Denne Camera Driver-software er til at køre kameraet på computere, der bruger Mac OS 11 eller 12. Dette gælder kun for den kameraopdatering, der understøtter Mac OS 11 eller 12, og som ikke understøtter nogen kameraopdatering, der ikke har et link til denne side.

Systemkrav

Operativsystemer

• Mac OS 11, 12

Computerhardware

• Mac-computere med Apple Silicon

Download og installer

Installationsvejledning

Klik på Download-knappen for at downloade Camera Driver. Du kan få instruktioner til installation og opdatering ved at vende tilbage til siden for firmwareopdateringen og følge de angivne procedurer.

• Downloadfil: Camera_Driver_2110a.dmg
  • Filstørrelse: 158 KB (158 277 byte)