Få 3 måneders TIDAL gratis med Xperia 1 II

Vores bedste smartphone til musik møder den bedste musik til din telefon. Nye TIDAL-abonnenter får 3 måneders gratis TIDAL HiFi, når de køber en Xperia 1 II, herunder 360 Reality Audio-oplevelsen.

Hvad er TIDAL?

TIDAL er en kunstnerejet, global musik- og underholdningsplatform, som bringer kunstnere og fans tættere på hinanden gennem unikt originalt indhold og eksklusive begivenheder. Streamingtjenesten er tilgængelig i 54 lande og har mere end 60 millioner sange og 250.000 videoer i høj kvalitet i sit katalog – sammen med originale videoserier, podcasts, tusindvis af afspilningslister sammensat af eksperter og opdagelse af nye kunstnere via TIDAL Rising.

Telefon med TIDAL-grænseflade
Mand lytter til musik i 360 Reality Audio
Lad lyden omslutte dig fra alle sider

360 Reality Audio er en ny måde at opleve musik på med individuelle lyde placeret i et 360-graders sfærisk lydfelt omkring dig. Hør trommerne ovenfra, stemmer lige foran dig og strygere bag dig. Det giver musikere og kunstnere en ny måde at udtrykke sig på, hvor lytteren er i centrum for oplevelsen.

Skabt for og af musikentusiaster

Xperia 1 II er udviklet i samarbejde med Sony Music Entertainment og er skabt til dem, der holder af musik. Det er verdens første smartphone med 360 Reality Audio-afkodning, som optimerer musik fra TIDAL. Med Xperia 1 II og TIDAL kan du nyde musik i høj kvalitet og 360 Reality Audio, så du får en virkelig enestående og medrivende musikoplevelse.

Xperia 1 II- og TIDAL-logoer sammen
Få 3 måneders TIDAL HiFi med din Xperia 1 II 

Når du vælger en Xperia 1 II, får du adgang til TIDALs HiFi-del i en gratis 3-måneders prøveperiode, hvis du er ny TIDAL-kunde. 

Hvis du allerede abonnerer på TIDAL HiFi, er Xperia 1 II den perfekte måde at opleve 360 Reality Audio-musik på.

Sådan aktiveres det

1. Se efter TIDAL-installationsværktøjet kaldet "TIDAL 3 Months Free" (3 måneders gratis TIDAL) på startsiden eller i app-bakken.

2. Tryk på ikonet for at starte installationsværktøjet, hvorefter du bliver ført til processen for at indløse tilbuddet.

3. Følg instruktionerne for at oprette din nye TIDAL-konto og indløse dit tilbud om en gratis 3-måneders prøveperiode på TIDAL HiFi.

4. Når du har oprettet din nye TIDAL-konto, skal du trykke på knappen "Download".

5. Du bliver ført til Google Play-butikken. Tryk på knappen "Installer".

6. Når installationen er komplet, skal du følge instruktionerne for at logge på TIDAL med din nyoprettede TIDAL-konto.

7. Du vil blive bedt om at fjerne TIDAL-installationsværktøjet, hvilket du skal gøre.

8. Nyd TIDAL HiFi og Sony 360 Reality Audio på din Xperia 1 II.

Vilkår og betingelser

Dette TIDAL-tilbud gælder kun for nye TIDAL-brugere, som ikke har en TIDAL-konto i forvejen. Hvis du aktiverer det TIDAL-tilbud, som er beskrevet her, modtager du en gratis prøveperiode med tre (3) måneders adgang til den såkaldte "HiFi"-del af TIDAL Music Service.

Når den gratis prøveperiode udløber, fornys dit abonnement på tjenesten automatisk, og du vil blive opkrævet betaling for abonnementet. Prisen for "HiFi"-delen er $19,99 (USD) pr. måned. For at undgå gebyrer skal du annullere inden udløbet af den gratis prøveperiode. 

HVIS DU ØNSKER AT ANNULLERE DEN AUTOMATISKE FORNYELSE AF DIT ABONNEMENT, kan du gøre det ved at besøge siden med dine kontoindstillinger (https://TIDAL.com/account), gå til afsnittet kaldet "Subscription" (Abonnement) og klikke på "Cancel my subscription" (Opsig mit abonnement). TIDAL vil inden for rimelighedens grænser bestræbe sig på at behandle opsigelsesanmodninger inden for to arbejdsdage fra modtagelsen af opsigelsesanmodningen. 

De komplette vilkår og betingelser, som denne TIDAL-kampagne er underlagt, er tilgængelige her: http://TIDAL.com/us/terms.