Vejl. Udsalgspris

kr 1.500,00

(VAT)
Billeder af Optagegreb med trådløs fjernbetjening
Billeder af Optagegreb med trådløs fjernbetjening

Funktioner

Oversigt

 

Gå til video

Trådløs BLUETOOTH®-fjernbetjening

Med et kompatibelt kamera monteret kan fjernbetjeningskontroller for stillbilleder og filmoptagelse betjenes ved at holde normalt på grebet uden at røre ved kameraet. Alle funktioner tildelt kameraets C1-knap kan genkaldes ved hjælp af C1-knappen på grebet.

Der kræves ingen kabler

Trådløs Bluetooth®-kommunikation er ensbetydende med, at der ikke kræves tilslutningskabler til at sende kontrolsignaler fra grebet til kameraet. Bare sigt og optag, uden at der kommer kabler i vejen.

Støv- og vandtætte

Udover et design, der holder støv og fugt ude, betyder fraværet af kabler, at kameraets stik kan forblive dækkede for maksimal modstandsdygtighed over for støv og fugt.

Buet for komfort

Grebet er blevet nøje designet til at give optimal stabilitet og komfort, uanset om det er monteret på et kompakt eller et spejlløst kamera med udskifteligt objektiv. Fjernbetjeningsknapper er nemt tilgængelige for jævn, intuitiv betjening, mens du holder på grebet.

Hurtige, nemme retningsændringer

Placer kameraet hurtigt og nemt for optagelse af motiver, selfies eller film. Øg dine chancer for at få billedet uden hjælp, selv ved stillbilleder eller film. Kombineret med grebets nemme vinkeljusteringsmuligheder gør 90 graders låsepositioner det også nemmere at optage i lodret position med optimal stabilitet.

Fleksibel vippefunktion

En hurtig vippefunktion gør det let at indstille den ideelle kameravinkel til en lang række motiver og udsigtspunkter. Uanset om du tager selfies eller har et motiv, så lader vippefunktionen dig få det billede, du vil have, uden at du behøver indtage ubekvemme stillinger.

Det er også et stativ

Spred grebets smart integrerede ben, og det bliver til et praktisk, stabilt stativ, der giver dig begge hænder fri til vlogging og andre programmer.

Specifikationer

  • Dimensioner (B x H x D): [Greb] ca. 49,5 × 173,0 × 42,0 mm

  • Dimensioner (B x H x D): [Stativ] ca. 146,5 × 133,5 × 163,0 mm

  • Vægt: [sort] 215 g, [hvid] 186 g

  • Maksimal belastning: 1,5 kg

  • Vippevinkel:[Greb] op: 80 grader, ned: 90 grader; [Stativ] op: 40 grader, ned: 90 grader

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger