SRS-XG500

Tag lyden med dig

XG500-højttaleren er bygget til, at du kan tage højkvalitetslyd med dig overalt. Uanset om du holder havefest eller er på stranden, skal du blot oplade den, gribe det praktiske håndtag og tage denne holdbare, bærbare højttaler med fantastisk lyd med på farten. 

Vejl. Udsalgspris

kr 4.000,00

(VAT)
Holdbarhed og bærbarhed
Sjove funktioner
Anvendelighed
LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Saml dine venner, skru helt op for musikken og dans hele natten til en klar og fyldig lyd. Med vores nye X-Series-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Kraftfuld festlyd overalt

Bring musikken derhen, hvor festen er. Det betyder, at du har brug for en højttaler, der kan levere kraftfuld lyd, uanset hvor du er. Med XG500 højttaleren kan du tage kraftfuld festlyd med dig, og endda skabe en ekstra feststemning med dem indbyggede stemningsbelysning.

Konstrueret til at holde

XG500 er bygget til at holde. Den har et robust ydre, den er IP66-vandafvisende, og den har en lang batteritid. Så det eneste spørgsmål er: Hvor vil du tage den med hen?

Flyt festen udendørs

Med IP66-vandafvisende og støvtæt klassificering er højttaleren forberedt på det meste. Det betyder, at du kan lytte ved poolen, i parken eller endda ved stranden.

Ikon for symbolet for fuldt opladet batteri.
Hold festen kørende i længere tid end nogensinde før 

Med hele 30 timers batterilevetid ved fuld opladning spiller XG500-højttaleren bare videre og videre, så du ikke skal være bekymret for, om musikken pludselig stopper.

Ikon, der viser funktionen til hurtig opladning, og hvordan 10 minutters opladning giver 3 timers batterilevetid.
Oplad i en fart

Hvis du oplever, at tiden bliver knap, er det intet problem. Hurtig opladning giver dig 3 timers spilletid efter blot 10 minutters opladning.

Ikon for Battery Care-funktionen, der består af to hænder på hver sin side af et batteri, der oplader.
Pas på batteriet

Battery Care-funktionen hjælper dig med at undgå overopladning og holder batteriet i optimal stand i længere tid.

SRS-XG500-højttaleren med en hånd, der holder i det praktiske håndtag på toppen.
Et praktisk håndtag til nem transport

Vil du gerne lytte på farten? Intet problem. Med et behageligt håndtag er XG500 skabt til, at du tager den med overalt.

Gå udenfor, og skru op for lyden

XG500 forener en X-Balanced Speaker Unit, en højeffektiv diskantenhed og passive gitre for at give dig en kraftfuld lyd, der er perfekt til udendørs fester.

Nærbillede af XG500-højttaleren, hvor forsiden er fjernet for at vise de indvendige højttalerenheder.
Lyd, der er værd at dele

Teknologien i XG500 samarbejder harmonisk for at give en bedre lydkvalitet. En X-Balanced Speaker Unit giver dyb, slagkraftig bas og klar vokal, selv ved høj lydstyrke. En højeffektiv diskantenhed giver skarp og rummelig lyd ved høje frekvenser. Passive gitre optimerer for at gengive en klar baslyd. Sæt det hele sammen, så har du en fantastisk lyd, der er værd at dele med dine venner.

Ikon for MEGA BASS-logo.
Giv bassen et boost

Med MEGA BASS kan du skrue helt op for bassen. Så hvis du lytter til noget med rytmer, får du en dyb og slagkraftig baslyd. 

Publikum, der danser til en livekoncert.
Hør den naturtro gengivelse

Der er noget særligt ved lyden af livemusik. Med LIVE SOUND kan du genskabe den unikke stemning og genopleve dine bedste livemusikoplevelser igen og igen.

Lad der blive lys

En helt ny stemningsbelysning skaber en moderne og diskret belysning, der er perfekt til fester eller daglig brug. Du kan vælge flere forskellige lysmønstre via Sony | Music Center-appen.

Syng af fuld hals

Er du den næste store popstjerne, kan du tilslutte en mikrofon til højttaleren og synge af dine lungers fulde kraft, eller du kan tilslutte en guitar og bruge højtaleren som forstærker.

Få mest muligt ud af din musik

XG500 er designet til at tilpasse sig din hverdag. Så uanset om du vil tilslutte trådløst eller med ledning, er det helt op til dig.

Styr det hele fra dansegulvet

Løft festen til et nyt niveau med Sony | Music Center- og Fiestable-appen. Du kan få adgang til underholdende funktioner, optimere lyden og få den fulde kontrol over enhver fest.

Logo for Sony Music Center.
Sony | Music Center

Optimer lydindstillinger, styr musikken, vælg lysmønstre, og administrer dine enheder direkte fra din telefon. 

Sjove funktioner med Fiestable

Få adgang til sjove funktioner som f.eks. afspilningslister, karaoke og meget mere.

Personer, der danser til musikken til en fest.
Logo for Hent det på Google Play

Sony | Music Center til Android

Logo for Download fra App Store

Sony | Music Center til iOS

Fiestable til Android

Fiestable til iOS

Specifikationer og funktioner

SRS-XG500 er perfekt til at tage en kraftfuld lyd med udenfor. Kombinationen af en X-Balanced Speaker Unit, en højeffektiv diskantenhed og passive gitre leverer en skarp og klar lyd, uanset om du lytter indenfor eller udenfor. Og med et robust ydre, en IP66-vandafvisende og støvtæt klassificering, 30 timers batteritid og et praktisk håndtag kan du nærmest tage den med overalt.
  • IP66-vandafvisende og støvtæt

  • 30 timers batteritid og hurtig opladning

  • Håndtag for behagelig transport

  • Kraftfuld festlyd

  • X-Balanced Speaker Unit

HØJTTALERSTØRRELSE
Diameter for højttalerenhed (diskantenhed) 2,5 cm x 2, diameter for højttalerenhed (basenhed) 11 cm x 2
BATTERITID
30 TIMER
INDGANGS- OG UDGANGSTERMINALER
Stereoministik (IN), USB A (masselagringsklasse), USB A (til opladning af batteri på en tilsluttet enhed), mikrofon/guitarindgang (φ6,3 mm)
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger