SRS-XB402M

Fest på den smarte måde

Med kraftig EXTRA BASS™-lyd og indbygget Amazon Alexa er SRS-XB402M den trådløse højttaler, der har alle svarene.

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

XB402M EXTRA BASS™ trådløs højttaler med indbygget Amazon Alexa

SRS-XB402M
Billede af XB402M EXTRA BASS™ trådløs højttaler med indbygget Amazon Alexa

Vejl. Udsalgspris

kr 2.100,00

(VAT)
EXTRA BASS™ forstærker hvert eneste beat

Dobbelt passivt gitter kombineret med to vinklede højttalere med fuldt frekvensområde forstærker tonerne i den lave ende, så bassen bliver kraftigere. En bredere frekvenskurve og højt lydtryk betyder, at mere af festen kan mærke beatet.

Hør den naturtro gengivelse

Tryk på LIVE SOUND-knappen, og lyt til din musik på en helt ny måde. Få gang i festen med en unik, tredimensionel lydoplevelse, som skaber festivalstemning overalt.

Stor lyd med lang rækkevidde

SRS-XB402M er skabt til at give kraftfuld og præcis lyd til et imponerende stort område. Så flere mennesker kan nyde musikken.

Lys op på dansegulvet

Det er ikke sjovt uden festlys. SRS-XB402M har indbygget lys, der synkroniserer med beatet, herunder linjelys i flere farver og blinkende stroboskop. 

Produktbillede af SRS-XB402M trådløs højttaler med lys
Logo for Sony | Music Center
Hold styr på festen med Sony | Music Center-appen

Styr festen fra dansegulvet med appen Sony | Music Center – og vælg dine foretrukne afspilningslister, sæt den næste sang i kø, skift lysmønstre og lydtilstande. Sony | Music Center kan bruges, når Wi-Fi er forbundet.

Meget mere end en højttaler

Indbygget Amazon Alexa

Bed om at høre din yndlingssang. Skru op for lyden. Tjek vejrudsigten. Tjek trafikken. Kun ved hjælp af din stemme og uden at trykke på en knap.

Design, der kan holde til fest

SRS-XB402M er hårdfør og holdbar, så du kan slappe af og nyde festen.

SRS-XB402M vandtæt højttaler, der nedsænkes i vand
Fuldstændig vandtæt

Med en IPX7-klassificering kan din højttaler nedsænkes i vand, og der vil ikke være problemer med at vaske den. Den er også totalt rustsikker, så den vil ikke engang blive beskadiget af havvand.

SRS-XB402M trådløs højttaler på en sandet overflade
Helt støvtæt

Takket være IP67-klassificeringen kan du tage højttaleren med til stranden, i skoven eller i ørkenen. SRS-XB402M bliver ved med at spille, uanset hvor støvede omgivelserne er.

Ikon for stødsikkerhed
1,2 m stødsikker

Systemet klarer fald fra 1,22 m på en 5 cm tyk krydsfinerplade ifølge MIL-STD 810 F Method 516.7-stødsikkerhedstest.

12/11 timers batteri-ikon
Lang batterilevetid

Op til 12 timers batterilevetid betyder, at SRS-XB402M kan feste endnu længere end dig. Selv i EXTRA BASS™-tilstand kan du feste i op til 11 timer. Du kan lade den op med den medfølgende AC adapter eller et Micro B USB-kabel.

BLUETOOTH®-logo
Trådløs med BLUETOOTH®-teknologi 

Par din højttaler med din smartphone eller tablet ved hjælp af Bluetooth®-teknologi, og stream din musiksamling trådløst.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-forbindelse

Brug en Wi-Fi-forbindelse til at få adgang til dine yndlingsstreamingtjenester på internettet ved hjælp af din højttaler, og styr playlisten fra din telefon.

Spotify Connect™-ikon
Kompatibel med Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme med Spotify Connect™-appen på din enhed for fuld fjernbetjening. 

Kontrolknapper på toppen af SRS-XB402M
Valgfri knapkontrol

Du behøver ikke en enhed til at betjene din SRS-XB402M. Spring numre over, skift lydstyrke og tænd for LIVE SOUND-tilstanden kun med knapperne på din højttaler.

Specifikationer og funktioner

Med EXTRA BASS™-lyd med LIVE SOUND-tilstand og blinkende lys er SRS-XB402M festens midtpunkt. Og med indbygget Amazon Alexa lader den dig styre musik, stille spørgsmål med mere uden at løfte en finger.
  • EXTRA BASS™-lys med LIVE SOUND-tilstand

  • Indbygget Amazon Alexa

  • Boost din fest med lysstriber og blinkende stroboskoplys

  • Vandtæt og støvtæt (IP67-klassificering)

  • Op til 12 timers batterilevetid/EXTRA BASS™: Op til 11 timer

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger