Få mest muligt ud af dit TV
Skærmspejling

Projicer nemt det lille skærmindhold på din smartphone, som f.eks. fotos og videoer, op på den store skærm på BRAVIA. Med Chromecast built-in kan BRAVIA caste fotos, videoer, musik osv. fra din smartphone til BRAVIA.

Du skal blot forbinde din smartphone og BRAVIA til det samme wi-fi-netværk og trykke på Cast-ikonet, der vises på din smartphone.

* Smartphone-appen skal understøtte Chromecast built-in.
* Hvis det er "Google Photos"-appen, kan du også caste fra din iPhone-enhed. (Fra april 2021).

Muligheder med din iPhone med Apple AirPlay 2-understøttelse

Vis dine iPhone-fotos nu på BRAVIA

Få glæde af dine iPhone-, iPad- eller MacBook-fotos og -videoer med din familie og venner og BRAVIA. Du skal blot slutte BRAVIA og din enhed til det samme wi-fi-netværk og trykke på AirPlay-ikonet, der vises på skærmen.Få glæde af dine iPhone-, iPad- eller MacBook-fotos og -videoer med din familie og venner og BRAVIA. Du skal blot slutte BRAVIA og din enhed til det samme wi-fi-netværk og trykke på AirPlay-ikonet, der vises på skærmen.


Tal til Siri

Du kan f.eks. tænde og slukke for dit BRAVIA ved at sige "Hej Siri, tænd for BRAVIA" til din iPhone. Du kan også nemt afspille musik på din iPhone med BRAVIA ved at sige "Hej Siri, afspil Apple Music-sange på dit" TV ".

* Bravia-indstillinger → Apple AirPlay og HomeKit → HomeKit-indstillinger, følg anvisningerne på skærmen for at foretage de første indstillinger.
* Du skal forbinde BRAVIA og iPhone til det samme wi-fi-netværk.