Billeder af Fjernbetjening
Billeder af Fjernbetjening
Billeder af Fjernbetjening
Billeder af Fjernbetjening

Funktioner

Trådløs BLUETOOTH-teknologi

Bluetooth-kommunikation sikrer pålidelig fjernbetjening selv i klart solskin, eller når der er forhindringer mellem fjernbetjeningen og kameraet. Tovejskommunikation sikrer yderligere funktionalitet, som ikke ville være tilgængelig med en enhed, der kun sender, f.eks. en statusindikator direkte på fjernbetjeningen.

Professionel pålidelighed

RMT-P1BT giver den form for pålidelig betjening, der er af afgørende betydning i professionelle arbejdsmiljøer, med solid Bluetooth-tilslutningsmuligheder og positiv, responsiv knapbetjening. Da kommunikationen er trådløs i stedet for optisk, er fuld pålidelighed og reaktion mulig, selv hvis synslinjen er blokeret.

Tydelig visuel feedback

En LED-indikator med høj synlighed blinker eller lyser konstant for at vise status for lukker, filmoptagelse og AF. Dette er en indlysende fordel i situationer, hvor operatøren ikke har direkte adgang til det kamera, der betjenes.

Perfekt til udfordrende miljøer

RMT-P1BT fungerer sammen med kameraets indbyggede Bluetooth-modtager, så det ikke er nødvendigt med en kablet forbindelse eller ekstra modtager. Stikdækslerne på kameraet kan forblive lukket for maksimal beskyttelse mod støv og fugt, hvilket styrker systemets samlede pålidelighed.

Nøjagtig kontrol til effektiv optagelse

Nøjagtig knapbetjening med tydelig taktil feedback giver sammen med et raffineret ergonomisk design en sikker og responsiv kontrol. Selve fjernbetjeningen er udviklet, så den er nem at holde og betjene, hvilket er med til at sikre en jævn og fejlfri betjening.

Omfattende styring

Der er sørget for vigtige kamerabetjeningselementer: fokusknapper til nøjagtig kontrol af selv svage fokusændringer, en låseknap, der forhindrer utilsigtet betjening under transport, start/stop af filmoptagelse og motor/digital zoom. Der er også to brugertilpassede knapper, der afspejler funktionerne af C1- og AF-ON-knapperne på kamerahuset. 

Kompatibilitetsoplysninger

 

Gå til supportsiden

Specifikationer

  • Mål (B × H × D): Ca. 33 x 116,5 x 15,1 mm

  • Vægt: Ca. 35 g uden batteriet

  • Kommunikation: Bluetooth standardversion 4.2 (2,4 GHz-båndet)

  • Dækning: 360°, rækkevidde: 5 m (16,4 ft)

  • Støv- og fugtafvisende

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger