• ZV-1

Fordele og forbedringer

• Retter et problem med, at kameraet i sjældne tilfælde genstarter i tilstanden Stillbillede

Tidligere fordele og forbedringer

Følgende fordele og forbedringer er også inkluderet i denne opdatering.

• Tilføjer USB-streamingfunktionen
    BEMÆRK:
    •  Tilslutning via et USB-kabel til en PC eller Xperia-smartphone giver dig mulighed for at udføre live-streaming og onlinekommunikation med høj video- og lydkvalitet
    • Dette gælder for Xperia 1 II-smartphones eller Xperia 5 II-smartphones, der er blevet opgraderet til Android 11. Opdateringens tilgængelighed varierer fra område til område. (Pr. 9. februar 2021)
    • Brug et kommercielt tilgængeligt USB-kabel eller en konverteringsadapter til terminalen
  • Forbedrer kameraets generelle stabilitet og ydeevne
    BEMÆRK: Se Hjælp for at få oplysninger om alle opdaterede funktioner.

Filoplysninger

Filnavn

• Update_DSCZV1V201.exe

Filversion

• 2.01

Filstørrelse

• 319 MB (334 818 672 byte)

Udgivelsesdato

• 01-04-2021

Forberedelser

Kontroller systemsoftwareversionen

Følg nedenstående instruktioner for at kontrollere systemsoftwareversionen. Hvis systemsoftwareversionen er version2.00eller tidligere, er opdateringen påkrævet.
BEMÆRK: Hvis indstillingsskærmen Dato/tid vises, når du tænder kameraet, skal du indstille dato og tid til de korrekte værdier.

1. Vælg Menu → Setup5 → Version.
  2. Systemsoftwareversionen vises som illustreret nedenfor.
    Systemsoftwareversion

Systemkrav

Operativsystemer

Den nyeste version af systemsoftwareopdateringen er kompatibel med følgende versioner af Microsoft Windows:

• Windows 10
  • Windows 8.1

Computerhardware

Denne systemsoftwareopdatering kræver følgende hardware:

• Harddiskplads: 600 MB eller mere
  • RAM: 600 MB eller mere
    BEMÆRK: Luk al anden programsoftware før opdatering af systemsoftwaren.

Anden hardware

• Strømkilde til kameraet
    • Fuldt opladet genopladelig batteripakke NP-BX1.
      BEMÆRK: Opdateringen kan kun udføres, når batteriniveauet er (tre bjælker) eller mere. Vi anbefaler, at du bruger et fuldt opladet batteri.
  • USB-kabel følger med kameraet.
    BEMÆRK: Der gives ikke garanti for opdateringsfunktionaliteten med andre USB-kabler.

Download og installer

Vigtig bemærkning

• Luk al anden programsoftware før opdatering af systemsoftwaren.
  • Brug en fuldt opladet genopladelig batteripakke (NP-BX1).
  • Tag ikke batteriet ud under opdateringen, da det pludselige tab af strøm kan gøre det umuligt at betjene kameraet.
  • Fjern hukommelseskortet fra kameraet, før du påbegynder opdateringsprocessen.
  • Opdateringen af systemsoftwaren tager ca. 24 minutter. Sørg for, at din computer ikke skifter til dvaletilstand i denne periode.
    BEMÆRK: Hvis computeren går i dvaletilstand, og opdateringen afbrydes, skal hele opdateringsprocessen genstartes.
  • Undlad at åbne Om denne System Software Updater i menuen System Software Updater, da det kan medføre, at opdateringssoftwaren går ned.
  • Tilslut ikke kameraet til andre enheder end din computer.
  • Tilslut ikke kameraet og computeren endnu.
  • Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.
  • Følg instruktionerne i vinduet System Software Updater på kameraet, vælg Menu Setup3 USB-tilslutning, og kontroller, om Masselager er valgt. Hvis der er valgt en anden tilstand end Masselager, skal du vælge Masselager.

Sådan downloader du opdateringsprogrammet:

1. Klik på knappen Download ovenfor.
  2. Når du har læst ansvarsfraskrivelsen, skal du klikke på Download.
  3. Download af filen Update_DSCZV1V201.exe starter.
    Filstørrelse: 319 MB (334 818 672 byte)
  4. Gem filen på skrivebordet (anbefales) på din computer.
    BEMÆRK: Opdateringsfilen bliver gemt i mappen Downloads med standardindstillingerne for Microsoft Edge. Klik på feltet SkrivebordStartskærmen, og find den downloadede fil i mappen Downloads ved hjælp af Stifinder.

Trin 1: Start opdateringsprogrammet

1. Luk alle programmer, der kører i øjeblikket på din computer.
  2. Dobbeltklik på filen Update_DSCZV1V201.exe, som du har downloadet. Tilslut ikke kameraet til computeren endnu.
  3. System Software Updater starter.
  4. Tænd for kameraet, og slut det til computeren med det medfølgende USB-kabel. Når du gør det, vises USB-tilstand på kameraets LCD-skærm.
  5. Klik på Næste. Det aktuelle versionsnummer og det opdaterede versionsnummer vises nederst i venstre side af skærmen.
    BEMÆRK: Hvis computeren ikke kan finde enheden, vises meddelelsen Kunne ikke finde kameraet til denne opdatering på computerskærmen. Prøv følgende:
    • Tag USB-kablet ud, og sæt det i igen.
    • Hvis computeren har flere USB-terminaler, kan du forsøge med andre terminaler.
    VIGTIGT: Sluk ikke for kameraet, og tag ikke USB-kablet ud under opdateringen.
  6. Når du har kontrolleret, at den aktuelle softwareversion er Ver.2.00 eller tidligere, skal du klikke på Næste. Hvis den nuværende systemsoftwareversion er Ver.2.01, er opdatering ikke påkrævet. Hvis det er tilfældet, skal du frakoble kameraet fra computeren, klikke på Afslut, slukke kameraet, fjerne batteripakken, sætte batteriet i igen og tænde kameraet igen.

Opdatering er påkrævet
    Opdatering er påkrævet

Opdatering er ikke påkrævet
    Opdatering er ikke påkrævet
  7. Kameraet nulstilles automatisk.
  8. Start opdateringen. Efter automatisk nulstilling starter opdateringen, og der vises en statuslinje.
    VIGTIGT: Sluk ikke for kameraet, og tag ikke USB-kablet ud under opdateringen.
    BEMÆRK: Det tager ca. 6 minutter at gennemføre opdateringen.
  9. Når opdateringen er gennemført, genstarter kameraet automatisk. Når LCD-skærmen vises igen, skal du klikke på Afslut og frakoble USB-kablet.

BEMÆRK: Efter genstart vises der muligvis en advarsel om datagendannelse. Dette er normalt. Vent, indtil denne advarsel forsvinder.

Trin 2: Bekræft systemsoftwareversionen for din enhed

1. På kameraet skal du vælge Menu Setup5 Version.
  2. Systemsoftwareversionen vises som illustreret nedenfor.
    Ny systemsoftwareversion

Spørgsmål og svar

Opdateringen er ikke fuldført

Hvis skærmen forbliver sort i mere end 6 minutter, skal du følge disse trin for at foretage fejlfinding af problemet:

1. Fjern USB-kablet fra computeren.
  2. Fjern batteriet og tag AC-adapteren ud af kameraet, lad det være et par minutter, og sæt derefter batteriet i igen, eller tilslut AC-adapteren.