WF-1000XM4 

Your sound. Nothing else.

En fantastisk lydoplevelse, der er skræddersyet specielt til dig. WF-1000XM4 trådløse hovedtelefoner tager brancheførende støjreduktion og lydkvalitet til nye højder. Designet til alle ører for at give en personlig oplevelse, der kan tilpasses enhver situation.

TRUE WIRELESS

Trådløse WF-1000XM4-hovedtelefoner med støjreduktion

WF-1000XM4
Et par WF-1000XM4-hovedtelefoner i sort set forfra og fra siden

silverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.000,00

(VAT)
Prisvinder

Tilmeld dig nu for at modtage vores seneste opdateringer og tidsbegrænsede tilbud. Klik på linket nedenfor, så du ikke går glip af noget.

Tag et kig på WF-1000XM4 hovedtelefonerne
Opdag friheden

Se hvordan WF-1000XM4-hovedtelefonerne kombinerer vores mest avancerede støjreduktion med fantastisk lyd og personligt tilpassede smarte funktioner, der tilpasser sig dine omgivelser.

Logo for digital støjreduktion
Brancheførende støjreduktion
Udvidet visning af hovedtelefoner
Enestående lydkvalitet
Illustration af to personer, der taler sammen
Speak-to-Chat
Ikon for telefon, der ringer
Suveræn opkaldskvalitet
Nærbillede af hovedtelefon i et øre
Designet, så de passer til dig
Ikoner for vandtæt og batteri
Vandafvisning og batteritid
Brancheførende støjreduktion – nu endnu bedre

Alt i WF-1000XM4-hovedtelefonerne er designet helt fra bunden. Vores nye indbyggede processor V1 er specielt udviklet af Sony og reducerer mere støj end nogensinde før. Den nye driverenhed har større ydeevne, støjfølsomme mikrofoner og innovative støjisolerende ørepuder med en mere stabil pasform.

Oplev selv effekten af støjreduktion
En kvinde, der løber udendørs, mens hun bærer WF-1000XM4-hovedtelefoner
Minimering af vindstøj

Selv på dage med meget vind bliver du ikke forstyrret. Tilstanden for automatisk reduktion af vindstøj registrerer, når det blæser og undertrykker det automatisk.

Hør mere af det, der foregår rundt om dig

Med Ambient Sound-indstillingen opfanger WF-1000XM4-hovedtelefonerne mere af lyden omkring dig end nogensinde før, så du får en mere naturlig lydoplevelse og stadig har kontakt med omgivelserne

En mand med WF-1000XM4-hovedtelefoner på venter på en station
Enestående lydkvalitet

WF-1000XM4 understøtter nu trådløs lyd i høj opløsning.Takket være specialdesignede 6 mm drivere gengiver de en dynamisk lyd på trods af den lille størrelse, og membranen med høj compliance gengiver et fyldigt basområde. Den indbyggede processor V1 forbedrer lydkvalitet, reducerer forvrængning og muliggør LDAC-codec-behandling samt DSEE Extreme.

Logo for trådløs lyd i høj opløsning
Nyd godt af trådløs lyd i høj opløsning

WF-1000XM4 understøtter nu trådløs lyd i høj opløsning takket være LDAC, en teknologi til lydkodning, der har vundet indpas i branchen. LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved maksimal overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel Bluetooth®-lyd. Det giver lyd i høj opløsning med exceptionel kvalitet, der er så tæt som muligt på lyden du får med kabeltilslutning.

DSEE Extreme-logo
Gendannelse i realtid af alle dine komprimerede filer

Med Edge-AI udvider DSEE Extreme™ brug af komprimerede digitale musikfiler i realtid. Det giver dynamisk genkendelse af instrumentation, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang, f.eks. vokaler og overgange, og genskaber det fulde spænd af toner, som gik tabt under komprimering, for at opnå bedre og mere komplet  lydoplevelse .

En mere intelligent lydoplevelse

Når du starter en samtale, sætter Speak-to-Chat automatisk musikken på pause og lukker omgivende lyd ind, så du kan føre en samtale – praktisk, hvis du har hovedtelefoner på eller hænderne fulde. Når samtalen er færdig, starter musikken igen automatisk. Speak-to-Chat genkender og reagerer på din stemme. Det er baseret på en præcis stemmegenkendelsesteknologi med fire mikrofoner og sensorer med avanceret bearbejdning af lydsignaler.

Adaptive Sound Control justeres automatisk efter situationen

Adaptive Sound Control er en intelligent funktion, der opfatter, hvor du er, og hvad du laver. Funktionen justerer indstillingerne for den omkringværende lyd til en ideel lydoplevelse.

GPS-lignende kort, der viser interessepunkter
Hovedtelefoner, der lærer dig at kende

Du kan tilvælge Adaptive Sound Control, der lærer at genkende steder, du ofte besøger, såsom kontoret, fitnesscenteret eller din yndlingscafé, og skræddersyer lyden, så den passer til situationen.

Suveræn opkaldskvalitet

Præcis stemmegenkendelsesteknologi bruger retningsbestemte mikrofoner og en bone-conducting teknologi, der gør det muligt for WF-1000XM4-hovedtelefonerne at opfange din stemme tydeligt og præcist ved håndfri opkald – derhjemme, på en café, eller hvor du end befinder dig. Desuden betyder støjreduktion, at du kan høre personen i den anden ende mere tydeligt, selv i støjende omgivelser.

Illustration af person med WF-1000XM4-hovedtelefoner, der viser, hvordan bølgeformende mikrofoner virker
Designet til at opfange hvert et ord

Retningsbestemte mikrofoner er kalibreret til kun at opsamle lyde fra din mund. WF1000XM4-hovedtelefonerne filtrerer effektivt støj omkring dig fra og opfanger hvert et ord, så telefonsamtalen bliver krystalklar i begge ender.

Illustration af en person med WF-1000XM4-hovedtelefoner, som viser, hvordan knogleledningssensoren registrerer talevibration
Registrerer talevibrationer for at øge klarheden

En Bone-conducting sensor opsamler kun vibrationer fra din stemme og registrerer ikke omgivende lyd. Dette muliggør helt klare telefonsamtaler.

Styr musikken med din stemme

Få håndfri hjælp. Sig blot "OK Google" eller "Alexa" for at aktivere din stemmeassistent. Nyd godt af underholdning, hold kontakt med venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser m.m. Du kan kontrollere hovedtelefonfunktioner, som f.eks. støjreduktion, med stemmen.

Mand med WF-1000XM4-hovedtelefoner på, og som taler håndfrit på sin smartphone
Fast Pair-logo
Find dine hovedtelefoner med Fast Pair

WF-1000XM4-hovedtelefoner understøtter Googles nye praktiske Fast Pair-funktion. Med et enkelt tryk giver WF-1000XM4 mulighed for hurtig og problemfri Bluetooth®-parring med dine Android-enheder. Du kan nemt finde ud af, hvor du har efterladt dine hovedtelefoner, ved at ringe til dem eller tjekke deres sidste kendte placering på din smartphone. Du modtager også en meddelelse, når batteriet for dine hovedtelefoner har meget lidt kapacitet tilbage, så du ved, hvornår det er på tide at oplade dem.

Illustration af bærbar computer, der udsender trådløse signaler
Nem parring med computeren

Swift Pair gør det hurtigt og nemt at parre dine WF-1000XM4-hovedtelefoner med din bærbare Windows 10-computer, stationære PC eller tablet. Der vises en pop op-parringsvejledning på Windows 10-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt.

Ergonomisk design for bedre pasform

Siden introduktionen af verdens første in-ear hovedtelefoner i 1982 (MDR-E252) har vi undersøgt store mængder data relateret til øreformer rundt om i hele verden. WF-1000XM4-hovedtelefonerne er et produkt af denne forskning og kombinerer en form, der passer til ørets hulrum, med et nyt ergonomisk design for en mere stabil pasform.

Brug appen til at finde den perfekte størrelse

Find den rette pasform til dig med Sony | Headphones Connect-app. Du føres gennem nogle få, enkle målinger for at finde den ideelle størrelse af de støjisolerende ørepuder. Dermed opnår du maksimal lydkvalitet og minimal omgivende støj.

Billede, der viser Sony | Headphones Connect-appens brugergrænseflade
Kvinde med WF-1000XM4-hovedtelefoner på, og som ser på indhold på sin smartphone
Perfekt til TV-shows, film og meget mere

Ser du video på din smartphone eller tablet? Den avancerede trådløse forbindelse på WF-1000XM4 synkroniserer præcist med det du ser på skærmen for en bedre visningsoplevelse.

Et mere tydeligt og stabilt Bluetooth®-signal

Optimeringen af transmissionsalgoritmen med den indbyggede processor V1 har gjort forbindelsen mere stabil og mindre tilbøjelig til at hoppe over lyd, selv i et miljø, hvor der er interferens. Det betyder, at lyd overføres til begge ører på samme tid med meget lav latenstid og med en højere signalstyrke end nogensinde før.

Sammenligning af L to R Relay BT Transmission på WF-1000X-hovedtelefoner og L/R Simultaneous BT Transmission på WF-1000XM4

(A) WF-1000X L to R Relay BT Transmission.
(B) WF-1000XM4 L/R Simultaneous BT Transmission

Vandafvisende til hverdagsbrug

Med en IPX4-klassificering for vandafvisende egenskaber lader disse hovedtelefoner sig ikke stoppe af sved og regn – så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken.

Lyt hele dagen, og oplad på få minutter

Brug hovedtelefonerne en hel arbejdsdag – 8 timer – og få 16 timer mere via etuiet. Så får du 24 timers lytning, når du tager hjemmefra. Har du travlt? En hurtig genopladning på 5 minutter giver 60 minutters afspilningstid. Sony | Headphones Connect-appen underretter dig, når opladningsetui falder til under 30 %.

Illustration af opladningstider
Genstande på et skrivebord inklusive WF-1000XM4-opladningsetui på en trådløs opladningsplade.
Nem trådløs opladning med Qi-teknologi

Intet behov for kabler, da WF-1000XM4 har Qi-teknologi til nem trådløs opladning. Du kan bruge en smartphone med Qi-teknologi og batteridelingsfunktion, som f.eks. den nyeste Xperia™-model, til at oplade dine hovedtelefoner og opladningsetui.

Alt er lige ved hånden

WF-1000XM4-hovedtelefonerne har intuitive indstillinger for berøringskontrol. Tryk f.eks. på venstre hovedtelefon for at skifte fra støjreduktion til Ambient Sound, hold fingeren på og vær i kontakt med dine omgivelser, eller dobbelttryk på den højre for at skifte til næste sang. Tildel dine egne funktioner til hver hovedtelefon vha. Headphones Connect-appen.

Instant pause. Instant play.

Du skal blot tage ørepuderne ud af ørerne, så stopper musikken – en nærhedssensor ved, hvornår du bærer den ene eller begge ørepuder. Put ørepuderne tilbage, så starter musikken igen.

Kvinde på sofa med WF-1000XM4-hovedtelefoner på, hvor hun kigger på sin smartphone
Hvordan vil du gerne lytte?

Med Sony | Headphones Connect-appen lader Ambient Sound Control dig justere lydstyrken for baggrundslyde og giver dig mulighed for kun at tillade, at stemmer høres. Samtidig kan du med Equalizer tilpasse lydniveauerne til din musik.

Vælg din farve

WF-1000XM4-hovedtelefoner kan fås i sort eller sølv.

Et par WF-1000XM4-hovedtelefoner og opladningsetui i sort ved siden af et opladningsetui i hvidt
Hånd, der holder et åbent opladningsetui, hvor man ser WF-1000XM4-hovedtelefonerne indeni
Mindre, men uden at gå på kompromis med ydeevne

Vi har udarbejdet et nyt design for at gøre WF-1000XM4-hovedtelefonerne 10 % mindre end den forrige generation uden at gå på kompromis med hverken lydkvalitet eller batteritid. Med kun 7,3 g er de lette nok til, at du nemt kan bære dem hele dagen. Opladningsetuiet er også 40 % mindre, men du får stadig 16 timers opladning på farten.

Bedre for miljøet

Der er ingen plast i emballagen til WF-1000XM4, som er designet ud fra principper om lav toksicitet og en filosofi om "Made to be remade", der er mere ansvarlig. 99 % af papiremballagen er produceret ved hjælp af genbrugte og bæredygtige materialer, der er udviklet specielt til Sony.

Billede af WF-1000XM4-emballage sammen med et udvalg af bæredygtige emballagematerialer
Par WF-1000XM4-hovedtelefoner med opladningsetui, 3 størrelser spidser til støjisolerende ørepuder + USB-C-opladningskabel.
Hvad er der i kassen

Når du åbner kassen med dine WF-1000XM4-hovedtelefoner, finder du 3 størrelser af medfølgende støjisolerende ørepuder samt et USB-C-opladningskabel.

Så fordybende. Så ægte.

Lad lyden omslutte dig – så ægte, som hvis du var til en livekoncert eller sammen med kunstneren i studiet – hver gang du tager dine hovedtelefoner på. Med 360 Reality Audio har musik aldrig været mere omsluttende eller virkelig.

Logo for Artist Connection-app
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

True wireless WF-1000XM4-hovedtelefonerne kombinerer brancheførende støjreduktion med lyd i høj kvalitet, smarte lyttefunktioner, vandafvisende egenskaber, batteri, der varer hele dagen, og langvarig lyttekomfort.
  • Forbedret digital støjreduktion med indbygget processor V1

  • Lydkvalitet med trådløs lyd i høj opløsning

  • Smart lytning og tydelige opkald

  • Ergonomisk design af overfladen for mere stabil pasform

  • Vandafvisende og lang batteritid til hverdagsbrug

Driverenhed
6 mm
DSEE Extreme
Ja
Frekvenskurve (Bluetooth®-kommunikation)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger