Denne kameradriver-software er beregnet til at køre softwaren til hovedenheden på Mac OS-computere. Dette gælder for hovedenhedens softwareopdatering, der understøtter Mac OS 11 eller 12, og understøtter ikke hovedenhedens softwareopdatering uden et link til denne side.

Systemkrav

Operativsystemer

• Mac OS 10.14, 10.15, 11, 12

Computerhardware

• Intel-processor i Mac-computere

BEMÆRK: Virker ikke på modeller med Apple Silicon

Download og installer

Installationsvejledning

Download kameradriveren via Download-knappen ovenfor. For installations- og opdateringsmetoden skal du vende tilbage til hovedsiden for firmwareopdatering og se proceduren.

• Downloadfil: Camera_Driver_2102a.dmg
  • Filstørrelse: 130 KB (129 582 byte)