Gå til indhold
Al elektronik

Vandtætte kameraenheder

Peg og skyd dig vej til fantastiske fotos og film med vores bedste vandtætte kameraer. Fra kompakte videokameraer til slanke tablets kan du finde en model, der passer til din livsstil.

Dyk ind i situationen

Uanset om du surfer på bølgen blå eller på internettet, kan du kunne gøre det uden at bekymre dig om vandskader. Vores vandtætte kameraer og videokameraer samt udvalgte smart-enheder har bl.a. ZEISS-objektiver, Exmor-sensorer og hurtige processorer.

Mand, der sejler i kajak med vandtæt kamera fra Sony
Sonys vandtætte digitalkamera under vandet

Klar til livet

Med vores bedste vandtætte kameraer går du aldrig glip af et sekund af oplevelserne. Uanset om du er fanget i en kraftig byge eller ønsker at registrere hvert øjeblik af din store surfingtur, er du klar med et af vores vandtætte kameraer i hænderne.

Start dit eventyr med Action Cam

Opdag verden med vores Action Cam-udvalg - videokameraer, der er designet til eventyr. Det er kompakt og let og kan placeres i et vandtæt etui og nemt monteres for at indfange spændende førstepersonsudsigter.

Mand i bjergene med Sonys vandtætte Action Cam
Mand med vandtæt smartphone fra Sony

Trods elementerne med din smartphone

Foretag og modtag opkald hvor som helst med vores vandtætte smartphones. I modsætning til de fleste telefoner kan Sony-modeller overleve op til 30 minutter under vand, og stænk og regndråber er heller ikke noget problem.

Tablets, som står distancen

Nyd kraften i en tablet og det nyeste inden for vandtæt teknologi på én gang. Vores nyeste tablets er også nogle af vores bedste vandtætte kameraer, hvilket gør det nemt at tage billeder og lægge dem online fra en enkelt kilde.

Vandtætte tablets fra Sony
Bedste vandtætte kamera fra Sony

Kraft. Holdbarhed. Bekvemmelighed.

Vores vandtætte udvalg er en perfekt balance mellem form og funktion, der kombinerer elegant og holdbart design med vores største og bedste teknologier - herunder Exmor-sensorer, ZEISS-objektiver og førende lyd- og billedteknologi.