Billeder af Tovejs USB- og Bluetooth®-headset SB
Billeder af Tovejs USB- og Bluetooth®-headset SB
Billeder af Tovejs USB- og Bluetooth®-headset SB

Funktioner

Hvor som helst, når som helst

Dette er tovejs USB- og Bluetooth®-headsettet SBH90C, det fleksible headset, der giver dig mulighed for at kabeltilslutte og lytte i høj opløsning, enten hjemme eller på arbejdet, og skifte til trådløs lytning, når du er på farten. Tovejs USB- og Bluetooth®-headsettet SBH90C kan oplades direkte fra din Xperia®.

Trådløs

Få glæde af håndfri musik med det tovejs USB- og Bluetooth®-headset SBH90C, som sidder komfortabelt omkring halsen. Og når du er færdig med at lytte, hjælper de magnetiske ørepropper med at undgå sammenfiltring.

Tilsluttet

Lyd i fabelagtig høj opløsning med en direkte USB Type-C™-kabelforbindelse.

Oplad, mens du lytter

Oplad tovejs USB- og Bluetooth®-headsettet SBH90C med din Xperia®, mens du lytter til din yndlingsmusik via det medfølgende USB Type-C™-kabel.

Sofistikeret hovedtelefonteknologi

USB DAC-teknologi i høj opløsning leverer isoleret og klar lyd, mens teknologi til styring af rytmerespons leverer en intens, dyb baslyd. Med et venstre/højre-separeret jordkabel med fire ledninger er lydkanalseparationen desuden øget, hvilket forbedrer lyden.

Lyd i høj opløsning

Lyt til høj opløsning med direkte digital udgang via USB. Med understøttelse af lyd i høj opløsning kan dynamiske drivere kombinere et kompakt og let design med høj følsomhed på tværs af et bredt frekvensområde.

Specifikationer

  • Lyt på to måder – trådløst, eller tilsluttet for at få høj opløsning

  • USB Type-C™-kabel – designet til lytning og opladning fra Xperia – medfølger

  • Oplad direkte fra din Xperia

  • Bæretaske er inkluderet

Få mere at vide om energibesparende funktioner og vores engagement i miljøet for en mere bæredygtig fremtid Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger