SRS-XP700

Stor lyd – også til større fester

Fyldig lyd til hele festen og til glade gæster. Højttalere foran og bagpå sikrer, at ingen går glip af noget. Og det vil de helst ikke, takket være den dybe, slagkraftige baslyd og de krystalklare vokaler.

TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar, trådløs XP700 X-Series-højttaler

SRS-XP700
Billede af bærbar XP700 X-Series-højttaler set forfra.

Vejl. Udsalgspris

kr 3.800,00

(VAT)
Holdbarhed og bærbarhed
Underholdende funktion
Anvendelighed
LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Det betyder, at du samler dine venner, skruer helt op for musikken og danser hele natten til en klar, fyldig lyd. Med vores nye X-Series-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Kæmpestor lyd, hele vejen rundt

Fester handler om at skabe stemning. Det betyder, at du skal fylde det feststed, du vælger, med stor lyd. Med Omnidirectional Party Sound og den innovative X-Balanced Speaker Unit er XP700 særligt designet til at fylde ethvert menneskefyldt feststed, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Omgiv dig selv med lyd

XP700 består af flere højttalere, herunder en højeffektiv diskantenhed og en X-Balanced Speaker Unit på for- og bagsiden for at give Omnidirectional Party Sound, der når ud i alle retninger med en slagkraftig, dyb bas og masser af klar lyd.

Høj og tydelig lyd

Kombinationen af en X-Balanced Speaker Unit og en højeffektiv diskantenhed på for- og bagsiden giver XP700 en vidtstrakt profil, der leverer lyd af høj kvalitet til hele feststedet.

Ikon for MEGA BASS.
Giv bassen et boost

Med MEGA BASS kan du skrue helt op for bassen. Så hvis du lytter til noget med rytmer, får du en dyb og slagkraftig baslyd.

Billede af mennesker, der danser til en koncert.
Hør den naturtro gengivelse

Der er noget særligt ved lyden af livemusik. Med LIVE SOUND kan du genskabe den unikke stemning og genopleve dine bedste livemusikoplevelser igen og igen.

Lys natten op

Takket være den helt nye stemningsbelysning kan du vælge en række forskellige lysmønstre, der kan tilføre fester en pulserende energi eller give beroligende, nedtonede skygger på en rolig aften derhjemme.

Konstrueret til at holde

XP700 er designet til at være holdbar og bærbar. Det betyder, at du nemt kan tage din yndlingsmusik med dig overalt.

Regn vil aldrig stoppe musikken

Forbered din havefest på hvad som helst. XP700 har en IPX4-vandafvisende klassificering, så du kan spille videre, selvom der skulle falde lidt regn.

Billede af bærbar XP700 X-Series-højttaler set oppefra med vandstænk for at vise vandtætheden.
Ikon for funktionen til hurtig opladning, der angiver, at 10 minutters opladning er nok til 3 timers spilletid.
Længere batterilevetid betyder mere nattefest

Når festen er god, ønsker ingen, at musikken stopper. Og med 25 timers batterilevetid ved fuld opladning kan denne højttaler holde gang i festen, næsten lige så længe som du kan.

Ikon for symbol for fuldt opladet batteri.
Oplad i en fart

Hvis du oplever, at tiden bliver knap, er det intet problem. Hurtig opladning giver dig 3 timers spilletid efter blot 10 minutters opladning.

Ikon for Battery Care-funktionen, der består af to hænder ved siden af et batteri, der oplader.
Pas på batteriet

Battery Care-funktionen hjælper dig med at undgå overopladning og holder batteriet i optimal stand i længere tid.

Billede af bærbar XP700 X-Series-højttaler med en hånd, der griber det behagelige håndtag på bagsiden af højttaleren.
Tag den med

XP700 har et behageligt håndtag, der gør den nem at transportere. Så hvis du normalt har din højttaler i huset, men får lyst til at lytte ude i haven, kan du bare gribe højttaleren og gå derud.

Syng af fuld hals

Er du vild med karaoke? Så er du og XP700 en perfekt duo. Tilslut din mikrofon, vælg en sang, og giv den alt, hvad du har. Og du kan mere end at synge. Med to indgange kan du også tilslutte en guitar og bruge højttaleren som forstærker.

Passer til din livsstil

XP700 tilbyder både fantastisk lyd i flere forskellige opsætninger og opladning af din smartphone, og den er lige så stilfuld, som den er praktisk.

Styr det hele fra dansegulvet

Løft festen til et nyt niveau med Sony | Music Center- og Fiestable-appen. Du kan få adgang til underholdende funktioner, optimere lyden og få den fulde kontrol over enhver fest.

Ikon for Sony | Music Center-logoet.
Sony | Music Center 

Optimer lydindstillinger, styr musikken, vælg lysmønstre, og administrer dine enheder direkte fra din telefon. 

Sjove funktioner med Fiestable

Få adgang til sjove funktioner som f.eks. afspilningslister, karaoke og meget mere.

Billede af en mand, der danser til en fest.
Google Play

Sony | Music Center til Android

App Store

Sony | Music Center til iOS

Fiestable til Android

Fiestable til iOS

Specifikationer og funktioner

XP700 er bygget til at fylde feststedet med lyd. Med Omnidirectional Party Sound leveret af en X-Balanced Speaker Unit og den højeffektive diskantenhed på for- og bagsiden udsender den en fyldig, klar lyd i alle retninger. Den er perfekt til fester, både indendørs og udendørs, har lang batterilevetid, er IPX4-vandafvisende og har et praktisk håndtag til at tage den med fra fest til fest.
  • Omnidirectional Party Sound

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Stemningsbelysning

  • IPX4-vandafvisende

  • 25 timers batterilevetid og hurtig opladning

Højttalerstørrelse
Diameter for højttalerenhed (diskantenhed) 6 cm x 3 på forsiden og 5 cm x 1 på bagsiden, diameter for højttalerenhed (basenhed) 17 cm x 2
Batterilevetid
25 TIMER
Indgangs- og udgangsterminal
Stereoministik (IN), USB A, mikrofonindgang, guitarindgang
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet