Artikel-ID : 00245776 / Sidst ændret : 29-09-2020

Hvordan finder jeg modelnummeret og IMEI på min smartphone eller tablet?

IMEI-nummeret (International Mobile Equipment Identity) er et unikt id- eller serienummer, som din enhed har.

Du kan finde modelnummeret og IMEI på følgende måder:

1. Du kan finde IMEI ved hjælp af telefontastaturet

Sådan finder du IMEI-nummeret ved hjælp af telefontastaturet

1. Tryk på ikonet for telefontastaturet på startskærmen.
    2. Find og tryk på ikonet for tastaturet.
    3. Indtast følgende kode: *#06#. IMEI-oplysningerne vises.

2. Du kan finde modelnummeret og IMEI ved hjælp af supportappen

Sådan finder du modelnummeret og IMEI ved hjælp af supportappen

1. Tryk på programskærmikonet på startskærmen.
    2. Find og tryk på supportappen.
    3. Du kan finde modelnummeret og IMEI under afsnittet Enhedsoplysninger.

3. Du kan finde modelnummeret og IMEI under dine indstillinger

Sådan finder du modelnummeret og IMEI ved hjælp af appen Indstillinger

1. Gå til Indstillinger
    2. Android 10: System → Om telefonen.
    3. Android 8: Om telefonen → Status → IMEI-oplysninger.
      Bemærk! Stien kan variere på ældre Android-versioner.
    4. IMEI-nummeret er angivet blandt telefonoplysningerne.

4. Du kan finde modelnummeret og IMEI på den originale æske til din telefon

Find etiketten på kassen til din telefon. Både modelnummer og IMEI står trykt herpå.

5. Jeg kan ikke starte min telefon: Hvordan kontrollerer jeg IMEI-nummeret?

Kontroller SIM-kortåbningen

Nyere Xperia-enheder har IMEI-nummeret inde i åbningen til SIM-kortet på en etiketbakke.

Bemærk! Følgende metoder kan variere mellem enhedsmodeller

• Fjern SIM-kortholderen for at få adgang til etiketbakken.
    • Nogle modeller har IMEI-nummeret inde i hukommelseskortstikket. Brug din fingernegl eller en udfoldet papirclips (eller lignende) til at trække etiketbakken udad.
    • Enheder med aftagelig bagside har IMEI-nummeret under bagsiden.

Hvordan finder jeg modelnavn og serienummer for min tablet?

Eksempler på korrekte modelnavne: SGPT121DE/S | SGPT113BE/S
    Tablet
    1: Modelnavn
    2: Serienummer

SGP tablet-modeller

Tablet S

Tablet S

Modelnummeret er placeret på bagsiden af enheden i nederste venstre hjørne. (f.eks. SGP-T112US/S)

Tablet P

Tablet P

Fjern forsigtigt bund-/bagdækslet. Modelnummeret findes i øverste venstre hjørne inde i rummet. (f.eks. SGP-T211US/S)

Xperia Tablet

xperia tablet

Modelnummeret findes på bagsiden af din tablet, som vist her. (f.eks. SGP-T121US/S)