Gaming med Sony BRAVIA® TV.

Sony BRAVIA® OLED 4K HDR-TV er den perfekte partner til PlayStation®4- og PlayStation®4 Pro-konsoller. Fordyb dig i en responsiv, sjov spiloplevelse med enestående detaljer, markante kontraster, klare, livlige farver og imponerende lyd.

Designet til PlayStation®

af9

AF9

AF9 kombinerer de hidtil usete sorte niveauer, farver og kontraster i OLED med vores mest kraftfulde billedbehandler – X1 Ultimate – og den unikke Pixel Contrast Booster-skærmdriver fra Sony for at vise billeder med uovertruffen realisme. Et billede, der er så godt, fortjener lyd, der passer til, og Acoustic Surface Audio+ leverer en medrivende, flerdimensionel oplevelse til alle dine yndlingsfilm, TV-serier og spil.

af8

AF8

Med de hidtil usete sorte niveauer, farver og kontraster i OLED og vores 4K HDR-processor X1 Extreme leverer AF8 enestående realisme, uanset hvad du ser på. Acoustic Surface Audio forvandler hele skærmen til en højtaler for at sikre, at billede og lyd er i perfekt harmoni.

BRAVIA® OLED og PlayStation®4 Pro.

Kombiner det ultimative BRAVIA® OLED TV med den ultimative PlayStation® for at føre din spiloplevelse til nye højder.

Billedkvalitet

Med X1 Ultimate og Pixel Contrast Booster kan du se detaljerne, der lurer i skyggerne, opleve realistiske teksturer med dynamiske kontraster og funklende lys, som gør alle spillets detaljer mere realistiske. Den fantastiske billedkvalitet i et Sony TV viser billederne, som udviklerne havde tænkt det. Se din PlayStation®-grafik, som kun et Sony TV kan vise den!

Hurtig svartid til hurtig action.

Med den naturligt ultrahurtige svartid i OLED og en dedikeret spiltilstand til at reducere inputforsinkelse har du kontrol over al action i realtid.

Ultimativ medrivende spiloplevelse

  • Medrivende lyd
  • Uafbrudt design
  • Nem integration

What HiFi?

Sony AF9 er et pragteksemplar og et de TV'er, vi har testet, der har den bedste lyd

HDTV

SONY AF9 er et imponerende TV på så mange måder

Nyd HDR-gaming

4K HDR-TV fra Sony er de perfekte partnere til PlayStation®4- og PlayStation®4 Pro-konsoller. Fordyb dig i en sjov og responsiv spiloplevelse med klare, livlige farver.

playstation

Andre anbefalede TV'er til optimeret spil

Ud over vores BRAVIA® OLED-modeller er der flere muligheder for at optimere din og familiens spiloplevelse. Nyd førsteklasses spil med XF90. Dette TV med Full Array LED-bagbelysning frembringer fremragende kontrast og detaljer, der giver en fængende spiloplevelse. Du får et stort udvalg af skærmstørrelser, virkelighedstro farver og bedre detaljer med XF85/XF87, så du kan se skarpskytterne på lang afstand. Og hvis der er flere spillere i familien, kan I nyde 4K Ultra HD-action på mindre skærmstørrelser med XF80 – perfekt til de små spillere.