Artikel-ID : 00189440 / Sidst ændret : 01-12-2017

Meddelelse om tilbagetrækning af drivere og software til Windows® Vista og ældre ikke-understøttede operativsystemer - 1. december 2017

Kære kunder

Vær opmærksom på, at Sony fra og med 1. marts 2018 ikke længere tilbyder drivere og software til VAIO®-computere, som er solgt med følgende Microsoft® Windows®-operativsystemer installeret:

·        Windows 95
    ·        Windows 98
    ·        Windows 98 SE
    ·        Windows ME
    ·        Windows 2000
    ·        Windows XP
    ·        Windows Vista

BEMÆRKDisse operativsystemer understøttes ikke længere af Microsoft®.

Tak for din forståelse.