Nyd, tilslut og vær kreativ.

Uanset om du udveksler tweets, deler fotos eller optager en single, omdanner VAIO-apps din computer til en kraftfuld kreativitetsmaskine.

Forestil dig det, gør det

Lad Imagination Studio™ VAIO Edition sætte skub i dit kreative projekt.

Tænk stort med denne praktiske samling af kraftfulde VAIO-apps. Lav original musik. Lav professionelle lydredigeringer. Lav en blændende DVD; og sidst, men ikke mindst, gør det nemt for dig selv med lynkurser og en omfattende hjælpefunktion.

Gør alle dine yndlingsfotos og -videoer bedre

Du kan have så mange gode billeder og film på din computer, at de er svære at finde. Sonys PlayMemories Home bevarer alt sammen organiseret og giver dig oven i købet mulighed for at forbedre dem med et sjovt organiseringsprogram.

PlayMemories Home med Sony Computer
Find dine yndlingsoptagelser hurtigt

Fotos og film organiseres efter dato og tidspunkt for optagelsen; find, og se så alting hurtigt.

Map View med PlayMemories Home
Kortlæg din tur med Map View.

Giv dine historier liv med placeringsoplysninger på foto- og videooptagelser med kompatible Sony-kameraer.

Vis dine minder med det samme via Album-app'en

Det er tidskrævende at sende enkelte billeder ud på internettet. Denne VAIO-app giver dig mulighed for med det samme at dele fotos og videoer i offentlige og private albummer eller uploade dem direkte på sociale netværkswebsteder.

Vær social med Socialife

Vær flere steder, nemmere

Den største udfordring ved sociale medier er at følge med i og holde trit med diverse blogs, opdateringer, tweets, indlæg, nye historier og videoer med klaverspillende katte, men Sonys helt nydesignede Socialife er løsningen.

Socialife med Sony Tablet
VAIO Touch Search

Øjeblikkeligt og intuitivt

Søg uden problemer og uden at forstyrre dit flow. Skriv blot ord på skærmen, og se en overskuelig oversigt over resultater fra internettet samt dine apps, filer og mapper.

En smartere vejledning til dit TV

App'en TV SideView omdanner din tablet, bærbare computer eller smartphone til den ultimative fjernstyring. Søg efter indhold, giv vennerne besked om de nyeste serier, og skift mellem flere hundrede kanaler med et strøg med fingeren - eller blot med en enkel stemmekommando.

Få fat i de gode ting med Sony Select

Glem alt om irrelevante markedsføringsbeskeder; med Sony Select kan du finde vores særlige tilbud, apps, tip og meget andet, der kun vedrører din VAIO-model.

VAIO Care-logo
Hold din VAIO i topform

Sonys omfattende VAIO Care sørger for automatisk evaluering af ydeevnen, fejlfinding, brugervenlige diagnosticeringsværktøjer og meget andet, så der bliver taget hånd om din VAIO.