Artikel-ID : S700023349 / Sidst ændret : 20-05-2010

VAIO Update Overview

Overblik over VAIO Update

I denne artikel får du et overblik over formålet med VAIO Update, og hvordan det fungerer. Se den indbyggede Hjælp-fil for nærmere oplysninger.

BEMÆRK:  Hvis du har kommentarer vedrørende bestemte funktioner i eller problemer med VAIO Update 5, bedes du skrive dem i kommentarboksen til venstre med angivelse af serienummeret til din VAIO, hvilket du kan finde i
    Start - Alle programmer - VAIO Control Center (eller
    Start - Programmer - Sony Notebook Setup).

Hvad er VAIO Update?

Med VAIO Update får du vigtige produktrelaterede oplysninger og nem adgang til opdateringer af VAIO-programmer og -drivere, som anbefales for at sikre, at din VAIO fungerer effektivt.

VAIO Update opdaterer kun den medfølgende VAIO-hardware og -software. For at opdatere systemfilerne til dit Windows-operativsystem skal du bruge Windows Update.
    VAIO Update er installeret på VAIO-computere, som er forinstalleret med Windows XP, Vista eller 7, og på VAIO-computere leveret siden juni 2004. Opdateringsfunktionen findes IKKE til tidligere modeller.

VAIO Update 5 er udgivet i december 2009 til alle VAIO-computere leveret siden june 2004. Ved opdatering fra tidligere versioner skal du genstarte din computer.

Generelle bemærkninger

• Hvis Automatiske opdateringer er installeret, bliver de downloadede filer slettet automatisk i forbindelse med opdateringer. Filer, som du downloader til manuel opdatering, forbliver i mappen C:\Update. Når du har fuldført en manuel opdatering, kan du slette de downloadede filer.
    • Det er ikke muligt at skjule opdateringer på denne liste uden at installere dem. Hvis der er bestemte opdateringer, du ikke vil installere, skal du ikke vælge dem. De forbliver synlige på listen, så du kan installere dem, hvis du skulle få brug for dem.

Åbning af VAIO Update

kan gøres på disse måder:

• Via proceslinjen i Windows
      • Klik på Start
      • Sæt markøren på Alle programmer og
      • klik på VAIO Update 5.
    • Højreklik på VAIO Update-ikonet på proceslinjen, og vælg Check for Updates (Kontroller for opdateringer)

VAIO Update-skærmbilledet

Check for Updates (Kontroller for opdateringer)

På dette skærmbillede bliver der vist et overblik over de opdateringsprogrammer, som er tilgængelige til dit computersystem.
    Når du installerer opdateringer, anbefaler vi, at du strømforsyner din VAIO via netadapteren.

Update Programs (Opdater programmer) er inddelt i to felter: Automatic Updates (Automatiske opdateringer) og Manual Updates (Manuelle opdateringer). Under disse er der et link til opdateringer, som allerede er installeret, samt en beskrivelse af ikonerne.

Automatic Updates (Automatiske opdateringer)
    Marker først de opdateringer, du vil installere, og klik derefter på knappen Update Now (Opdater nu). De markerede opdateringer bliver downloadet og installeret automatisk på computeren. Under opdateringen skal du følge eventuel vejledning på skærmen.

Manual Updates (Manuelle opdateringer)
    Marker først de opdateringer, du vil installere, og klik derefter på knappen Download. VAIO Update downloader den eller de markerede opdateringsfiler på din computer til: C:\update\[navn på opdateringsfil].
    Du kan få installationsvejledningen til alle opdateringer vist ved at klikke på navnet for opdateringen på VAIO Update-siden.
    Når filerne er downloadet, kan du klikke på knappen Installer. Windows Explorer åbnes, og installationsfilen bliver vist.

Important Info (Vigtigt!)

Her ses vigtige nyheder om understøttelse og sikkerhed.

Successful Updates (Fuldførte opdateringer)

Dette er en oversigt over tidligere fuldførte opdateringer.