Til dit hjem

Hjemmeteknologier til hjælp med at arbejde, lære, skabe, slappe af – og hygge sig!

Arbejder du hjemmefra? 

Lad vores støjreducerende hovedtelefoner hjælpe dig med fokus i et travlt hjem. Lyt til din musik eller podcasts uden forstyrrelser - opret blot forbindelse til en pc eller mobilenhed via Bluetooth®.

Hold forbindelsen

Vores nyeste Xperia-smartphones har en unik 21:9-skærm, der giver et større skærmområde til at søge på nettet, læse, se video, sende beskeder til dem, du holder af, og spille. Det er samme billedformat som i biografen, så Xperia er også perfekt til at se nye blockbustere på!   

Nyd jeres yndlingsmusik – sammen

Hvis du er så heldig at have mulighed for at være udenfor, kan du tage den bærbare højttaler SRS-XB23 med ud i haven eller på altanen eller blot afholde en dansekonkurrence i stuen med dine bofæller!

På udkig efter underholdning?  

Få mest muligt ud af tiden med familien med en god film. Med vores Blu-ray™-afspillere kan du få glæde af en enestående billedkvalitet uden at skulle bekymre dig om at bruge hele internetbåndbredden. 

Lyst til en TV-opgradering?  

Du benytter muligvis dit TV mere end normalt; måske drømmer du om en opgradering. Uanset om det er en større skærm eller bedre specifikationer, kan du opleve det hele og se, hvad der passer dig best.  

Hold dig i form  

Bring din hjemmetræning op på næste niveau med vores sportshovedtelefoner. De er trådløse, svedafvisende med en sikker pasform og er designet specielt med sport i tankerne.  

Vær kreativ

Find et udvalg af Sony-kameraer, som er ideelle til ethvert vlogging-scenarie.