• ILME-FX6T
  • ILME-FX6TK
  • ILME-FX6V

Content Browser Mobile er et program, der giver dig mulighed for at fjernstyre følgende funktioner ved hjælp af de trådløse adaptere CBK-WA100 eller CBK-WA101 og Wi-Fi-kompatibelt professionelt videokamera fra Sony:

• Live-betjening
  • Gennemse
  • Overførsel
  • Storyboard
  • Planning Metadata
  • TC Link
  • Enhedsindstillinger

Du kan få yderligere oplysninger på hjælpesiden på https://helpguide.sony.net/promobile/cbm/v2/en/index.html

Klik på den relevante knap nedenfor for at downloade Content Browser Mobile til enten Android eller iOS.
Content Browser Mobile på Google Play
Content Browser Mobile i App Store