Artikel-ID : 00159578 / Sidst ændret : 29-09-2016

Advarsel om uautoriseret software til digitalkamera med udskifteligt objektiv og digitalt stillkamera

Sony Corporation
    28. september 2016

Vi blev for nylig opmærksom på, at uautoriseret Sony-software er blevet downloadet og anvendt til at ændre specifikationerne for vores digitalkamera med udskifteligt objektiv α™ og digitalt stillkamera Cyber-shot®. Denne anvendelse er blevet publiceret på nogle websteder og online opslagstavler.

Denne uautoriserede software er ikke officielt udgivet af Sony, og derfor er vi ikke i stand til at sikre dens ydelse og funktion.

Bemærk, at hvis du bruger software, der hentes fra andre kilder end Sonys officielle websted, er funktionen ikke sikret, og garantien for produktet bortfalder.