Billeder af 4K-medieafspiller med 4K HEVC-dekoder
Billeder af 4K-medieafspiller med 4K HEVC-dekoder
Billeder af 4K-medieafspiller med 4K HEVC-dekoder
Billeder af 4K-medieafspiller med 4K HEVC-dekoder

Funktioner

Integreret HEVC-dekoder til 4K-streaming

Til 4K BRAVIA®-TV uden indbygget HEVC-dekoder (alle modeller frigivet før 2014) udgør FMP-X5 en nem og effektiv løsning til 4K-videostreaming. Når der er oprettet forbindelse via HDMI, vil medieafspilleren afkode 4K HEVC-videoen og sende den til dit 4K BRAVIA®-TV. Det giver dig mulighed for at nyde online-videostreaming i høj kvalitet 60p fra tjenester som f.eks. Netflix. Netflix baner vejen inden for videostreaming af programmer optaget i 4K, herunder Breaking Bad og House of Cards, der bruger HEVC.

Afspilning af XAVC-S-film

Tilslut et videokamera eller en ekstern harddisk via USB 2.0-porten, og nyd dine personlige XAVC 4K-S-hjemmevideoer. Dette format, der er baseret på den professionelle XAVC-standard, er standardformatet for optagelse af 4K/HD-film. Det understøtter 4K-optagelse ved 60 Mbps og HD-optagelse ved 50 Mbps, så du kan optage afbalancerede film i høj opløsning, selv hvis de indeholder hurtige bevægelser.

Nem tilslutning

Opret forbindelse til dit 4K BRAVIA-TV vha. en højhastigheds-HDMI 2.0-tilslutning. En sikker HDCP2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) forhindrer uautoriseret kopiering af digitalt AV-indhold under transmissionen mellem medieafspiller og TV. Tilslut den til et 4K-videokamera eller en ekstern harddisk med frontmonteret USB 2.0-port. Så kan du med en Ethernet-forbindelse til din router få glæde af et stærkere, mere pålideligt netværk end via Wi-Fi.

Slank og kompakt

Med en højde på kun 50 mm og en bredde på 250 mm passer FMP-X5's kompakte design perfekt på en TV-fod eller i et skab. Dens blanke, sorte finish og rene linjer passer perfekt til 4K BRAVIA-TV frigivet før 2014 og falder uden problemer ind i den mest moderne indretning. Frontpanelet skjuler tænd/sluk-kontakten og USB-porten.

Fjernbetjening til medieafspiller og TV

Betjen 4K-videostreaming og vigtige TV-funktioner fra én fjernbetjening. FMP-X5 leveres med en medfølgende, infrarød fjernbetjening, der fungerer sammen med alle 4K BRAVIA-TV, så du kan få adgang til onlinevideo og tilpasse TV-indstillingerne uden at skulle skifte håndsæt.

Specifikationer

Stream online-4K-video på dit 4K BRAVIA®-TV fra tjenester som f.eks. Netflix. Sonys FMP-X5 4K-medieafspiller afkoder 4K HEVC-video og udgør en ideel løsning til online-streaming til alle 4K BRAVIA®-TV frigivet før 2014, som ikke har en indbygget HEVC-dekoder. Du kan også tilslutte et 4K-videokamera via USB og afspille dine personlige XAVC-S-film.
  • Stream online-4K-video på dit 4K BRAVIA® via HDMI

  • Understøtter det højtydende HEVC (H.265) videocodec

  • Praktisk USB-afspilning af XAVC-S-film

  • Passer til KD-55X9005A, KD-65X9005A og KD-84X9005A

  • Tilslut en ekstern harddisk via USB 2.0

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger