Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb
Billeder af Lodret greb

Funktioner

Ensartet lodret og vandret funktionsdygtighed

VG-C3EM-husets design gør det næsten lige så nemt at styre kameraet i lodret som i vandret position, takket være taster og kontrolknapper, der er næsten de samme som dem på bagsiden af kamerahuset. For eksempel har det lodrette greb en multivælger til hurtig udvælgelse af et AF-punkt.

Greb udformet for sikker håndtering

VG-C3EM leverer en grebform, som giver et forbedret greb til sikker fotografering i lodret position, der nærmest er det samme som i vandret stilling.

Næsten 2 x længere holdbarhed

VG-C3EM lodret greb indeholder to NP-FZ100-batterier i huset. Du kan kontrollere kameraets LCD-skærm for at se den resterende strøm på det batteri, der er i brug, som en procentdel (minimumsenhed 1 %) på strømindikatoren. Når strømmen af ét batteri løber tør, skiftes automatisk til det andet batteri for at fortsætte brugen.

USB-strømopladning via kamerahuset

Du kan oplade batterier inde i det lodret greb ved hjælp af kameraets USB-port uden at fjerne grebet fra kamerahuset.

Meget fast magnesiumlegering til ydersiden

Dette greb er fremstillet af en magnesiumlegering, den samme som α9, og er derfor meget stift og let.

Stor opmærksomhed på støv- og fugtafvisning

Effektiv støv- og fugtafvisende forsegling er påført taster og kontrolknapper, samt porte og elektriske kontakter, til krævende anvendelse under barske optageforhold.

Kompatibilitetsoplysninger

 

Gå til siden

Bemærk

Samtidig installation af denne enhed med LA-EA2/EA4-monteringsadapter understøttes ikke. Hvis begge er installeret på samme tid, gør den smalle plads mellem enheden og objektivets monteringsadapter det svært at holde grebet.

Specifikationer

  • Mål (B × H × D): Ca. 126,9 x 107,9 x 61,8 mm

  • Vægt: Ca. 272 g

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger