Billeder af Tovejs USB- og Bluetooth®-headset SB
Billeder af Tovejs USB- og Bluetooth®-headset SB
Billeder af Tovejs USB- og Bluetooth®-headset SB

Funktioner

Hvor som helst, når som helst

Dette er tovejs USB- og Bluetooth®-headsettet SBH90C, det fleksible headset, der giver dig mulighed for at kabeltilslutte og lytte i høj opløsning, enten hjemme eller på arbejdet, og skifte til trådløs lytning, når du er på farten. Tovejs USB- og Bluetooth®-headsettet SBH90C kan oplades direkte fra din Xperia®.

Trådløs

Få glæde af håndfri musik med det tovejs USB- og Bluetooth®-headset SBH90C, som sidder komfortabelt omkring halsen. Og når du er færdig med at lytte, hjælper de magnetiske ørepropper med at undgå sammenfiltring.

Tilsluttet

Lyd i fabelagtig høj opløsning med en direkte USB Type-C™-kabelforbindelse.

Oplad, mens du lytter

Oplad tovejs USB- og Bluetooth®-headsettet SBH90C med din Xperia®, mens du lytter til din yndlingsmusik via det medfølgende USB Type-C™-kabel.

Sofistikeret hovedtelefonteknologi

USB DAC-teknologi i høj opløsning leverer isoleret og klar lyd, mens teknologi til styring af rytmerespons leverer en intens, dyb baslyd. Med et venstre/højre-separeret jordkabel med fire ledninger er lydkanalseparationen desuden øget, hvilket forbedrer lyden.

Lyd i høj opløsning

Lyt til høj opløsning med direkte digital udgang via USB. Med understøttelse af lyd i høj opløsning kan dynamiske drivere kombinere et kompakt og let design med høj følsomhed på tværs af et bredt frekvensområde.

Specifikationer
  • Lyt på to måder – trådløst, eller tilsluttet for at få høj opløsning

  • USB Type-C™-kabel – designet til lytning og opladning fra Xperia – medfølger

  • Oplad direkte fra din Xperia

  • Bæretaske er inkluderet

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet