VAIO Inspiration Stream™

Nem bearbejdning af ideer

VAIO Inspiration Stream™ vækker din kreativitet til live med en stærk serie af programmer og funktioner, som giver dig uendelige muligheder for problemfri optagelse, redigering og deling.

Få arbejdet fra hånden i en lind strøm

Papirløs på den nemme måde.

VAIO Inspiration Stream™ hjælper forretningsfolk, studenter og kreative tænkere med at arbejde jævnt, bedre og hurtigere. Tag et foto af din nyeste idé, kommenter det, ændr det og del det med alle. Alt sammen uden at være i berøring med et eneste stykke papir.

Værktøjer til det moderne arbejdsliv

Uanset behovene på din arbejdsplads er VAIO Inspiration Stream™ essentiel - din produktivitet forbedres, så der bliver mere tid til kreativitet.

Se, hvordan arbejdet klares nemmere

Lige fra scanning og redigering af papirdokumenter til udklipning af grafik til præsentationer gør VAIO Inspiration Stream™ alle dine daglige opgaver nemmere.

Skab, rediger og del dine ideer

VAIO® Inspiration Suite er en samling af tre vigtige programmer: VAIO Paper, VAIO Clip og Camscanner. Den problemfri, intuitive oplevelse gør det muligt at virkeliggøre verden i VAIO Inspiration Stream™.

VAIO® Paper
VAIO Paper

VAIO Paper giver dig problemfri muligheder for at tage notater, omdanne håndskrift til tekst, optage stemmenotater og dele via andre enheder.

VAIO® Clip
VAIO Clip

Skab fantastiske visuelle præsentationer med VAIO Clip: Brug den digitale pen til hurtigt at vælge, kopiere og klippe billeder og derefter sætte dem ind i nye dokumenter.

CamScanner
VAIO® Scan

Gør tavlelektioner mere brugbare med VAIO® Scan, der giver dig mulighed for hurtigt at redigere og dele dine scannede notater og dokumenter.

Adobe-effekt, mobil bekvemmelighed

Brug en bærbar computer eller tablet, og vær kreativ overalt.

Den digitale pen arbejder sammen med den indbyggede trykfølsomhed i Adobe Illustrator® CC og Adobe Photoshop® CC. Du ændrer en linjes bredde ved at trykke mere eller mindre - på den måde kan du skabe et mere nuanceret resultat; eller skriv blot med din finger!
Med Adobe Photoshop® Elements forudinstalleret kan du oven i købet straks begynde at organisere, redigere og skabe flotte fotos til udskrivning og deling.

Videreudviklet med Adobe Photoshop® Elements

Rediger og forbedr dine fotos med brugervenlig software og den digitale pen.

Media Object

Se videoguide

Forbedret med Adobe Photoshop® CC

Opdag avancerede muligheder for fotoretouchering, og anvend Photoshop®-muligheder mere intuitivt.

Media Object

Se videoguide

Videreudviklet med Adobe Illustrator® CC

Udnyt pennefunktionens fulde potentiale ved at tegne vektorer mere naturligt end nogensinde før.

Media Object

Se videoguide

Indfang kreativiteten

Lige så nemt, som at sætte blyanten på papiret - og bedre.

Skitser dine ideer, eller skriv hurtigt noter med denne avancerede pen, der giver hidtil uset præcision og følsomhed; eller tag blot et foto med kameraet bagpå på 8 megapixel, og se det på den fantastiske TRILUMINOS™-skærm til mobiltelefonen.