Artikel-ID : 00123504 / Sidst ændret : 01-04-2019

Windows 10-kompatibilitetsoplysninger for andre Sony-produkter

Denne meddelelse har til hensigt at oplyse dig om kompatibilitetsstatussen af Sony-produkter med Windows 10-operativsystemet.

VIGTIGT: Alle de produkter, der er angivet på disse kompatibilitetssider, er frigivet i juli 2015 eller tidligere. Produkter, der er frigivet i august 2015 eller senere, er sandsynligvis kompatible med Windows 10, men du kan kontrollere det ved at se i brugervejledningen, på emballagen eller på produktets side på Sonys websted.

Hvis du vil kontrollere, om dit produkt er kompatibelt med Windows 10, skal du vælge din produktkategori på listen nedenfor.

TV og hjemmebiograf

Digital billedbehandling

Home Audio

Reader eBook

Bærbar lyd

Lagrings- og optagelsesmedier

Bilunderholdning

Sportsunderholdning

Sony VAIO

Hvis du søger efter Windows 10-kompatibilitetsoplysninger for Sony VAIO-computere, kan du besøge vores supportwebsted, der er dedikeret til Windows 10.