Artikel-ID : S700023192 / Sidst ændret : 20-09-2012

Politik for defekte pixel

Baggrundsinformation

Skærmen på din tablet fra Sony er fremstillet med en yderst præcis teknologi.  Selv ved hjælp af de højeste kvalitetsstandarder, som Sony benytter i produktionen, er det ikke usædvanligt, at en eller flere af disse pixel låser sig fast uden at ændre sig.

Man kan kende en defekt pixel på, at den er en lille sort prik eller en konstant rød, grøn eller blå prik. I de fleste tilfælde er fastlåste pixel næppe synlige og påvirker ikke skærmvisningen og brugen af skærmen.

Acceptable defekte pixel

På tablets fra Sony er det acceptable samlede antal defekte pixel under 0,0005%.
    Hvis du har defekte pixel på din skærm, kan du se på nedenstående tabel over de forskellige typer tablets fra Sony, hvor mange defekte pixel, der accepteres for netop den model.

Sony tablet-model Acceptabelt antal defekte pixel
    SGPT111 / SGPT112
    SGPT113 / SGPT114
    SGPT121 / SGPT122 / SGPT123
    SGPT131 / SGPT132 / SGPT133
    mørke prikker: 5
    lyse prikker: 1
    SGPT211 / SGPT212 mørke prikker: 5
    lyse prikker: 0

Kontakt Sony Tablets supportafdeling, hvis

• du har defekte pixel i et lille område, eller
    • antallet af defekte pixel er større end det beregnede antal inden for toleranceområdet.