ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

SRS-ZR7
Billede af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

whiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.750,00

(VAT)
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

Funktioner

Lyd i høj opløsning 

Hele vejen fra kilden til højttaleren har Sony kombineret et væld af teknologier, der giver dig den ultimative lydoplevelse. Ved filer med lyd i høj opløsning gengiver den digitale forstærker og de specialdesignede diskantenheder alle nuancer, så du hører hver eneste tone, som kunstneren havde tænkt sig det. Ved mp3-filer opskalerer software til digital behandling den komprimerede musik for at genskabe detaljer, som er gået tabt. 

2.2-kanals system giver kraftfuld lyd 

Nyd kraftfuld lyd fra et 2.2-kanals højttalersystem. To mellemtonehøjttalere leverer rene, klare stemmer og komplekse melodier. To kraftige subwoofere arbejder sammen med et passivt gitter og skaber en fyldig bas. Så du kan nyde musikken helt klart, uanset lydstyrken. 

Boost din bas med en basenhed og et passivt gitter

Nyd stor baslyd fra en kompakt højttaler. Et passivt gitter arbejder sammen med subwooferen og reagerer på bevægelse af luft gennem højttaleren, hvilket kunstigt skaber plads i højttalerkabinettet. Denne plads giver mulighed for en øget luftstrøm gennem højttalerne, så selv mindre enheder kan levere en fremragende lyd - især ved lave frekvenser. 

ClearAudio+™ beriger din musik 

Clear Audio+™ er en unik teknologi, der udnytter Sonys ekspertise inden for digital signalbehandling. Den er udviklet gennem generationer med perfektionering af lyd og giver en fyldig lytteoplevelse i høj kvalitet. 

LDAC™: Til transmission af lyd i høj opløsning

LDAC understøtter flere transmissionshastigheder i overensstemmelse med dit trådløse miljø. Det giver dig mulighed for at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel lydkvalitet tæt på lyd i høj opløsning ved den maksimale overførselshastighed: 990 kbps (omkring tre gange så mange data som konventionel Bluetooth®-lyd). LDAC leverer en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik, sådan som kunstneren havde tænkt sig det.

DSEE HX gendanner dine musikfiler 

Få mere end CD-kvalitet. DSEE HX bygger på vores egenudviklede DSEE-teknologi, som opskalerer komprimerede lydfiler til et niveau, der ligger tæt på lyd i høj opløsning. Ved at gendanne finesser fra den oprindelige optagelse, der er gået tabt under komprimeringen, leverer DSEE HX en fyldig lydoplevelse i studiekvalitet af al din musik. 

Slip din musik fri med lytning i flere rum

Lad musikken følge dig rundt i huset med multirumslytning, der styres af Sony | Music Center-appen. Den giver dig mulighed for at gruppere udvalgte Sony-soundbars og -højttalere. I tilstanden Gruppe kan du nyde den samme musik samtidigt i flere højttalere, og i tilstanden Enkelt kan forskellig musik kan nydes i flere højttalere.

One touch-lytning til afspilning af musik med det samme

NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Du skal bare trykke på din NFC-kompatible smartphone eller en anden enhed* på N-mærket og starte din musik. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt i Bluetooth®-indstillinger. 

Den nemme måde at sende musik til dine højttalere på

Indbygget Chromecast giver dig mulighed for at streame dine yndlingsmusik-apps fra din personlige enhed til dine højttalere. Du skal blot trykke på Cast-knappen i en musik-app på din Android-telefon eller -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-PC eller Chromebook og vælge en højttaler eller en gruppe af højttalere for at komme i gang.

Foren din musik med Sony | Music Center 

Download Sony | Music Center til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Tilslut blot via Bluetooth® eller Wi-Fi, og du vil få problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre, uanset om de er gemt på din PC, server eller foretrukne onlinemusiktjeneste. App'en kan også bruges til at tilpasse lydindstillingerne for at sikre god, afbalanceret lyd og betjene lytning i flere rum. 

Opret forbindelse med USB-A, USB-B og HDMI (ARC)

Tilslut alle dine foretrukne enheder til den trådløse højttaler med to typer USB-porte og HDMI (ARC). En USB-A-port er ideel til tilslutning og streaming af lyd i høj opløsning og mp3-filer. Den anden port er USB-B til tilslutning af PC, hvilket muliggør digital afspilning direkte fra dit musikbibliotek uden signaltab fra PC'en.

Definitive Outline-design 

En glat overflade og rene linjer sikrer, at denne slanke skønhed passer smukt ind i omgivelserne, men samtidig tiltrækker sig opmærksomhed pga. sin minimalistiske elegance. Det fremhævede omrids er kendetegnende for Definitive Outline.

Specifikationer

Få glæde af en enestående lyd i dagligstuen med denne trådløse Bluetooth®-højttaler. Afspil lyd i høj opløsning fra din musikafspiller med ét tryk, eller opret nemt forbindelse til dit TV med HDMI® (ARC). Med Sony | Music Center kan du trådløst synkronisere flere højttalere til afspilning i flere rum med en fyldig surroundlyd og kraftig stereobaggrundslyd.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Stream musik nemt med indbygget Chromecast og Spotify Connect

  • Sony | Music Center-mobilappen letter styringen og afspilningen af musik fra flere højttalere

  • 2-kanals og dobbelte passive membraner, der giver hidtil uhørt lyd

  • Tilslutning med HDMI (ARC) til dit TV med Dolby Digital/ DTS-format

HØJTTALERSTØRRELSE
Hele udvalget: Ca. 45 mm diameter x 2, Subwoofer: Ca. 62 mm diameter x 2
INDGANGS- OG UDGANGSTERMINALER
Ethernet, stereo-mini-jackindgang, USB A, USB B, HDMI (ARC)
FREKVENSOMRÅDE FOR TRANSMISSION
20 Hz - 20.000 Hz (med 44,1 kHz sampling)
WI-FI
CHROMECAST BUILT-IN
ja
SPOTIFY CONNECT
Ja

Hvad er der i kassen

AC-adapter, Betjeningsvejledning, Garantikort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger