TRÅDLØSE HØJTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

SRS-X88

Billede af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

whiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 3.600,00

(VAT)
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler
Billeder af Bærbar trådløs BLUETOOTH®/Wi-Fi®-højttaler

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Førsteklasses lyd efter design

Du kan nemt øge kvaliteten af din musik med SRS-X88 – den kompakte trådløse højttaler, der er designet til lyd i høj opløsning. Nyd dit musikbibliotek, uanset om det er på din smartphone, PC eller via en musiktjeneste. To superdiskantenheder, to mellemtonedrivere, en subwoofer og to passive gitre sikrer tilsammen en fyldig, medrivende lyd.

Sådan fungerer lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning består egentlig af en række digital processer, der muliggør kodning og afspilning af musik ved hjælp af højere samplingfrekvenser end dem, der anvendes i CD'er.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [HØJ OPLØSNING]

Designet til fantastisk lyd

To superdiskanthøjttalere, to mellemtonehøjttalere og en subwoofer arbejder sammen, drevet af i alt fem kraftige forstærkere og fremstillet af førsteklasses materialer – for at give resultater, der vil være musik i dine ører.

 • 7-vejs højttaler + 2 passive gitre
 • Super diskant
 • Magnetic Fluid
 • Subwoofer
 • Dobbelte passive gitre

S-Master™ HX

S-Master HX™ digital forstærkerteknologi, udviklet til lyd i høj opløsning, reducerer forvrængning og støj i et stort frekvensområde - for fyldig, detaljeret lyd.

Forbedret musik

DSEE HX™ opskalerer din musik til nær lyd i høj opløsning og giver dig følelsen af virkelig at være i studiet eller koncertsalen.

ClearAudio+

ClearAudio+™ optimerer lyden, så du kan høre al din musik klart og tydeligt.

Nyd hver tone

Traditionelle forstærkere kræver flere digitale til analoge konverteringer – der påvirker kvaliteten. S-Master-forstærkeren er 100 % digital og giver større effekt uden forvrængning, bedre effektivitet og reduceret størrelse. Den digitale S-Master HX-forstærker reducerer støjniveauet mhp. den præcision, der kræves med høje frekvensområder (over 40 kHz).

Gendan alle dine komprimerede filer

DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) opskalerer dine komprimerede digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA) og bringer dem tættere på kvaliteten i lyd med høj opløsning. Når du gendanner de højfrekvente lyde, som går tabt under komprimeringsprocessen, genskaber DSEE HX dine digitale musikfiler med fyldig, naturlig lyd, som er tættere på kvaliteten af den oprindelige optagelse.

LDAC: Trådløs lytning i høj kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, som giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd i høj kvalitet via Bluetooth®. Med tre gange så mange data overført giver LDAC en endnu bedre trådløs lytteoplevelse til al din musik.

AirPlay-lyd

AirPlay-lyd

Nyd musikken fra AirPlay-aktiverede enheder.

NFC™ one touch og Bluetooth®

NFC™ one touch og Bluetooth®

Med en let berøring kan du parre din kompatible enhed ved hjælp af NFC. Tilslut med Bluetooth® for trådløs streaming.

Wi-Fi-forbindelse

DLNA-tilslutning

Afspil musik fra din hjemme-PC og server.

Lyt til musik i et andet rum

Lad den samme fantastiske sang følge dig rundt i huset med multirums-lytning, der styres via Sony | Music Center-appen. Brug Sony | Music Center Link til at gruppere valgte Sony-soundbars og -højttalere, og stream derefter musik fra forskellige musiktjenester, en smartphone, en computer eller dit DLNA-netværk i flere rum derhjemme.

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast

Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 lyd-apps, herunder Google Play™ Music og mange flere.

Media Object


Se den i aktion

 • Streamingtjenester
 • Lydkvalitet
 • Smartphone-batteri
 • Fleksibel lytteoplevelse

Foren din musik

Nem styring af streaming med den nye Sony | Music Center-app

Med Sony | Music Center-appen kan du nemt og intuitivt styre din lytteoplevelse. Bare installer Sony l Music Center-appen på udvalgte smartphones for at styre musikafspilning, enhedsindstillinger og meget mere – alt sammen via én app.

Fremragende forbindelser

Vær altid forbundet til din musik. Nyd trådløs one touch-adgang, opret forbindelse med USB for at nyde afspilning i høj opløsning, eller genopdag gamle favoritter med forbedret kvalitet via analog tilslutning. 

 • Bare ét tryk
 • Digitale tilslutningsmuligheder
 • Fornyet analog kvalitet

Din musik, dine valgmuligheder

Få flere muligheder for lytning med udvidet codec-understøttelse

SRS-X88 er designet til seriøs lytning og praktiske digitale løsninger, og den er kompatibel med en række populære codecs, komprimerede eller ukomprimerede, til Mac eller PC.

Design, der taler for sig selv

Definitive Outline-design

SRS-X88 er skabt til at imponere med sin kombination af stil og substans. Den fremhævede kontur er kendetegnende for Definitive Outline-designet og skaber et elegant system, der falder perfekt ind i din indretning.

Smart design, uovertruffen lyd

Ved at kombinere en kompakt elegance og et minimalistisk design er SRS-X88 beviset på, at stor lyd ikke altid behøver at betyde store højttalere.

Passer perfekt ind hvor som helst

Uanset om den står i dit køkken, din stue eller dit soveværelse, gør SRS-X88's elegante design den til et flot indretningselement i ethvert rum.

Specifikationer og funktioner
Du kan nemt øge kvaliteten af din musik med SRS-X88 - de kompakte trådløse højttalere til lyd i høj opløsning. Nyd dit musikbibliotek, uanset om det er på din smartphone, PC eller via en musiktjeneste. To superdiskantenheder, to mellemtone-drivere, en subwoofer og to passive gitre arbejder sammen om at skabe fyldig og medrivende lyd.
 • Kompatibel med lyd i høj opløsning

 • DSEE HX opskalerer din musik til nær lyd i høj opløsning

 • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

 • 5 højttalere (2 Magnetic Fluid), 5 forstærkere

 • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

Højttalertype
2.1-kanal
Højttalerstørrelse
Superdiskant (front): Ca. 20 mm diameter x 2 /Mellemtone: Ca. 40 mm diameter x 2 / Subwoofer: Ca. 69 mm diameter x 1
Udgangseffekt
90 W
Indgangs- og udgangsterminal
Ethernet, Stereo-ministikindgang, USB A, USB B
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Indbygget Chromecast
Ja
Spotify Connect
Ja

Hvad er der i kassen

Fjernbetjening (RMT-CX9), AC-adapter, AAA-batterier til fjernbetjeningen, Aftagningsværktøj til højttalerfront, Wi-Fi-startguide, Betjeningsvejledning, Garantikort

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger