Artikel-ID : 00232346 / Sidst ændret : 19-09-2019

Meddelelse til kunder, der bruger PlayMemories Home, Action Cam Movie Creator, MVR Studio og Sony Raw Driver – 19/09/2019

Kære kunde

Fra den 31. marts 2020 afsluttes downloadtjenester til Windows 32-bit og Mac-versioner af PlayMemories Home, Action Cam Film Creator og MVR Studio samt Sony Raw Driver.

Til Windows-brugere:

Følgende downloadtjenester vil blive afsluttet den 31. marts 2020:

• PlayMemories Home (32-bit)
    • Action Cam Movie Creator (32-bit)
    • MVR Studio (32-bit)
    • Sony RAW Driver

Bemærkninger:

• Windows 64-bit versioner af PlayMemories Home og Action Cam Movie Creator vil stadig være tilgængelige.
    • Hvis du er i tvivl, om din Windows-computer bruger 32-bit eller 64-bit arkitektur, kan du bekræfte det ved at åbne Windows Stifinder, højreklikke på "Denne computer" eller "Min Computer" og vælge Egenskaber. Under Systemtype vil 32-bit eller 64-bit operativsystem være angivet.

Til Mac-brugere:

Følgende tjenester vil blive afsluttet den 31. marts 2020:

• PlayMemories Home (til Mac)
    • Action Cam Movie Creator (til Mac)
    • MVR Studio (til Mac)

Vær også opmærksom på, at når du opdaterer operativsystemet på din Mac til macOS 10.15, vil du ikke længere kunne fortsætte med at bruge PlayMemories Home, Action Cam Movie Creator og MVR Studio.

De seneste operativsystemer (OS) fra Microsoft og Apple giver dig mulighed for at overføre filer fra dit kamera eller videokamera til din computer uden behov for yderligere software. Hvad angår andre funktioner foreslået af disse programmer, anbefaler vi, at du installerer Imaging Edge (fotografering), forudinstalleret software på din computer eller anden kommercielt tilgængelig software.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte have forårsaget, og takker for din forståelse.