Vejl. Udsalgspris

kr 1.499,00

(VAT)
Mand filmer sig selv med Vlog-skærm til Xperia PRO-I
Vlog-skærm til Xperia PRO-I med ekstern mikrofon og eksternt optagegreb
Komponenter til Vlog-skærm, herunder skærm, metalholder og USB-C-kabel
Vlog-skærm viser en mand, der filmer sig selv på et spektakulært sted
1/4-20 UNC-type monteringspunkt på bagsiden af Vlog-skærm
Metalholder til Vlog-skærm

Funktioner

Mand filmer sig selv med Vlog-skærm til Xperia PRO-I

Film dig selv i en exceptionel billedkvalitet

Uanset om du er vlogger, en YouTuber eller blot deler med dine venner, lader det kompatible Xperias hovedkamera filme dig selv i enestående billedkvalitet. Og ved at montere en Vlog-skærm på kan du se lige nøjagtigt det, som du optager, og skabe virkeligt mindeværdigt indhold.

Bluetooth-optagegreb i en persons hånd

Vlogging på den nemme måde

Når du optager med Vlog-skærmen og en kompatibel smartphone, kan du tilslutte Bluetooth-optagegrebet GP-VPT2BT. Brug det til at starte/stoppe optagelsen uden at trykke på knapper på selve smartphonen

Oplev optagegrebet GP-VPT2BT

Vlog-skærm viser en mand, der filmer sig selv på et spektakulært sted

Nem og intuitiv brugergrænseflade

Når du filmer, gør den brugervenlige brugergrænseflade til Vlog-skærmen det muligt at tjekke optagelsens komposition, status, klokkeslæt og meget mere. 

Komponenter til Vlog-skærm, herunder skærm, metalholder og USB-C-kabel

Nem opsætning

Du skal bare sætte metalholderen på en kompatibel smartphone og sætte skærmen på holderen med den indbyggede magnet. Tilslut derefter de to enheder med et USB-C-kabel, og du er parat til at fotografere. Når Vlog-skærmen er tilsluttet, får den strøm fra din smartphone, men den kan også bruges som en ekstern strømport. Hvis du optager i lang tid, kan du få strøm til begge enheder samtidigt med et USB-C- opladerkabel.

Vlog-skærm monteret på smartphone med Bluetooth-optagegreb og ekstern mikrofon

Skab dit indhold, som du ønsker det

Vlog-skærmen er udstyret med et 3,5 mm mikrofonstik med 3 poler, der gør det muligt at tilslutte din egen eksterne mikrofon og optage endnu bedre lyd. Du skal bare sætte mikrofonen i tilbehørsskoen øverst i holderen. Den er også udstyret med 1/4-20 UNC-type monteringspunkter, én i bunden af holderen, og én på bagsiden af skærmen, så du kan tilslutte andet tilbehør, f.eks. stativer, greb eller selfiestænger.

Logo for Road to Zero

Miljøvenlig emballage

Vlog-skærmens plastikfri emballage afspejler Sonys engagement i at reducere deres produkters og processers påvirkning af miljøet.

Udforsk Sonys Road to Zero

Specifikationer

Simpel opsætning og nem at bruge: Vlog-skærmen gør det nemmere at filme dig selv – i enestående billedkvalitet – med det kompatible Xperias hovedkamera. Du kan også montere andet udstyr, f.eks. en ekstern mikrofon eller et Bluetooth-optagegreb, for at gøre din optageoplevelse mere personlig.
  • Den nemmeste måde at filme dig selv med dit kompatible Xperias hovedkamera.

  • Nemt at sætte op og bruge

  • Indbygget mikrofonstik, tilbehørssko og 1/4-20 UNC-type monteringspunkter

  • Viser status for optagelse

  • Solid metalholder

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted