Gå til indhold

Strøm til rejsen

Du behøver ikke være bekymret for at løbe tør for strøm mere. Uanset hvor du er, uanset hvad der sker, så er bærbare opladere fra Sony altid klar til rejsen.

Undersøg funktionerne i opladere og energibatterier

Slut strøm til enheder med en høj udgangsstrøm på mindst 1,5 A til hurtig opladning. LED-indikatorer på alle modeller, og nogle har en indikator med 4 niveauer, så du kan få overblik over den resterende opladning. Med den høje udgangseffekt giver udvalgte modeller mulighed for at oplade flere USB-enheder samtidigt eller samtidigt oplade din bærbare oplader og enhed vha. gennemløbsfunktionen.

Tilsluttet dobbelt USB- og LED-indikator

Oplad din smartphone og tablet samtidigt

Kan genoplades 1.000 gange

Vores bærbare opladere indeholder Hybrid GEL-teknologi, der sikrer, at de er sikre til rejsebrug. En oplader, der er bygget til at holde, har stadig 80 % strøm efter et år og giver op til 1.000 opladninger i dens levetid.

Litiumpolymerbatterier fra Sony er konstrueret til at holde

Vores bærbare opladere indeholder batterier med Hybrid Gel-teknologi

Litiumpolymerbatteri

Sikkerhedsfunktioner

Pålidelige sikkerhedsfunktioner medvirker effektivt til at beskytte dine produkter.

Timerikon

Sikkerhedstimer

Når din smartphone eller en anden enhed er blevet fuldt opladet, afbryder sikkerhedstimeren opladningsprocessen for at undgå overophedning.

Termometerikon

Temperaturreguleringssystem

Den elektriske strøm stopper, når batteriets temperatur overstiger et maksimumniveau. Det beskytter den bærbare oplader og enheden.

Oplad i alle farver

Vær lige så omhyggelig med at vælge farven på dit batteri, som du er med at vælge farven på din smartphone. Du har dem altid med dig. Vores opladere er så tynde og kompakte, at de kan være i tasken, så du kan tage dem med overalt uden at tøve. Vælg blandt et stort udvalg af farver og design, der passer til din livsstil.

Find det, der passer dig bedst

Kompatibel med de fleste smartphones og tablets, herunder Xperia™. Brug det også til at oplade Cyber-shot™, Handycam® eller Walkman®, når som helst og hvor som helst, du har brug for det. Vælg den model, der passer til dine behov.

Fuldstændig frihed

Dets store kapacitet er ideel til den lange rejse, travle forretninger og bilture og giver din smartphone op til 6 fulde opladninger.

Ekstra boost

Du kan tage det med på festivalen og forretningsrejsen til opladning af enheder udendørs. Giv din smartphone op til 4 fulde opladninger.