• XR-55A75K
  • XR-65A75K
  • XR-55A80J
  • XR-55A83J
  • XR-55A84J
  • XR-65A80J
  • XR-65A83J
  • XR-65A84J
  • XR-77A80J
  • XR-77A83J
  • XR-77A84J
  • XR-55A80K
VIGTIGT: Sørg for, at dit TV er opdateret til den nyeste firmware [English].

Hvad er TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen?

Med TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen fra Sony kan du bruge din telefon til at redigere, sortere og organisere alle dine satellit- eller kabel-TV-kanaler. Se vores ofte stillede spørgsmål om, hvordan du bruger TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen til at omarrangere, omdøbe eller slette TV-kanaler med blot nogle få tryk på din smartphone.

Klik på den relevante knap nedenfor for at downloade TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen.
TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen på Google Play
TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen i App Store

*TV Channel Editor for BRAVIA-mobilappen er ikke tilgængelig i alle lande/områder og på alle sprog. Se ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.