Gå til indhold
Hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefoner

Skru op for lyden, og nyd musikken med vores trådløse hovedtelefoner. Læs mere om vores komplette udvalg nedenfor, og find et sæt, som passer perfekt til dig.

Nem lytning på en helt ny måde

Med trådløse hovedtelefoner kan du altid lytte til din musik. Sony har lige de trådløse øretelefoner, du leder efter, uanset om du skal bruge dem på din løbetur eller til at lytte til store rytmiske numre.

Mand, der træner med trådløse hovedtelefoner
Mand på farten, der nyder Sonys bedste trådløse hovedtelefoner

Nyd den trådløse lytteoplevelse

Opdag en helt ny form for frihed med vores trådløse hovedtelefoner. Uden ledninger og kabler kan du frit bevæge dig rundt, uanset om du løber en tur, slapper af på stranden eller bevæger kroppen til rytmerne.

Kun den bedste kvalitet

Kvalitet har førsteprioritet, når det gælder Sonys trådløse hovedtelefoner. Takket være de kraftfulde drivere, brede frekvensområder og førsteklasses komponenter kan du altid lytte til musik med en kraftig lyd i hele spektret.

Trådløse hovedtelefoner i opladedock
Lyt til musik fra telefonen med trådløse hovedtelefoner

Det enkle er det bedste

Hold det enkelt med trådløse hovedtelefoner. Tilslut dem via Bluetooth, og besvar opkald på din smartphone med den indbyggede mikrofon. Du kan også tilslutte hovedtelefonerne til din mp3-afspiller, så du kan bruge dem til at høre din musik.