• DMP-Z1
  • NW-A45
  • NW-A45HN
  • NW-A46HN
  • NW-A47
  • NW-A55
  • NW-A55HN
  • NW-WM1A
  • NW-WM1Z
  • NW-ZX300

Om denne installation

Fordele og forbedringer

• Dette program installerer Sony USB Audio Driver-softwaren til USB-DAC-funktion

Systemkrav

• Windows 10
  • Windows 8.1

Forberedelse

• Du skal være logget på som Administrator på computeren.
  • Sluk ikke for computeren, før opdateringen er fuldført.
  • Hvis du ikke følger instruktionerne, eller hvis opdateringsprocessen afbrydes, kan det medføre problemer med softwaren.
  • Hvis meddelelsen Windows skal have tilladelse til at fortsætte vises i dialogboksen Kontrol af brugerkonti, skal du klikke på Fortsæt for at fortsætte.

Installer

1. Tryk på DAC på afspillerens biblioteksskærm. Når der vises en meddelelse, skal du trykke på OK.
  2. Tilslut afspilleren til computeren via USB.
  3. Åbn vinduet Enhedshåndtering på din computer, og klik derefter på Enheder til lyd, video og spil.
    Bemærk: Hvis Sony Audio vises, er driveren allerede installeret på din computer.
  4. Højreklik på WALKMAN, og vælg Egenskaber.
  5. På fanen Driver skal du bekræfte, at Driverudbyder: Microsoft vises.
  6. Vælg Opdater driver, og klik derefter på Søg efter drivere automatisk.
  7. Klik på Søg efter opdaterede drivere på Windows Update. Vinduet Windows Update vises.
  8. Vælg Søg efter opdateringer, og hvis Vis valgfrie opdateringer vises, skal du klikke på meddelelsen.
  9. Vælg pilen ud for Driveropdateringer, vælg Sony Corporation - MEDIA -, og klik derefter på Download og installer.
    Bemærk: Sony Audio vil blive vist i afsnittet Enheder til lyd, video og spil i Enhedshåndtering.
  10. Højreklik på Sony Audio, og vælg Egenskaber.
  11. På fanen Driver skal du bekræfte Driverudbyder og Driverversion.
    • Driverudbyder: Sony Corporation
    • Driverversion: 8.0.5.3526
  12. Installationen af USB Audio Driver er fuldført.

Hvordan afinstalleres driversoftwaren?

1. Klik på EnhedshåndteringEnheder til lyd, video og spil. Højreklik derefter på Sony Audio, og vælg Fjern enhed.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Slet driversoftwaren til denne enhed, og vælg Fjern.