• SRS-XB23
  • SRS-XB33
  • SRS-XB43

Fordele og forbedringer

• Forbedrer forbindelseskompatibiliteten med Party Connect-kompatible enheder

Tidligere fordele og forbedringer

Se tidligere fordele og forbedringer

Systemkrav

• En Android-enhed (V5.0 eller nyere) eller en iOS-enhed (iOS 11.0 eller nyere)
  • En aktiv internetforbindelse
  • Den nyeste version af appen Sony | Music Center skal være installeret
  • Højttalerne skal være forbundet med din Android- eller iOS-enhed

Filoplysninger

Filnavn

• Firmwareopdatering til 4800 for SRS-XB23/SRS-XB33/SRS-XB43

Filversion

• 4800

Filstørrelse

• SRS-XB23: 1.49 MB (1 568 736 byte)
  • SRS-XB33: 1.53 MB (1 610 336 byte)
  • SRS-XB43: 1.53 MB (1 611 776 byte)

Udgivelsesdato

• 21-06-2022

Forberedelse

Kontrollér firmwareversionen

Hvis den viste version er lavere end 4800, anbefaler vi kraftigt, at du opdaterer firmwaren. Hvis du ikke er sikker, er det nemt at kontrollere, hvilken firmwareversion du har nu:

1. Tænd højttaleren.
  2. Start appen Sony | Music Center.
  3. Tilslut din højttaler til appen Sony | Music Center.
  4. Vælg Settings (Indstillinger).
  5. Vælg System.
  6. Bekræft firmwareversionen (tallene i det røde felt).
    Aktuel firmwareversion for højttaleren

Vigtig bemærkning

• UNDLAD at udføre opdateringen på et sted, hvor Wi-Fi -signalet ikke er konstant, f.eks. i følgende situationer:
    • i et tog eller på et sted, hvor mange bruger samme Wi-Fi-signal
    • i nærheden af en mikrobølgeovn, trådløs telefon eller andre enheder, der benytter radiobølger på frekvensbåndet 2,4 GHz
  • Sørg for, at begge enheder (Android- eller iOS-enhed og højttalere) er fuldt opladet.
  • Sørg for, at din enhed er sluttet til en stikkontakt via USB AC-adapteren (SRS-XB23/SRS-XB33) eller AC-adapteren (SRS-XB43), før du starter opdateringen.
  • Frakobl alle andre Bluetooth-enheder som f.eks. wearables eller smart-ure fra din Android- eller iOS-enhed, før du starter opdateringen.

Før du opgraderer

• Når firmwaren er opdateret, kan den ikke konverteres til en tidligere version.
  • For Android-enheder tager denne opdatering ca. 3 minutter.
    Filstørrelsen er ca. 1.49 MB for SRS-XB23 og ca. 1.53 MB for SRS-XB33/SRS-XB43.
    For iOS-enheder tager denne opdatering ca. 10 minutter.
    Filstørrelsen er ca. 1.49 MB for SRS-XB23 og ca. 1.53 MB for SRS-XB33/SRS-XB43.
  • Afhængigt af radiobølger i omgivelserne og din Android- eller iOS-enhed kan det tage længere tid at gennemføre.
  • For at opdatere disse højttalere skal du benytte nedenstående fremgangsmåde.
    • Download data fra serveren til iOS-enheden eller Android-enheden.
    • Overfør data fra iOS-enheden eller Android-enheden til højttalerne.
    • Udfør opdateringen med højttalerne.

Download og installer

For at opdatere disse højttalere skal du benytte nedenstående fremgangsmåde:

1. Download data fra serveren til iOS-enheden eller Android-enheden.
  2. Overfør data fra iOS-enheden eller Android-enheden til højttalerne.
  3. Udfør opdateringen med højttalerne.

Trin 1: Installer opdateringen

1. Slut til en stikkontakt.
    • SRS-XB23/SRS-XB33
      Brug USB AC-adapteren og det medfølgende USB Type-C-kabel til at tilslutte enhedens DC IN 5V-port til en stikkontakt.
    • SRS-XB43
      Tilslut den medfølgende AC-adapter til højttalerens DC IN 5 V-port og en stikkontakt.
      Bemærk: Softwareopdateringen kan ikke udføres kun ved brug af batteristrøm.
  2. Tænd højttaleren.
  3. Start appen Sony | Music Center.
  4. Tilslut din højttaler til appen Sony | Music Center.
  5. Følgende skærmbillede vises, når forbindelsen er etableret.
    Billede af skærmen i appen Sony | Music Center
  6. Hvis en opdatering er relevant, vises Update the software of the speaker. (Opdater softwaren til højttaleren), og du kan trykke på More Info (Flere oplysninger).
  7. Kontrollér, at Version 4800 vises, og tryk på OK for at starte opdateringen.
  8. Når downloaden er startet, går den automatisk til næste skærmbillede, når downloaden er fuldført.
  9. Når overførslen starter, skifter den automatisk til det næste skærmbillede, når overførslen er fuldført.
    Bemærk: Sluk ikke for højttalerne, mens du downloader opdateringer, overfører data eller opdaterer, da højttalerne ellers kan blive ubrugelige. Når softwareopdateringen er færdig, skal du trykke på OK.
  10. Hvis skærmbilledet ikke vises, skal du kontrollere, om versionen er blevet opgraderet i følgende trin.
  11. Højttaleren slukker automatisk, når softwareopdateringen afsluttes.

Trin 2: Tjek, at opdateringen lykkedes

Efter opdateringen skal du kontrollere, at den nye version er installeret korrekt, ved at følge trinene i afsnittet Kontroller firmwareversionen.
Hvis den viste firmwareversion er 4800, er opgraderingen gennemført.

Spørgsmål og svar

Der vises en opdateringsfejlmeddelelse.

1. Tryk på OK.
  2. Genstart højttaleren (sluk og tænd for strømmen).
  3. Derefter skal du genstarte Sony | Music Center og opdatere igen.

Selvom opdateringen mislykkedes under processen, skal du kontrollere firmwareversionen. Hvis versionen vises som 4800, er firmwareopdateringen gennemført. Ellers skal du prøve at opdatere firmwaren igen. Du kan tjekke versionen fra indstillingen i appen Sony | Music Center. Du kan se, hvordan du tjekker versionen, ved at gå til Kontrollér firmwareversionen på denne side.