Catalyst Browse

Catalyst Browse-softwaren (gratis version) giver dig mulighed for at få forhåndsvist XAVC S- og XAVC HS-videoklip, kontrollere og redigere metadata, anvende SteadyShot*-korrektion ved hjælp af metadata, anvende farvekorrektion, kopiere klip til den lokale harddisk, omkode mellem en række forskellige formater og meget mere.

* Disse produkter understøtter SteadyShot-funktionen ved hjælp af metadata

Download oplysninger om Catalyst Browse-softwaren (gratis version)

Catalyst Prepare

Udover funktionerne, der følger med Catalyst Browse-softwaren, indeholder Catalyst Prepare-softwaren (betalt version) også bin-baseret klipstyring, enkel redigering af tidslinje ved hjælp af et storyboard og meget mere.

* Disse produkter understøtter SteadyShot-funktionen ved hjælp af metadata

Download oplysninger om Catalyst Browse-softwaren (betalt version)

Følgende produkter understøtter SteadyShot-funktionen ved hjælp af metadata:

ILCE-1*1 *2, ILCE-7SM3*1 *2, ILCE-7C*1 *3, ILCE-7M4*1 *2, ZV-E10*1 *2, ZV-1, DSC-RX100M7, DSC-RX0M2, ILME-FX6*1 *3, ILME-FX3*1 *2

• *1 Der er ingen garanti for, at funktionen kan anvendes, når der optages med andre objektiver end E-mount
  • *2 Hvis du vil bruge SteadyShot-funktionen med metadata, skal du indstille SteadyShot-funktionen til Off (Fra) eller Active (Aktiv) på kamerahuset, før du optager
  • *3 Hvis du vil bruge SteadyShot-funktionen med metadata, skal du indstille SteadyShot-funktionen til Off (Fra) på kamerahuset, før du optager

Kontaktoplysninger:

1. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du besøge Sony Help Centerhttps://scs.custhelp.com/.
  2. I Help Center skal du klikke på Ask a Question (Stil et spørgsmål).
    spørgsmål
    BEMÆRK: Du skal have en registreret konto for at stille spørgsmål.