Få mest muligt ud af dit TV
Billed- og lydindstillinger

Få mest muligt ud af din visnings- og lydoplevelse med vores brugervenlige billed- og lydindstillinger.


Lysstyrkesensor

Juster lysstyrkeniveauerne automatisk på skærmen afhængigt af rumbelysningen. Ikke flere mørke billeder og bedre billedklarhed for at mest muligt ud af det, du ser.Indstil billedkvaliteten ved at trykke på knappen Indstillinger (tandhjulsikon) på fjernbetjeningen og vælge [Indstillinger]-[Skærm og lyd]-[Billede]-[Lyssensor] til / fra.


Indbygget korrektion af lyden i rummet

Mærk spændingen med en medrivende lyd og en biografagtig oplevelse, uanset rummets form eller størrelse, med vores tilpassede indstillinger til lyden i rummet.Hvis du vil justere lydkvaliteten automatisk, skal du trykke på knappen Indstillinger (tandhjulsikon) på fjernbetjeningen og vælge [Indstillinger]-[Skærm og lyd]-[Lyd]-[Acoustic Auto Calibration].


Tilpas billedkvaliteten

Indstil billedkvaliteten, så du får mest muligt ud af din TV-oplevelse, uanset kilden; YouTube, Netflix eller HDMI-indgang. Nyd levende billeder, mens du ser film, sport, livemusik og meget mere!

Tryk på knappen Indstillinger (tandhjulsikon), og vælg den ønskede indstilling. Indstil kvaliteten ved at trykke på knappen Indstillinger (tandhjulsikon) på fjernbetjeningen for at vælge funktionen.


Vis ofte anvendte indstillingspunkter

Sådan tilpasser du (rediger og tilføj) knappen "Indstillinger"

Hvis du trykker på knappen Indstillinger (tandhjulsikon), og [Billedfunktion] ikke vises, kan du tilføje en skærm.

Tryk på [tandhjulsikon] på din fjernbetjening, og tryk derefter på >-knappen for at gå videre til [Rediger]. Klik på [Rediger], for at få vist [Billedfunktion], og sørg for at den er markeret.


Biograftilstand

Se film, som instruktøren har tænkt det, med "Biograftilstand", der er udviklet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment Inc. Vi anbefaler det for at få den bedste billedkvalitet.

Takket være HDR (High Dynamic Range) giver biograftilstand dig levende farver, selv i mørke scener, så du kan opleve filmen, som den er tænkt at skulle ses.


Netflix Calibrated Mode

Bravias eksklusive Netflix Calibrated Mode, som er udviklet i samarbejde med Netflix, gør dig i stand til at opleve billedkvalitet, som filmskaberne har tænkt det. Få fornemmelsen af, at du sidder i en biograf, men i hjemmets komfort.

Netflix Calibrated Mode

1. Log på Netflix

2. Tryk på knappen Indstillinger (tandhjulsikon) på fjernbetjeningen, mens du ser TV

3. Aktivér "Netflix Calibrated Mode" fra "Billedindstillinger" på indstillingsknappen.


Tilpas lydkvaliteten efter egen smag

Skift ubesværet lydkvaliteten efter egen smag ud fra det, du ser, hvad enten det er film, sport eller livemusik.

Indstil indholdets lydkvalitet ved at trykke på knappen Indstillinger (tandhjulsikon) på fjernbetjeningen for at vælge funktionen.

Tryk på [Lydfunktion], og vælg den indstilling, du synes om.


Voice Zoom

*Fås ikke til X80J-serien

Så du kan høre lyden mere klart, får du med BRAVIA's "Voice Zoom"-funktion mulighed for at regulere lydstyrken efter egen smag.

Ingen problemer med at høre lave stemmer eller hvisken i din yndlingsfilm. Forstærk stemmerne, når du ser en spændende sportsudsendelse og har brug for at høre kommentarerne, men stadig vil nyde stemningen.Indstil Voice Zoom ved at trykke på knappen Indstillinger (tandhjulsikon) på fjernbetjeningen for at vælge funktionen. Vælg [Indstillinger]-[Skærm og lyd]-[Lyd]-[Lydtilpasning]-[Voice Zoom], og juster fra maks. til min. efter egen smag.