Vejl. Udsalgspris

kr 150,00

(VAT)
27

4.6 baseret på 27 brugeranmeldelser

21
4
1
0
1
Ydeevne

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

27 brugeranmeldelser

0

Gutes Extra mit kleinem Fehler

PCK-LM16 12-09-2015  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Diese an sich recht sinnvolle und gut funktionierende Sicherheitsscheibe hat leider, bezogen auf meine neue Sony 7RM2 Kamera einen Schönheitsfehler, sie ist nämlich offensichtlich auch für eine andere Kamera aus der Sony Familie kompatibel und deshalb bei mir nur "über Kopf" installierbar, soll heissen, dass das Sony Label nun immer auf dem Kopf steht. Naja, man kann ja immer etwas ändern ???

Ydeevne

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Sony - PCK-LM16 Proteggischermo semirigido per LCD

PCK-LM16 17-03-2015 af Ariete59 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho acquistato il proteggi schermo semirigido da circa una settimana e devo dire che è realmente efficace, facile da installare, protettivo ed ha veramente un bel design una volta installato, sembra che non ci sia. Un accessorio che consiglio e che protegge realmente lo schermo da graffi e piccole scalfiture.

Ydeevne

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Seems goos

PCK-LM16 03-03-2015 af soli (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Looks good, can't really see its over the screen. Seems to do the job, only time will tell.

Ydeevne

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Bien adapté à mon écran d'appareil

PCK-LM16 13-02-2015 af adlaforest (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Reçu en temps et en heure ce produit correspond parfaitement à mes attentes pour bien protéger l'écran de mon appareil photo.

Ydeevne

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Interesting camera

PCK-LM16 16-01-2015 af jeep123 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

As a long term Minolta, then Sony user I've enjoyed using the A900, Nex-7 and 5N and now A7R. In some ways I see the 7R as a more specialist camera, ideal for landscape photography which is my main interest and the sensor can capture great detail. Have not had the camera long yet, but hope it is as durable, especially in paint finish as my Nex-7. I wish there were more compact wide angle primes for it, I find the zooms a bit bulky, but am pleased that my Sony E10-18mm OSS works well with it in the 14-16mm range on full frame

Ydeevne

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

3

0

Great screen protector

PCK-LM16 23-12-2014 af Pedrin (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I bought this a month ago , excellent product , absolutely perfect fit on A7 series cameras and is invisible when fitted. Screen is still just as bright and clear when fitted.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Brilliant

PCK-LM16 15-12-2014 af keef2003 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Excellent design and easy to fit with nooooooooo bubbles !!!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Elevata qualità

PCK-LM16 26-11-2014 af Maxx_ (Italien) Godkendt køber Godkendt

Protezione semirigida, di elevata qualità e facile applicazione. Consigliatissima.

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Léger et maniable, super fonctionalités

PCK-LM16 14-11-2014 af Mirandolann (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Je n'ai pas eu le temps de tout explorer, mais jusqu'ici je suis très satisfaite!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super leichte Montage

PCK-LM16 22-10-2014 af john5star (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Einfachere Montage geht nun wirklich nicht mehr. Funktioniert beinahe von alleine.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Fit for Purpose

PCK-LM16 07-10-2014 af chriscamera (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Went on well with only one adjustment. You cannot tell it is on the camera when fitted. It appears not to diminish the screens quality of picture. I have had similar on my DSLR for five years, so a sold on the little extra protection.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

kapje van camera

PCK-LM16 27-09-2014  (Holland) Godkendt køber Godkendt

ik heb een bestelt maar wil niet plakken waardeloos

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

Dårlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

bien adapté

PCK-LM16 15-09-2014 af gegefely (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

tres bien adapté au sony a7 devrait être livre avec l appareil

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

alles top

PCK-LM16 13-09-2014 af maksim (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

sehr zufrieden mit den beiden schutzgläsern für meine a7 und a7r bemerkenswert ist die turbo lieferung der ware nach hause.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Excellent Screen Protector

PCK-LM16 03-09-2014 af Ulrome (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

This protector is very easy to fit and to clean in situ.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Nickel….

PCK-LM16 02-09-2014  (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Superbe, facile, efficace…et bon produit…qui a l’air « costaud ».. j’ai moins peur de faire quelques marques…sur le lcd… et en terme de qualité/prix, correct…. Merci...

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Parfait

PCK-LM16 27-08-2014 af Seb2a (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

S'adapte parfaitement, invisible, semi rigide et facile à poser. Super produit

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Uitstekende pasvorm.

PCK-LM16 12-08-2014  (Holland) Godkendt køber Godkendt

Deze vorige week aangeschaft voor de bescherming van mijn camera. Je ziet het niet als een tweede laag op je viewer. Makkelijk aan te brengen en past uitstekend. Kan het iedereen aanbevelen.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Lækkert og gennemført.

PCK-LM16 28-07-2014  (Danmark) Godkendt køber Godkendt

Lækker tyk plastik beskytter. Rigtig god kvalitet. Alle pengene værd.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Parfait

PCK-LM16 24-06-2014 af lolo34 (Frankrig)

Cette protection s'adapte parfaite à l'A7 et se fait totalement oublier. Beaucoup mieux qu'un simple film qui "bulle" toujours un peu ou se décolle. A recommander sans réserve.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Passt perfekt!

PCK-LM16 23-06-2014 af cdrom (Tyskland)

Perefekt passendes Originalteil, sehr einfach anzubringen.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Ecran facile d'installation

PCK-LM16 04-06-2014 af Nerone64 (Frankrig)

Facile à installer, prédécoupé et aux bonnes dimensions. Plus technique et plus sympa que les produits à préparer soi-même.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Parfaitement adapté au Sony Alpha 7

PCK-LM16 02-06-2014 af Canima (Frankrig)

J'ai commandé ce produit fin avril 2014. Installation facile et aucun souci après un mois d'utilisation.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottimo

PCK-LM16 02-06-2014 af neo666 (Italien)

Comprato insieme alla fotocamera, si installa facilmente e protegge bene.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Passt!

PCK-LM16 02-06-2014 af filo22 (Tyskland)

Entgegen gut gemeinten Ratschlägen verwende ich schon seit Jahren einen Displayschutz für meine Kameras. In diesem Fall bin ich froh, ein Sony Orginalprodukt verwenden zu können, auch wenn es nicht das billigste auf dem Markt ist. Auf jeden Fall aber das preiswerteste, denn die Passgenauigkeit und Wertigkeit geben mir das Gefühl, dass das Display meiner Alpha 7 gut geschützt ist, ohne dass die Bildbeurteilung durch zum Beispiel Farbverfälschungen leidet. Auf jeden Fall eine Kaufempfehlung!

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Parfait !

PCK-LM16 02-06-2014 af Laurent (Frankrig)

Parfaitement adapté au SONY A7. Se colle TRES facilement et reste discret.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

bonne protection

PCK-LM16 02-06-2014 af usonien (Frankrig)

L'épaisseur du film offre une bonne protection et le rend facile à installer. Juste un peu cher (il devrait ne pas être vendu plus de 12€).

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0