SRS-RA3000 

Oplev omsluttende og fyldig lyd

På sofaen med en god bog eller i fuld sving i køkkenet – omsluttende og fyldig lyd giver den perfekte stemning – nyd oplevelsen hvor som helst i dit hjem med denne kompakte trådløse højttaler.

ALLE TRÅDLØSE HØJTTALERE

Førsteklasses trådløs SRS-RA3000-højttaler med omsluttende lyd, der fylder rummet

SRS-RA3000
SRS-RA3000 i sort

whiteblack

Vejl. Udsalgspris

kr 3.300,00

(VAT)
Opdag SRS-RA3000 
Hvad er omgivende lyd, der fylder rummet?

Uanset om du læser, laver mad, arbejder eller sludrer med dine venner, er omgivende lyd, der fylder rummet den perfekte lydkomponent. Ligesom baggrundsmusikken på din yndlingscafe er den rolig og diskret med lyd, der spredes både vandret og lodret for at skabe den helt rigtige atmosfære hvor som helst i dit hjem.

Konventionel lyd, der fylder rummet
KONVENTIONEL LYD, DER FYLDER RUMMET
Omgivende lyd, der fylder rummet
OMGIVENDE LYD, DER FYLDER RUMMET
Sådan fungerer omsluttende og fyldig lyd

Omsluttende og fyldig lyd forener flere teknologier til at frembringe musik, der omslutter dig med lyd fra væg til væg og gulv til loft.

Smart og brugervenlig

RA3000 er nem at konfigurere og bruge, så den passer lige så problemfrit ind dit liv som i dit hjem.

Bluetooth®-logo
Trådløs med BLUETOOTH®-teknologi

Par din højttaler med din smartphone eller tablet ved hjælp af Bluetooth®-teknologi, og stream din musiksamling trådløst.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-forbindelse

Brug en Wi-Fi-forbindelse til at få adgang til dine yndlingsstreamingtjenester på internettet ved hjælp af din højttaler, og styr playlisten fra din telefon.

Spotify Connect™-logo
Kompatibel med Spotify Connect™

Afspil Spotify direkte gennem dine højttalere derhjemme med Spotify Connect™-appen på din enhed for fuld fjernbetjening.

Logo for indbygget Chromecast
Chromecast built-in

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Musik i flere rum

RA3000 kan nemt tilføjes til en gruppe højttalere i Google Home- eller Amazon Alexa-appen.. Du vil derefter være i stand til at afspille forskelligt musik i forskellige rum ved hjælp af appen eller via din Assistant-højttaler.

Illustration, der viser den samme musik, som spiller i hele huset
SAMME MUSIK
Illustration, der viser forskellig musik i, som afspilles i forskellige rum
FORSKELLIG MUSIK
Illustration af stemmestyring
Stemmestyring

Har du en enhed med indbygget Google Assistant eller indbygget Alexa? Hvis det er tilfældet, kan du bruge den til at styre din RA3000 med stemmen. Du skal blot tilføje RA3000 til din højttalergruppe ved hjælp af Google Home-appen eller Amazon Alexa-appen, og alt, hvad du skal gøre, er at sige til – uanset om du vil begynde at afspille musik, ændre lydstyrken eller mange andre funktioner.

Tilpas dine indstillinger med Sony | Music Center-appen

Download Sony | Music Center-appen til din smartphone og betjen din musik trådløst. Desuden kan du vælge afspilningslister eller sætte den næste sang i kø, og du kan også justere indstillinger som EQ.

Logo for Sony | Music Center
Automatisk regulering af lydstyrke
Justerer lydstyrken automatisk

Nogle numre spiller for højt mens andre spiller for lavt – så du kan ende med konstant at regulere lydstyrken. RA3000 løser dette problem ved at analysere hvert nummer og automatisk afspille dem med ensartet lydstyrke – så du ikke behøver at løfte en finger.

Opretter trådløs forbindelse til dit TV

Vil du forbedre lyden fra dit TV? Kompatible BRAVIA® TV kan sende lyd trådløst til RA3000 via Bluetooth® for at give dig en meget bedre oplevelse. Med lavere latenstid synkroniseres lyden præcist med billedet på skærmen.

Opretter trådløs forbindelse til dit TV
Hvor vil du anbringe din SRS-RA3000?

Med den kompakte størrelse passer RA3000 stort set ind overalt. Da den er fugttæt, kan du endda bruge den i køkkenet eller på badeværelset. Uanset hvor du placerer den, vil automatisk lydkalibrering og automatisk lydstyrke sikre en optimal lyd.

SRS-RA3000 i badeværelset
Fugttæt

RA3000 er fugttæt, så du kan bruge den i omgivelser med potentiel høj luftfugtighed som i køkkenet eller endda på badeværelset.

Automatisk lydkalibrering

Uanset hvor du placerer din RA3000, skal du blot tænde den og afspille musik. Derefter kalibrerer den automatisk for at opnå en optimal lyd ved hjælp af en intern mikrofon og Sonys unikke algoritme. Der er ingen manuel måling eller irriterende testtone – kun omgivende lyd, der fylder rummet og er placeret perfekt.

Automatisk lydkalibrering

Specifikationer og funktioner

Gør hverdagen lidt sjovere med den ultimative baggrundsmusik. SRS-RA3000 med omsluttende lyd, der fylder rummet, er en kompakt trådløs højttaler, der er nem at betjene og enkel at opsætte hvor som helst i dit hjem.
  • Omsluttende lyd, der fylder rummet

  • Immersive Audio Enhancement

  • Nem musikstreaming via Wi-Fi eller Bluetooth®

  • Auto Volume bevarer en konstant lydstyrke fra nummer til nummer

  • Automatisk lydkalibrering til nem opsætning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger