Billeder af XLR-adaptersæt
Billeder af XLR-adaptersæt
Billeder af XLR-adaptersæt
Billeder af XLR-adaptersæt
Billeder af XLR-adaptersæt

Funktioner

Fantastisk lyd med lav støj

Lydsignalet overføres direkte til kameraet i digital form, så der ikke sker forringelse, hvis det er forbundet via Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera, der har et indbygget brugergrænseflade for digital lyd. En enkel kontakt giver kompatibilitet med en lang række kameraer ved hjælp af en analog brugergrænseflade.

Fleksible tilslutningsmuligheder

To XLR/TRS kombinationsstik og et 3,5 mm stereo mini mikrofonstik leveres til indgange. XLR/TRS kombinationsstik kan skiftes mellem line-indgang, mikrofonindgang eller mikrofonindgang med 48V phantom-strøm.

Fleksibel opsætning

Der er en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med professionelle opstillinger og kamerakabinetter. Forlængerkabler medfølger, hvilket gør, at du kan justere placeringen af din XLR-adapter efter behov.

Ledningsfri forbindelse

Klik blot XLR-adapteren ind i Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera for direkte strøm og lydforbindelser uden behov for ekstra kabler eller batterier. Sonys Multi Interface-tilbehørssko giver intelligente tilslutningsmuligheder og styring af en række tilbehør, hvilket givet maksimal fleksibilitet og mobilitet til optagelse med α-systemet.

Mekanisk støjreduktion

Under brug minimerer et avanceret stød- og vibrationsundertrykkende design lavfrekvensstøj, der ellers kan nedsætte lydkvaliteten. Muligheden for direkte kameramontering uden yderligere kabler reducerer risikoen for brugsstøj, der ellers ville ødelægge din lydoptagelse.

Omfattende styring

Omfattende kontrol i optagelsesfasen kan gøre efterbehandlingen langt nemmere. Optagelsesniveau (AUTO/MANUAL), optagelsesniveaulink (INPUT 1 – INPUT 2), dæmper og kontroller til lavpasfilter (100/300 Hz) gives.

Super retningsbestemt "shotgun"-mikrofon medfølger

En super retningsbestemt mono-mikrofon (ECM-XM1) med en vindstøjreducerende pelslignende vindskærm medfølger.

Kompatibilitetsoplysninger

 

Gå til siden

Specifikationer

  • Kompakt og let design, der vejer blot 187 g (6,6 oz)

  • 2 XLR/TRS-indgange klar til Phantom-strøm

  • Standard 3,5 mm mikrofonindgang med el-stik

  • Digital brugergrænseflade kompatibel med Multi Interface-tilbehørssko for klar lyd

  • Omfattende styring og fleksibel opstilling til professionel brug

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger