Artikel-ID : 00274397 / Sidst ændret : 14-01-2022

Sådan tager du et korrekt billede af Systeminformationsskærmen

Vi skal bruge et billede af hele tv'et med Systeminformationsskærmen, som tydeligt viser model, serienummer og enheds-id:

Sådan kommer du til skærmen med Systemoplysninger:

1. Tryk på knappen "HELP" på fjernbetjeningen

2. På tv-skærmen skal du navigere ned til "Status & Diagnostics" i venstre menupunkt og trykke på OK

3. Naviger ned i højre side af skærmen til "Systeminformation", og tryk på OK

4. Skærmen med systemoplysninger vises. Det er her, du finder serienummeret, enheds-id'et og modelnavnet. Dette er den tv-skærm, som du skal tage et billede af.

Et godt billede af systeminformationsskærmen, der vil blive accepteret:

- hele tv-skærmen skal være synlig, plus en smule af baggrunden
    - tv'et skal vise skærmen med systemoplysninger med serienummer, enheds-id og modelnummer

Billeder, der ikke accepteres:

- Nedenstående billeder vil ikke blive accepteret, da de ikke viser tv'ets fulde skærm:

- Billeder af bagsiden af tv'et accepteres ikke:

- Foto af Statusskærmen accepteres ikke:

- Foto af skærmbillederne Om og Status vil ikke blive accepteret:

- Billede af tv-boksen vil ikke blive accepteret:

Hvilket format skal der anvendes til upload af dokumenter?

Brug venligst kun filer i pdf-, png-, jpeg- eller jpg-format og et filnavn, der ikke indeholder nogen specialtegn ud over et punktum før filudvidelsen.

Findes der nogen størrelsesbegrænsninger for upload af dokumenter?

Filstørrelsen kan højst være 5 MB for en enkelt fil. Du kan uploade op til 10 MB i alt.