impressed. I love them to the point I am learning German alongside my grandson. They were easy to set up and operate and the sound is excellent.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Linkbuds S

WF-L900 26-09-2022 af MehmetDEU (Storbritannien)

Ss a matter of fact, I bought Linkbuds S, not Linkbuds. However, Linkbuds S was not available in the product subscription menu at the moment when I wanted to subscribe. So far, I am happy with my product. I bought this product not only for casual use, but also during sleep as it is the tiniest hifi in the market. I have only to concerns: 1) The touch control functions even when in contact with other things than only finger, e.g. my pillow while sleeping. Fingerprint of the user could be an option to be used to active this function. 2) I received some buzzy sound while listening to a high volume electric guitar demonstration video. Otherwise, I am happy with my earbuds.

Lydkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Mooi geluid

WF-L900 10-09-2022 af Leiden (Holland)

Mooi geluid. Ik heb vrij brede gehoorgangontsteking waardoor ik het grootste ringetje moest gebruiken wat maar nipt past Vervelend vind ik wel het niet kunnen koppelen aan de laptop nadat de telefoon wel was gelukt.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
12-09-2022

Hallo Leiden,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het geluid van je WF-L900.

Enkel vervelend om te horen dat je problemen ondervindt met het koppelen aan je laptop.

Graag willen wij je adviseren om onderstaande link te raadplegen om te bekijken hoe je je bluetooth-hoofdtelefoon moet koppelen met een apparaat.

https://bit.ly/3Byqm56

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

Incroyable

WF-L900 09-09-2022 af Farani (Frankrig)

Tellement bien que j'en achète un de plus après avoir testé.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Geniale

WF-L900 04-09-2022 af brcrispo (Italien)

Leggeri, ottimo audio, pratici e, soprattutto, non si è isolati dall'esterno.

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Great but terrible Bluetooth Stability

WF-L900 31-08-2022 af SCookUK (Storbritannien)

These are great little ear buds except the Bluetooth connectivity is terrible. I have my Sony Xperia 1 ii phone in my breast pocket and the music drops out if I turn my head to the right or look up. I have to look left or done to stabilise the connection again. I don't have the same issue with my iPhone.

Ydeevne

Mindre god

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

3

Svar fra Sony support team
02-09-2022

Hi SCookUK,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that your Linkbuds lose connection with your Xperia 1 II.
We recommend following the steps below to resolve the issue:
-Make sure they're up-to-date: https://bit.ly/3Qdk1jL
-Reset them: https://bit.ly/3AMFIBH
-Initialize them: https://bit.ly/3KEPnys
-Test your Xperia II with another headset.
If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

These are the ear buds I’ve been waiting for

WF-L900 18-08-2022 af Probity (Storbritannien)

Most of the time I prefer to be able to hear what’s going on around me, so I want buds that don’t close the ear canal. The type of buds that hang in the bottom of the ear, are not an option because they simply fall out of mine. All the other ear buds I have seen are held within the ear but rely on silicone tips to close off the ear canal so that the lower frequencies aren’t lost. These don’t work for me either because the openings to my ear canals are not circular - they don’t fit so they are uncomfortable, and they sound thin because the low frequencies are lost. So, LinkBuds, that fit in the ear but are not designed to fit into or close off the ear canal, meet my requirements very well. In use they work well and I would make the following comments: 1) The sound is very good although I would prefer slightly stronger lower frequencies. 2) They are light. 3) I’ve not run the batteries down, but the expected battery life is a little low 4) I’ve experienced some slight discomfort, but this is due to my ear shape. 5) I like the wide area tap. 6) Calls are clear for me and my caller. 7) I found setting up my Sony account to be rather slow. 8) I don’t much like the on-line “manual”. 9) I’ve not done anything with the app on my phone yet.

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

8

Svar fra Sony Support Team
22-08-2022

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your LinkBuds and happy with the sound quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

As for the battery life, could you follow the instructions illustrated here: https://bit.ly/3CoruZX?

Regarding setting up an account on MySony, we were having system updates the past few days, could you try to login now from different browser and check how it goes?

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Very Comfortable Buds

WF-L900 11-08-2022 af CaptCarrot (Storbritannien)

Very good sound and comfortable to wear. Easy to set up

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

5

Svar fra Sony Support Team
15-08-2022

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your headphones and happy with the sound quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers.

Mennah @Sony Support UK

0

2. Chance gegeben

WF-L900 10-08-2022 af Patrick4077 (Tyskland)

Ich hatte die LinkBuds bei Veröffentlichung schon mal erworben, sie aber wieder zurückgesendet, da mir der Sitz der LinkBuds irgendwie gestört hatte. In der Zwischenzeit hatte ich andere InEars getestet, welche aber bei durch andere Kriterien durchgefallen waren und auch wieder Retour gingen. Jetzt habe ich den LinkBuds eine 2. Chance gegeben. Den Sitz habe ich jetzt endlich optimal für mich einrichten können (weiß nicht, warum es beim 1. Mal nicht geklappt hatte). Der Sound ist für das offene Design gut. Auch die Lautstärke ist sehr akzeptabel. Natürlich muss man Abstriche dabei machen, aber das ist ja so gewollt. Mir gefällt es sehr gut, dass ich meine Musik hören kann, und die Ohren offen bleiben und ich etwas von der Umgebung mitbekomme. Bei InEars hatte es mich tatsächlich in letzter Zeit genervt, dass der Gehörgang wie mit einem Korken dicht gemacht wurde. Und wenn ich mal wirklich die Aussenwelt aussperren möchte, dann mach ich das mit meinen OverEars mit ANC. Was die Funktion mit dem erweiterten Touch-Bereich angeht: den habe ich erstmal ausgeschaltet gelassen, da es immer reagiert hatte, wenn man eine Maske aufsetzen oder absetzen musst. Auch Speak-to-Chat habe ich wieder deaktiviert, da es reagiert hatte, wenn es mal ein wenig windiger war oder man eine Mütze auf hatte. Das Telefonieren hat mir sehr gut gefallen, da man auch hier durch das offene Design seine eigene Stimme besser wahrnimmt und man nicht Gefahr läuft, LAUTER ZU REDEN, weil man sich selber nicht richtig hört.

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Customer Service
15-08-2022

Hi Patrick4077,
vielen Dank für dein Feedback.

Wenn die Größe der Ohrstöpsel-Aufsätze für die Größe deines Gehörgangs nicht geeignet ist oder das Headset nicht richtig in den Ohren sitzt, werden Tipp-Vorgänge oder die Spracherkennung bei Speak-to-Chat unter Umständen nicht erfolgreich ausgeführt oder Tonqualität, Rauschunterdrückungseffekte oder Anrufqualität sind nicht ausreichend. Prüfe bitte dafür die folgende Anleitung: https://cutt.ly/7Xswq9f
Unter folgendem Link findest du auch hilfreiche Hinweise zum Tragen des Headsets: https://cutt.ly/DXswO08
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Comfortable to wear, dissatisfying battery life

WF-L900 06-08-2022 af icePigeon (Storbritannien)

I bought it on the release day. It is comfortable to wear and have many good features. However, if you turn on all the features, the battery life lasts only about 2 hours.

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

2

Svar fra Sony Support Team
08-08-2022

Hi icePigeon,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with the LinkBuds available battery life.

To learn about the LinkBuds available operating times, and why is it short, please check these links: https://bit.ly/3A6bb2q & https://bit.ly/3A1h8xz.
But you can always make sure that the unit is up to date: https://bit.ly/3w6A7Ur.
You may also reset and initialize the unit, then test it once more: https://bit.ly/3y32Ony & https://bit.ly/3y4fWJg.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Love them

WF-L900 06-08-2022 af Greige (Storbritannien)

I bought these after trying my partners. I loved the way they didn’t block my ears. They are perfect for wearing around the house or out walking. I have other headphones that I would wear for serious listening to music but these are my preference for everything else.

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Zeer tevreden met mijn nieuwe Sony LinkBuds

WF-L900 04-08-2022 af Van Leuvenum (Holland)

Deze bijzondere 'over ear' bevalt mij zeer goed. Naast een goed geluid blijf ik contact houden met de buitenwereld wat ik belangrijk vind voor mijn veiligheid. Opvallend is het draagcomfort van de oortjes. Door het slimme kunststof boogje blijven de oortjes goed zitten.

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Bastano poche parole

WF-L900 28-07-2022 af Edward69 (Italien)

Semplicemente stupende, niente di simile ad altri ,una esperienza unica

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Earbuds s top spul

WF-L900 15-07-2022 af C meijers (Holland)

Ik draag de Sony earbuds S nu een maand en wat een verademing. Mooie kleine in ear oordoppen. Passen perfect. Top geluid echt een aanrader! Sony earbuds S

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Confortevoli ed efficaci

WF-L900 14-07-2022 af Lucky Luca (Frankrig)

Cela faisait longtemps que je cherchais un casque qui ne me ferme pas les oreilles, qui ait un bon son mais qui laisse en même temps passer les sons extérieurs afin de ne pas m'isoler complètement de l'environnement extérieur. Avec les LinkBuds, j'ai trouvé le casque que je cherchais. Bravo sony

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Beau design

WF-L900 13-07-2022 af Kalliope 74 (Frankrig)

J'ai du mal à supporter les intra-auriculaire (sensation d'étouffement, écho quant on parle et oreille qui démange) alors quand j'ai vu ses écouteurs j'ai trouvé ça génial. Au début ils m'ont fait mal aux oreilles, j'ai changé les adaptateurs (j'ai mis les plus petits) et c'était parfait. J'ai aimé leurs look, leurs légèreté, ils tiennent très bien dans l'oreille. Ce que je n'ai pas aimé c'est le bluetooth qui saute quand le téléphone est dans une poche avant, quant on fait de la marche. Mais surtout ils ont le défaut de leur qualité, c'est à dire le fait qu'ils sont semi ouvert je trouve ça génial parce qu'on a pas l'impression d'etre coupé du monde mais dans un milieu très bruyant on entend plus la musique. L'appli n'est pas très ludique et pas simple à configurer.

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
15-07-2022

Bonjour Kalliope,
Merci pour votre commentaire !
Vos commentaires ont retenu notre attention.
Pour ce qui est de l'application, vous pouvez consulter le manuel qui va vous faciliter l'utilisation de l'application via ce lien : https://bit.ly/3PdxqZw.
Concernant le Bluetooth, nous vous invitons à effectuer ces étapes :
- Réinitialisation de l'appareil : https://bit.ly/3yBHXX6.
- Initialisation des écouteurs : https://bit.ly/3PgU1Er.
- Essayez les écouteurs avec d'autres produits compatibles "en bas de cette page, vous pouvez voir les appareils compatibles " : https://bit.ly/3Pq0I6E.
Si toujours pareil, pour vous assister, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3nh0N14.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony Support FR

0

buone ma con alcuni problemi

WF-L900 04-07-2022 af CarloRonchi (Italien)

Ho acquistato il prodotto da alcuni giorni. Interessante il nuovo design aperto che non affatica. Il suono, tenuto conto del tipo di auricolare aperto, è molto buono. La portabilità è ottima e non dà fastidio. Ci sono però alcune pecche che non mi sarei aspettato da Sony specialmente su un articolo non proprio economico. La principale è la mancanza di multiconnessioni. Perfino le mie precedenti cuffiette da 30 euro mi premettevano di passare dall'ascolto del TV ad effettuare telefonate senza dover spegnere e riaccendere il bluetooth. La cosa è scomodissima. Inoltre il volume è piuttosto basso. Tenendo conto che si tratta du cuffiette aperte, e quindi soggette ad inquinamento acustico, sarebbe stato meglio poter mettere un volume un po' Più alto.

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony
06-07-2022

Ciao Carlo, grazie per il feedback, abbiamo inoltrato il tuo feedback al dipartimento di competenza per maggiori miglioramenti.
Sami @Sony Support IT

0

Klein - aberfein

WF-L900 03-07-2022 af Hörer48 (Tyskland)

Als ich es vor vier Wochen kaufte, half mir mein Enkel und zeigte mir wie es geht. Ja, jetzt geht es auch ohne fremde Hilfe, dank der vielen Erklärungen. Es macht einen alten Bastler wieder jünger. Jetzt kommt Musik an meine Ohren.

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sorprendente

WF-L900 03-07-2022 af Snipers72 (Italien)

Da possessore dei Airpods pro non posso che esprimere una valutazione del tutto positiva dopo un mese di utilizzo. La comodità e prestazioni sono a mio parere eccellenti e il fatto che ti dimentichi di indossarle è un bel vantaggio rispetto alla concorrenza. Ma la vera peculiarità di queste cuffie è il fatto di poter ascoltare musica senza avere dei classici 'tappi'nelle orecchie. Poter ascoltare musica insieme a quello che ci circonda mentre si cammina o si corre ma in modo del tutto naturale senza l'intervento di algoritmi è veramente un bel vantaggio. Brava Sony.

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Articolo fantastico, ottime funzionalita’

WF-L900 30-06-2022 af Samos70 (Italien)

E’ esattamente quello che cercavo, auricolari con un ottimo sound e che non mi isolino dal mondo esterno. Sinadattano perfettamente all’ orecchio e non scivolano via. Grazie

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottime, ma non per tutti

WF-L900 22-06-2022 af Palladiano (Italien)

Leggere, audio buono e innovazione nel concetto di auricolare. Non tutti potrebbero apprezzare il design open back e le dimensioni, che risultano grandi.

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

L'innovation la plus grande qualité de Sony

WF-L900 19-06-2022 af dspaulomanuel (Frankrig)

L'innovation dans le système de fixation et dans la fonction Always connected

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

The worst earphones I have bought.

WF-L900 16-06-2022 af Alaktronics (Storbritannien)

They are uncomfortable in my ears and extremely painful to put in or touch when in. This might just be my ears, but ouch. They are really fiddly to fit with the bigger loops on, but fall out anyway when I eat. Don't think you can wiggle them about to make them feel more secure or for a better fit while they are playing either, you will activate some control so they can skip a track or cut off completely. Aaargh! I got them so I can be more connected, and for this they work, but high volume is not high enough and those without great hearing will struggle to have a conversation when they are in. The sound quality is not better than much cheaper ones. I think I should have gone for noise cancelling and external sound enhancement, but because they are earphones it looks like there is a no return policy so I am hoping I just lose one and have to bin them. I'm not rich enough to just stick them in a draw.

Ydeevne

Dårlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

6

3

Svar fra Sony Support Team
20-06-2022

Hi,

Thank you for leaving your review, and we're sorry to hear that our product hasn't satisfied your expectations, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

We're also sorry to learn that you're experiencing difficulty fitting the headphones, we recommend checking "How to wear our WF-L900” here: https://bit.ly/3tPMhAK.

As for the sound quality issue, could you ensure that your headphones is running on the latest software version by following this link: https://bit.ly/3posuG8? You also select the sound quality mode to your preferences as clarified here: https://bit.ly/3n7tUDi.

Additionally, could you test the headphones with different compatible devices?

Moreover, ensure to follow the troubleshooting steps clarified here: https://bit.ly/3bdUl7D.

If the above steps didn't help, try resetting and initializing the headphones to its factory settings by following these links: https://bit.ly/3vqX1qQ & https://bit.ly/3Majw9b.

If the issue is still disrupting you, we'd love to offer extra assistance. Feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you further!

Mennah @Sony Support UK

0

Great idea, still needs refining

WF-L900 13-06-2022 af Lordposh (Storbritannien)

Bought these when they first launched, they are comfortable to wear and the sound quality is excellent. However, the software needs refining as they have a tendency to stop playing if you for example sneeze, I also found whilst they would be ideal when out riding my bike given the design lets you hear ambient noises around you, they would stop playing due to wind noise. I still feel there is very good potential with these as they just need a few minor issues addressed.

Ydeevne

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

Svar fra Sony Support Team
15-06-2022

Hi Lordposh,

We're sorry to hear that you're facing difficulties with listening to music on your WF-L900 and we're glad to hear that you're enjoying the sound quality and the design of the headphones. You can set the sound quality mode to priority on stable connection to prioritizes the stable connection https://bit.ly/3QgKfD8
Also, you can disable the Speak-to-Chat feature while you're running so the connection won't be interrupted by any external sound, you can find more info about this feature here:https://bit.ly/3tD3HQJ
If the issue is still the same, make sure that the headphones are up to date, you can find the latest firmware version in this link: https://bit.ly/3xrkeso
Test the headphones with other devices and check if the same issue will happen or not. If it's still the same, try to reset them by following the steps here: https://bit.ly/3zERZsU and then test them again. If the same issue remains, try to Initialize them from the steps here: https://bit.ly/3OfmKIL
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Parfait pour bosser et entendre son envirronement

WF-L900 12-06-2022 af DayDreamer974 (Frankrig)

Je bosse dans le médicale et j'ai besoin d'entendre le bruit des machines/sonettes et des patients mais quand tout ce passe bien, j'aime aussi écouter de la musique. Les LinkBuds allient parfaitement le boulot et la musique, j'entends les bruits sans m'empêché d'écouter ma musique. Ce genre d'écouteur reste un marché de niche je pense mais pour moi c'est banco donc merci Sony. Et pour ceux qui disent qu'il n'y a pas de basse, ce n'est pas l'utilité du produit même si ça aurait été bien.

Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Ear Sony

WF-L900 11-06-2022 af Henpix (Storbritannien)

very uncomfortable for what they cost too expensive bad purchase I would not buy them again I do not recommend it

Ydeevne

Mindre god

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

2

Svar fra Sony support team
13-06-2022

Hi Henpix,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you find your headphones uncomfortable.
W recommend checking the following link on how to wear the LinkBuds here: https://bit.ly/3mGhZfN, they also come with 5 fitting supporters that we recommend trying different size combinations of, until you find the best fit.

Hana @Sony support UK

0

Small, feather light, comfortable with great sound

WF-L900 07-06-2022 af Trekky (Storbritannien)

The first thing I noticed was the size, they are half the size of any of my previous pairs of in-ear buds and a lot lighter. They fit in the ear slightly differently to previous units, bit of a twist, then once in, they are very secure. Whether it is a brisk walk or doing the gardening I never felt they were going to drop out. Connecting to my phone was instant, can’t fault. The sound quality is exceptional for such a small unit, good depth of bass and crystal-clear high notes. I have an eclectic taste in music and enjoyed putting my new LinkBuds through their paces. Classical (1812 overture, Tchaikovsky), rock (Queen and Pink Floyd), electro (Kraftwerk and Daft Punk) all sounded great. The cannons in the 1812th sounded like they were behind me. All together a great experience. Using the touch and speech controls was simple and straight forward. Playing music was simple with all the usual actions you would expect (See specs for details) and receiving and answering calls whilst listening to music was quick and easy. The controls can be configured through the phone app which I think is essential if you want to get the best out of them. I think the favourite part of these LinkBuds for me, is the slightly different way they fit in the ear, for me, comfier and far more secure. My best buds yet.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

6

0

Tolles Design

WF-L900 05-06-2022 af Jarek1981 (Tyskland)

Ich habe die LinkBuds jetzt ca. 3 Wochen und bin sehr zufrieden damit. Ich nutze diese beim Sport und auf Reisen. Der Sound ist okay, für meinen Zweck. Ich will noch Umgebungsgeräusche wahrnehmen, daher passt es für mich.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Kurz gesagt: Einfach tolle Ohrhörer

WF-L900 31-05-2022 af Hubi123 (Tyskland)

Habe die Ohrhörer seit einigen Tagen "in Betrieb" und das Auffallende daran ist zuerst der geniale Ton, man kann sich frei bewegen oder als Hintergrundmusik (ganz leise) für einen gezielten Schlaf verwenden, hier führt die Musik zu einer Tiefenentspannung - beides ist möglich, jeder so wie er es möchte. Nach dem öffnen der Umverpackung fällt sofort diese tolle Aufbewahrungsbox ins Auge, dann kommt die superglatte Verpackung der Ohrhörer zum Vorschein und dann nach dem Öffnen die Ohrhörer in der Box, die auch gleichzeitig als Ladestation dient mit LED Leuchte für "LADUNG " und "VOLL GELADEN" Was ich als einzige vielleicht zu bemängeln hätte, ist das etwas zu kurz geratene Ladekabel, es misst ganze 22 cm, hier sollte man noch evtl. 5 cm drauf legen.... Ansonsten gibt es ganz klare 5 Punkte mit einer ganz klaren Kaufempfehlung!!!

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Genial!

WF-L900 31-05-2022 af AngeloF (Tyskland)

so ein Produkt habe ich mir immer gewünscht. Generell, fand ich die Linkbuds einfach genial. Nur das Ladecase ist sehr umständlich beim öffnen. Auch wenn ich das Produkt so sehr mag, musste es leider zurückschicken da meine Ohren sind einfach nicht mit in-ear Köpfhörer kompatibel. Egal welches Model und Make.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

They are great for working from home

WF-L900 31-05-2022 af Wardey (Storbritannien)

They have okay sound, nothing special. Although, I think the main use case for these earphones is allowing sound in, which helps me listen for the door and checking in on the pets. They are the product I needed to help me foucs on my work without worrying on my surroundings.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
02-06-2022

Hi Wardey,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your WF-L900 and happy with the quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

The World Has No Mute Button

WF-L900 23-05-2022 af JohnoRichard (Storbritannien)

I've spent a good 2 months with my Sony LinkBuds, and even now, they're a difficult novelty to review. I was attracted by the idea of being able to hear my surroundings (and the doorbell!) whilst working, converse with colleagues in the office, and simply be aware and present of the world around me when outside, all whilst having my earphones in, and they do certainly deliver on these fronts. Their downside that there a few situations where I’d prefer the world to be blocked out, like when commuting, or in a loud office, or even just walking in an area with heavy traffic, but the hole in each bud means this noise will be let in too. In a quieter environment, music comes through with a good level of detail but lacks the kick that come with earbuds which create a seal. The result is that I enjoy listening to music with my LinkBuds but I will typically reach for a pair of phones which block background noise. The quality of the sound will diminish the greater the background noise in your environment, and I would discount these headphones if your focus is on optimising your listening experience. Voices come through really nice and clear on podcasts and in calls, and have a very natural sound. Unfortunately, I would need to give up trying to listen to podcasts when on a particularly noisy commute like the underground. They are light weight and the fit is unique which helps if you intend to wear them for long periods of time. Instead of being jammed into the ear canal, they are secured in place by the top and bottom of your inner ear, and Sony provide difference size tips to fit different ear sizes. For me, the buds would become uncomfortable after wearing them for a few hours no matter which tip I used, but eventually, I learned to position them in a way that worked for me (and my ears simply became accustomed to the presence of the buds after a while) and I would now say they are comfy. I can’t say it was an immediate match made in heaven as some others have found, though, as it took a breaking in period. They are comfy enough, in fact, to be in my ears most of the time in a typical working day. They last a good 5 hours without needing to be in their case, and whilst a longer battery life would be ideal, I can't say it's ever been an issue. They are perfect for working from home and still feeling connected to the real world around you. I would, however, warn you that they may not be perfect for a noisy office, as your virtual colleagues will be competing with those next to you for your attention, which can cause you a bit of strain. They would still suit a quieter office nicely though. To close, I feel like this device is situational, and they will suit someone who has a specific practical use case in mind rather than the individual looking for the next best experience of general use headphones. Personally, I really do enjoy using them and will continue to do so, but if I was making my purchasing decision again with the benefit of hindsight, I’d probably go for the more conventional Linkbuds S (or similar device from other brands) that give you the choice of either letting the world in or blocking it out as the situation demands.

Lydkvalitet

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
25-05-2022

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your WF-L900.
We highly appreciate your feedback and we've raised it to the relevant channels for future consideration and development. Also, you can check this link for more information about the noise heard while music playback:http://bit.do/fUjZa
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Great sound quality!

WF-L900 22-05-2022 af Space friend (Storbritannien)

Love these nice fit waterproof and good sound quality. I love the size of the charging case fits into an already full bumbag with ease! Got 2 pairs so while one is charging in it’s case I simply put the second pair on well done Sony! Peace Salome!

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Great pair of discrete earbuds

WF-L900 20-05-2022 af JG21 (Storbritannien)

I bought this a couple weeks ago for whilst I'm at work. The earbuds are discrete, easily concealed behind hair. The selling point is met, they do not obstruct hearing. Do keep in mind that you will still be fractional y less aware depending on what you are listening to (e.g music Vs learning a language) The best feature by far is the talk to speech, stopping music whilst you talk and then automatically resuming. The wide area tap is a cool feature that is straight out of the future. The buds are reasonably comfortable, but I did find my ear mildly sore after prolonged (6+h ) use. This is not really and issue. I do get the odd bug with Bluetooth, but this may be due to the age of my phone and not the headphones. In conclusion would definitely recommend if you need to be able to pay attention to people on a regular basis

Lydkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Linkbuds

WF-L900 20-05-2022 af Aucune idée (Frankrig)

Léger sur les graves. Cependant pour utilisation ou il est nécessaire d entendre l extérieur il est parfait et plus confortable que mon casque d une autre entreprise a conduction osseuse.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottime funzionalità

WF-L900 07-05-2022 af Giomarty (Italien)

Le uso da qualche mese e sono soddisfattissimo Leggere solide perfette

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Stopped working after 2 months

WF-L900 03-05-2022 af MikeIre (Irland)

Left ear bud stopped transmitting sound after 2 months. The Bluetooth connection is fine as shows connected but no audio. Very disappointed. Currently trying to get them replaced

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
05-05-2022

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're facing difficulties getting any sound from the left side of the LinkBuds.

Let's start by making sure that they're up to date: https://bit.ly/3w6A7Ur.
Also, you can reset and initialize the unit and test it once more: https://bit.ly/3y32Ony & https://bit.ly/3y4fWJg.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Unable to make and hear phone calls

WF-L900 03-05-2022 af Spenna40 (Storbritannien)

Since i received these ive been onto sony three times and replaced them with amazon I was disconnected twice by sony customer service and the last agent only seemed to be interested in was sending me a link to a page instead of helping me Im reg blind and would like to use these to assist me with soundscape and getting around and would like to also hear whats going on around me

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

Svar fra Sony Support Team
05-05-2022

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to learn about your experience with our technical support department, and that you're facing an issue with the sound while making and receiving phone calls using the LinkBuds.

Let's start by making sure that they're up to date: https://bit.ly/3w6A7Ur.
You might also want to change the sound quality mode then test it once more: https://bit.ly/3MQbm5B.
And if you still cannot hear a person during a call, or if your voice does not reach the person during a call check this one: https://bit.ly/38Wje6H.

Also, you can reset and initialize the unit and test it once more: https://bit.ly/3y32Ony & https://bit.ly/3y4fWJg.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Ottimo prodotto,

WF-L900 26-04-2022 af Kicco64 (Italien)

Ottima la portabilità, bellissime e comode le funzioni risposta, funziona benissimo anche sotto il casco integrale.

Lydkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Endlich Ohrhörer wie ich sie gesucht habe!

WF-L900 26-04-2022 af Frank123456 (Tyskland)

Da ich es überhaupt nicht haben kann, wenn Ohrhörer mich von der Außenwelt abschneiden, was ja bei allen InEars mehr oder weniger so ist, war ich sofort begeistert als ich die LinkBuds entdeckt habe. Den Klang finde ich völlig OK und der Tragekomfort ist für mich genau so wie erhofft. Außengeräusche und Luft gelangen noch ins Ohr, was für mich absolut wichtig ist.

Lydkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Comode, quasi non si sentono all'orecchio

WF-L900 26-04-2022 af a_scot (Italien)

Ottimi auricolari che fanno ciò che promettono, ovvero non isolarti dall'ambiente circostante pur mantenendo una buona qualità dell'audio trasmesso. Ottimo il doppio collegamento Bluetooth (uno per auricolare) anche se a volte può capitare che uno dei due perda per qualche istante il segnale. Controllo gestuale molto sensibile (a volte troppo) a cui è facile abituarsi. Leggere e adatte al mio orecchio

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Innovatie

WF-L900 24-04-2022 af Rosmail (Holland)

Werd meteen gegrepen door de vindingrijkheid van de ontwerper . E.e.a moet natuurlijk technisch mogelijk zijn , maar t idee van een ringetje in plaats van een plug vindt ik zeer geslaagd . Het diepste laag is niet nadrukkelijk aanwezig maar dat is natuurlijk logisch bij een open systeem/

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Dev'essere una scelta consapevole e allora ottime

WF-L900 24-04-2022 af NunzioS (Italien)

Sapere ciò che si vuole è il successo di un buon acquisto, pertanto se si cerca in questo modello Sony - LinkBuds, degli auricolari che consentano l'assoluto ascolto senza interferenze con il mondo esterno, QUESTE Sony - LinkBuds NON SONO LLA SCELTA DA FARE. Al contrario, se si vogliono auricolare affidabili e che possano dare il meglio di se anche e soprattutto senza isolarci dal resto del mondo, allora queste Sony - LinkBuds SONO LA SCELTA DA FARE. Permettono di ascoltare ciò che si vuole, senza estraniarci dal mondo esterno, pertanto alcuni compromessi ci devono essere, sono obbligatori. Ascoltare la musica, ma senza perdere ciò che viene attorno a noi (corsa in strada, ed ascoltare un'auto che si avvicina, in aeroporto gli annunci per l'aereo che ci interessa, idem in stazione). Ovviamente l'ascolto migliorerà se intorno a noi c'è silenzio, ma non è lo scopo e la funzione delle Sony - LinkBuds. Lo scopo è quello di permetterci un ascolto buono in condizioni in cui dobbiamo prestare attenzione a ciò che ci circonda. Questo è lo scopo ed è stato raggiunto per me al 100%. Potrebbero essere migliorate (ad esempio l'autonomia di ogni singola ricarica), sicuramente, ma già così sono ottime.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

Svar fra Sony
27-04-2022

Ciao Nunzio, grazie per il feedback, abbiamo inoltrato il suo feedback al dipartimento di competenza per maggiori miglioramenti futuri.
Sami @Sony Support IT

0

Trykker i ørerne og har ekstremt tynd lyd.

WF-L900 22-04-2022  (Danmark)

Efter at have læst og set anmeldelser af denne vare, tænkte jeg at jeg ville prøve dem, velvidende at lyden i dem ikke var et punkt der fik decideret ros. Dog skulle pasformen og komforten være god. Jeg kan blot konstatere, at det hele var en slemt skuffende oplevelse, især til prisen. Måske jeg blot har et lille øre, men de er decideret ubehagelige at bære, da de trykker på øret, selv efter få minutter. Lyden er også tyndere end noget jeg nogensinde har oplevet. "Det er ikke til dem der foretrækker meget bas" - nej, men der er jo ikke skyggen af noget under 200hz, selv med EQ skruet helt op. Resten af lyden over 200hz er heller ikke noget at skrive hjem om. Høretelefoner til 150,- kr kan gøre det bedre. Det var mit håb, at disse kunne bruges når jeg cykler til/fra arbejde, så jeg stadig kan høre trafikken. De bliver desværre returneret. Kan ikke anbefale.

Taget fra elgiganten.dk

0

0

0

Excellent Product and Excellent Features

WF-L900 19-04-2022 af Saul2022 (Storbritannien)

I bought this LinkBuds 2 weeks ago and it delivers on all counts Work, Gym, Socially etc. I have recommended them to my Business Associates, Friends and Family

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

1

0

Überzeugt

WF-L900 17-04-2022 af Roko 44 (Tyskland)

Ich habe die Kopfhörer für einem Monat gekauft und bin sehr zufrieden. Besonders das man während des tragen immer seine Umgebung wahr nehmen kann ist ein tolles Extra.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0