Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb

Funktioner

Samme greb og kontrol som α9 III

Det lodrette greb VG-C5 er designet til at give samme sikre greb og kontroladgang som kameraets eget vandrette greb, hvilket giver enestående komfort og brugervenlighed til lange optagelsessessioner. Grebet og lukkerknappen har det samme ergonomiske design som kamerakabinettet. Kontroladgangen er også den samme med en separat brugerdefineret knap på forsiden (C5), en drejeknap på forsiden og drejeknapperne L og R på bagsiden med en låsefunktion på drejeknappen R. Betjeningen er den samme, når der optages i vandret og lodret retning.

Effektiv udnyttelse af to batterier til længerevarende optagelser

Det lodrette greb VG-C5 kan rumme to NP-FZ100-batterier, og kredsløbsforbedringer understøtter parallel strømforsyning for at give længere driftstid end det lodrette greb VG-C4EM. Den resterende tid for begge batterier vises samtidig på kameraskærmen, så brugeren roligt kan fortsætte med at optage.

En del af et holdbart, pålideligt system

Med det samme støv- og fugtbestandige design som selve kameraet fungerer det vertikale greb VG-C5 som en del af et pålideligt system, der vil blive ved med at fungere sikkert selv under udfordrende forhold. Den er også bygget på en speciel magnesiumlegeringsramme, der giver enestående holdbarhed.

Andre funktioner

Det lodrette greb VG-C5 har en lettilgængelig batteriskuffe, stativmonteringsstik, fastgørelsespunkter til kamerarem, AF ON / AEL / C1 / C2 / C5-knapper, multivælger og R-lås på baghjulet, hvilket understøtter strøm og opladning via kameraets USB Type-C® stik.

Genanvendelige emballagematerialer uden plast

Sony er ved at gå over til at bruge emballagematerialer uden plast, som giver tilstrækkelig beskyttelse mod stød og slag. Plantebaserede ikke-vævede stoffer bruges til produktposer. Det hjælper med at minimere miljøbelastningen.

Kompatibilitetsoplysninger

 

Gå til siden

Specifikationer

  • Mål (B × H × D): Ca. 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 tommer)

  • Vægt: Ca. 236 g

  • Batteritype: NP-FZ100

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted