Vejl. Udsalgspris

kr 800,00

(VAT)
18

4.5 baseret på 18 brugeranmeldelser

13
3
0
2
0
Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Sony A7iii battery charger

BC-QZ1 07-09-2018 af Shootist (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Wanted a normal charger and it does what I bought it for. Would have preferred that it was packaged with my camera.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

29

0

Mest nyttige kritiske
0

Un chargeur de plus

BC-QZ1 08-03-2021 af Anonyme92 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

je possède déjà un chargeur BC-QM1 mais l'achat d'un nouveau boitier m'a imposé l'achat de ce chargeur, le précédent ne supportant pas les batterie "Z" (il a été acheté il y moins d'un an). Donc un chargeur de plus avec des fonctionnalités en retait par rapport au QM1 (pas de sortie USB et pas de charge rapide)

Ydeevne

Gennemsnitlig

Funktioner

Dårlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

18 brugeranmeldelser

0

Super Ladegerät

BC-QZ1 11-03-2024 af KB 77 (Tyskland)

Tut was es soll. Kompakt, allerdings teuer. Original Kabel etwas zu kurz

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottima funzionalità

BC-QZ1 15-11-2023 af paolohg62 (Italien)

Ho comprato il caricabatterie per avere la possibilità di caricare una scarica con l'altra in body

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

BC-QZ1 Battery charger

BC-QZ1 15-09-2023 af Bmp1745 (Storbritannien)

Just used the battery charger for my Sony NP-FZ100 battery which was at 50% charge. The led indicator illuminated one bar and the battery was fully charged in about 1hour 15 minutes. The led indicator is perfect for keeping an eye on the charge level as opposed to guessing progress. A really long cable just under 2 metre length is much more than I'm used to, but it's very welcome. It's just a pity that the battery charger isn't included with the camera but I do prefer it to using a usb C cable connection direct to the camera.

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

2

0

Tut was es soll

BC-QZ1 16-07-2023 af Naturfreak (Tyskland)

Externes Ladegerät für Akku, zeigt den Fortschritt an. Macht was es soll.

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

davvero fatto bene!

BC-QZ1 28-02-2022 af Bandy72 (Italien)

Materiali pregevole, rifinito in ogni sua parte. Quello che ci si aspetta da Sony, qualità e eccellenza. Spero facciano uno a due che carichi le batterie non posizionandole sul lato lungo, in modo rapido e che sia piccino per ottimizzare lo spazio nelle borse

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

perfetto

BC-QZ1 15-10-2021 af Karmax (Italien)

l'ho comperato 10 mesi fa, è perfetto e mai avuto problemi

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Essenziale

BC-QZ1 13-10-2021 af Santero (Italien)

Ho comprato questo articolo in un secondo momento,accessorio indispensabile ma troppo costoso e visto il costo del corpo macchina speravo di trovarlo incluso.

Ydeevne

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Sehr gute Qualität

BC-QZ1 14-08-2021 af Tom155 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Sehr gute Verarbeitung. Schnelles und sicheres Laden immer gegeben.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Un chargeur de plus

BC-QZ1 08-03-2021 af Anonyme92 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

je possède déjà un chargeur BC-QM1 mais l'achat d'un nouveau boitier m'a imposé l'achat de ce chargeur, le précédent ne supportant pas les batterie "Z" (il a été acheté il y moins d'un an). Donc un chargeur de plus avec des fonctionnalités en retait par rapport au QM1 (pas de sortie USB et pas de charge rapide)

Ydeevne

Gennemsnitlig

Funktioner

Dårlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Parfait !!

BC-QZ1 09-12-2020 af micka05 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Matériel de haute qualité. Charge rapide et compact. Seul b-mol pour ma part. Il devrait être fourni avec tous les appareils Alpha 7.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Quick and easy way to charge camera battery

BC-QZ1 12-11-2020 af Stephen P (Storbritannien)

I found charging my new camera from a USB port a little slow. I wanted my camera ready to go in the shortest time possible, so I got the NP-FZ100 mains charger and with a quick charge of a bout an hour I'm ready to go.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Pricey

BC-QZ1 20-02-2020 af steve7777 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Charges my NP-FZ100 batteries perfectly well. Just a shockingly expensive batter charger else I would have gave it more stars!

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

25

1

0

It charges batteries!

BC-QZ1 03-06-2019 af RichC58 (Storbritannien)

Difficult to know how to review a battery charger. But, I can say that it does exactly what its supposed to do, it charges the batteries for my A7iii. The point of my review is to try to get through to Sony, that this piece of equipment should be supplied with the camera!!! Not as an optional extra, and certainly not for the extortionate price that is charged for it!

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

48

1

0

Ottimo prodotto! Ma prezzo elevato.

BC-QZ1 26-09-2018 af GGCCGG (Italien)

Avrei preferito trovare questo accessorio all'interno della Sony Alpha 7 III, ma l'ho dovuto prendere a parte. Per quanto riguarda il funzionamento, come indicato sul manuale d'uso, la spia lampeggiante che indica la ricarica si spegne quando raggiunge il 90% della carica e contemporaneamente si accende anche la terza spia di carica (impiega circa 2 ore). Dopo altri 30 minuti circa si spengono anche le 3 spie di ricarica; ciò indica la carica completa. In generale sono soddisfatto dell'acquisto.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

5

1

0

Sony A7iii battery charger

BC-QZ1 07-09-2018 af Shootist (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Wanted a normal charger and it does what I bought it for. Would have preferred that it was packaged with my camera.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

29

0

0

Eenvoudig ingebruik

BC-QZ1 31-07-2018 af Poontje (Holland) Godkendt køber Godkendt

Ik heb mijn accu opgeladen en ben zeer tevreden over.

Ydeevne

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Ottima funzionalità

BC-QZ1 29-06-2018 af chigen (Italien) Godkendt køber Godkendt

Acquistato su suggerimento del rivenditore per non stressare la mirrorless per la ricarica e per essere libero di ricaricare seconda batteria

Ydeevne

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

trés pratique

BC-QZ1 14-06-2018 af Lasegue (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Nécessaire pour être toujours en mesure de recharger sa batterie sans avoir à être a proximité d'une prise USB. Chargement rapide.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0